Indy 5

Indy 5Bár én nem utálom Shiát, de ez elég merész húzás lenne. Lucas ilyet nyilatkozott az E!-nek.

I haven’t even told Steven [Spielberg] or Harrison [Ford] this,” he said. “But I have an idea to make Shia [LaBeouf] the lead character next time and have Harrison come back like Sean Connery did in the last movie. I can see it working out. – (azaz mint a kereszteslovagban, Shia lenne a főszereplő, és Fordra jutna Connery szerepe)

Amúgy lesz folytatás, és most nem is kotlanak rajta 20 évet. Már persze ha nem buktázik hatalmasat Indy a pénztárakban most az amerikában hosszú hétvégén. 5 nap alatt valami 175 milliót tippelnek a bevételmágusok, hogy ez lenne jó. Játszhatnánk ilyet, én 155-öt tippelek az 5 napra.

Na, visszatérve az Indy 5-re, akarják, lesz. Nyilván, senki nem dobja el a pénzt magától. A negyedik részről amúgy itt olvashatjátok mammut kritikáját.

human
írta
2008. 05. 19. 20:37
megjelenés
39
hozzászolás


39 hozzászólás a “Indy 5” bejegyzéshez

 1. erről olvastam a sorozatok-forumán is, hogy valami olyasmit akarnak,h ogy Indy annak a keresztnek a ynomába eredne a filmben, amire felfeszítették Jézust. :D
  Ez komoly lehet? vagy csak valami pletyka?
  Mert, ha komoly, akkor eléggé faszántosra sikerülhet az utolsó rész :D

 2. Én bírom Shia-t csak ez tényleg merész próbálkozás, de talán nem szúrják el bízom Spielberg-ben meg Lucas-ban.

 3. Sztem csak pletyka mert ilyen egyházi dolgokba nem fognak belemenni a készítők.

 4. mondjuk a 4-ben van egy jelenet… inkább majd hétvégén fejezem be a mondatot

 5. Lennos:
  Az utolsó kereszteslovag: Krisztus kelyhe…
  az is eléggé egyházi dolog, és szerintem a(Z) (Eddig trilógia) legjobb része, bár még a 4-et nem láttam, de tervben van :D
  bár lehet, hogy kissé elfogult vagyok ilyen téren, mert nem vagyok hívő ember, de mindazonáltal szeretem az ilyen témájú filmeket, könyveket stb. :D
  szal én örülnék, ha ez lenne a fő sztori :D

 6. És a Frigyláda is egyházi dolog.
  Mellesleg úgy látszik, hogy Lucas minden páratlan Indy filmbe valami a keresztény vallással kapcsolatos ereklyét ír bele. :-)

  Kíváncsi leszek majd az esetleges 6. rész témájára…

 7. Hú a 175M nagyon erős nyitás lenne! Eddig ha jól tudom a Pókember 3 tudhatja magáénak a legerősebb nyitást (péntek-vasárnap: 150M). Én tartom a 175-öt! Meglátjuk mi lesz belőle:D

 8. mintha lenne bármi tétje ennek a majd én jól megmondomnak :D

  legyen mondjuk 214 és fél milla :D

 9. jajj, ajj.. lukas bácsi mennyi időbe került, amíg kikotlotta ezt az ötletett, hm? a zöldfülű legyen a főszereplő, az öreg meg a background, mi? kevés ennél idegesítőbb klisé van..

  na de mindegy, jöhet az 5, 6, és persze a 7 is, gyerünk, b*sszuk szét a ’80as éveket, meg úgy általában a connery-t, meg a ford-ot.. “most alkotok, juj, én vagyok a dzsordzslukász…” ja, te vagy a dzsordzslukász, csak a folytatásokon kívül nem sok mindenre vagyol képes, ne haragudj..

 10. Engem ez a Shia gyerek felettébb idegesít, még Stifler is jobb lehetne ennél, vagy a Brandon Fraser-t berakhatnák, hamár tökös gyerek kell.

  Lucas egyébként már bukott nagyot, a Star Wars-nak azon részével, melyet hivatalosan tagadnak. Ez egy kisfilm volt, kb. 1 órás és tipikusan lucasos bőrlehúzás volt az egész mert nem szólt semmiről. A címe Holiday Special. A star wars főszereplői elmentek a Chewi bolygójára. A film akkora bukás lett hogy 2 hét után levették az összes moziból, mert senki nem volt rá kíváncsi.

 11. Nagyon hülye vagy ! :) Kicsit olvasámár utána mi is volt az ! Fun video volt az egész csak és nem mozikban volt hanem tvben ! Ja és Lucasnak annyi köze volt neki hogy megengedte a fpszereplőknek hogy játszhatnak a kabaréban, de amúgy se nem írta se nem rendezte! A másik meg mindenki megnyugodhat a hírt cáfolták hogy a következő Indykben Harrison melék szereplő és a fiatal srác lenne az új Indy ! Ami egyedül igaz az az hogy kiváncsiak a nézzők reakcióira és ha jól fial a film akkor lesz folytatás és semmi nem fog változni Indy az ugyan úgy Ford lesz max a gyerek is fog játszani de nem fogja elnyomni! Amúgy interjú is van erről szóval csak ennyit !!!

 12. És lesz folytatás? “Csak akkor, ha még akarják a nézők” – mondta Spielberg: “Ezért készítettük ezt a filmet. Most nagyon figyelünk rá, mi fog történni, csak utána hozzuk meg a döntést.” Szerencsére cáfolták a hírt, hogy Shia LaBeoufre bíznák a franchise-t. csak egy idézet a díszbemutatóról és sajtótájékoztatóról ! Szóval amit mondanak hogy Lucas ezt mondta meg azt mondta KACSA! Jó éjt mindenkinek ! Remélem most már tudtok aludni! Byezzz

 13. A Frigyládát főleg a zsidó valláshoz kötjük, maga Mózes készítette a Biblia szerint (nem semmi pasi volt, de hát aki mögött Isten állt:).Mózes által lehozott(Sinai-hegyről) Tízparancsolatot helyezték bele, szóval maradjunk inkább a zsidó vallásnál.

  Remélem, azért lesz egy olyan Indy-rész, ahol a végzet lándzsája lesz a központban, persze csak a prof. után.Bár lehet, hogy az egyik ifj.Indy Jones részben szerepelt már, de nem vagyok benne biztos, rég láttam már azokat.

 14. Brekicc!

  Shia helyett Sean William Scott? Akkor nagyon nem érted az ő karakterüket. Shia tud komoly szerepet is játszani, de Sean William Scott azzal a sunyin néző értelmetlen fejével sosem lesz több egy Stiflernél.

 15. Kiki: sehol nem cáfolták a Shia hírt, azt idézd hol cáfolták, mert egyelőre csak azt idézted ahol ugyanaz vana mit írtam. ha jól tejel a film, akkor cisnálnak újat.

 16. Indexen írnak , írtak róla amikor volt az első hivatlaos sajtó bemutató Cannes-ban.

 17. JA mégegyszer elovastam Indexen írnak róla nem tudom hogy kell belinkelni a linket szóval csak anyit mondhatok nézzétek meg az indexet ott még video is van Spilberg nyilatkozata ami feliratozva van!

 18. és ott spielberg kijelenti, hogy nem Shia lesz a főszereplő? vagy hoyg cáfolja? Mert ezt itt feljebb meg Lucas szülte :P

 19. Nos Indexen van egy video ahol Spilberg és Harrison beszél csak az egész video nincs fent! Konkrétan nem mondja akkor, de össze foglalva a sajtótájékoztatót az index írója mondja hogy cáfolták a hírt! Szóval akkor most vagy az Index írója írt félre vagy nem tudom ott végig azt latolgatja hogy hát cáfolták és hogy a készítők is tudják hogy Harrison mellék szereplőként elég hülyén nézzne ki!

 20. ööö, nem akarok spoilerezni, de #4, aki majd megnézi a filmet, tudni fogja, melyikre gondolok, aki meg látta, már most tudja

  mellesleg Lucas a góré, szóval ő dönti el szvsz

  amúgy index semmit sem ír, csak ennyit: “Az pedig egy vicc, hogy Shia LaBeouf képes lenne továbbvinni Indiana Jonest, és ezt az alkotók is tudják szerencsére.” ez akármi is lehet, magánvélemény is…

 21. 100 millióra tippelek. És akkor már örülhetnek.
  175 nekem igen soknak tűnik.

 22. Szerintem ez attól is függ hogy viszik tovább ( Bevétel az alap) , hogy a nézzők hogy fogadnának egy új Indy-t! Spilberg is mondta ezt a nézzők miatt csinálták első sorban! Nem hiszem hogy itt a pénz motiválta volna őket mert mindenki dús gazdag és az Indy nem egy Star Wars hol mindenféle bábúk meg mik vannak!:))))Annó ügye James Bond filmeket akart aztán Lucassal valahogy Indy lett :)))! Na de ez nem James Bond hogy 40 évig ontják majd az Indy ket és folyton apáról fiúra szál Én valahogy nem tudnék mást elképzelni Indy szerepre max Indy segítőjének ! Amúgy a gyereket csipázom mint színészt, de az Indy az akkor is Ford! Majd kiderül! Lehet hogy bukta lesz a film :)! Bár ezt erősen kétlem :)! Én olyan 120 millióra sacolok első hétvégénél , mert ott a Narnia is sajnos!

 23. desmond: az 5 napra 100 rugó? a vasember egy hétvége alatt hozott annyit, és msot odakinn hoszabb a hétvége. Ha 100-at hoz 5 napra akkor pénzüknél lesznek persze, de mondhatni bukás :)

 24. Én ez miatt a Narnia miatt ami csak 1 hete megy az miatt nem merrem mondani hogy fog hozni 150-175 milkát! Szerintem 125 körül hozz majd, de majd kiderül !

 25. Legfeljebb rosszul tippelek.
  Azt se felejtsük el, hogy a mai fiatalok közül, sokakat nem izgat már Indy, de lehet, hogy tévedek.
  Az talán már most rámcáfol, hogy 9 pont felett áll az imdb-n. (igaz még nem sokan értékelték a filmet)

 26. Desmond Wallace:
  Sajnos lehet abban valami, amit mondassz…
  Jó én sem mondhatom magam túl öregnek (18), de eddig az osztályomban akárkit kérdeztem, hogy mit szól a filmhez, vagy megnézi-e ilyesmi, egyik jobban húzta a száját, mint a másik…
  Nemtudom, hogy miért, mert szerintem igen jó filmek…
  Először mikor láttam az Uolsó keresztes lovagot 13-14 éves lehettem és annyira megfogott a sztori, a játék, hogy el sem tom mondani :D
  pedig akkor még csak azt az egyet láttam és azt is videón (még valami tékából hozta ki a faterom) :D
  És már akkor mindent megadtam volna, hogy a mozivásznon is lássam Jones professzort feszíteni :D
  és ez most megadatott :D
  És semmi pénzért nem szalasztanám el :D

 27. Én kifejezetten szeretem Shiat de ez még nekem is sok. Indy csak Forddal lehet (főőszerepben) és punk, tum. :D

 28. Az a 175 NAGGYON bilibelógós…
  Eredetileg úgy éreztem, hogy nem fog beférni az első ötbe, így 145-re tettem volna a voksom, de miután végiggondoltam mégegyszer a dolgot bokesz kommentje mentén, valamint figyelembe véve a nem túl erős hype-ot, inkább arra tippelek, hogy épp bekerül az első 10-be, tehát olyan 130 körül lesz.

 29. Az iron mannál is mindenki bilibelógóst mondott a 100-ra, mégis hozta. Szal ez az előre tippelés sem tudomány még :)

 30. Kiki örülök hogy a te seggedből süt a fény, de azért ha megtanulnál olvasni akkor te is tudhatnád hogy nem komédiának készült a H.S. hanem karácsonyi különkiadásnak. A tv-s dolog jogos, azt benéztem.

  Xerxész, ha Stifler, ha nem, Shia akkor is egy vicc lenne Indiana Jones utódjának. Indy mindig is mindannak az ellentéte volt amit ez a srác megjelenít a vásznon.
  Lucas bácsi meg van annyira pénzéhes(hogyha bejön ez a rész, amire elég jó esély van), hogy addig húzza le erről is az újabb bőröket, akár Spielberg nélkül is, amíg végül ezt is úgy lejáratja mint szegény Star Warsot. Persze a filmek elmentek, de ott van a rengeteg bówli amit piacra dob hozzá, meg sok-sok computerjáték, aminek a 80%-át is ki lehet dobni a kukába. Remélem Indy kultusza nem jut erre a sorsra. Én mondjuk az első 3 rész után befejeztem volna, mert ez már csak nyújtása a rétestésztának.

 31. Narnia nem fogja befolyásolni a bevételt… első hétvégéjén hozott 55 milliót, és ha visszaemlékszünk a tavalyi májusra, ennél csak nagyobb(nem is kicsivel…) nyitó hétvégék voltak és mégsem befolyásolták egymás nyitó hétvégéjét. Ez május, a blockbuster szezon kezdete és egyik legerősebb hónapja, itt ez a módi, minden héten legalább egy komoly hype-ot kapó és nagy bevétellel kecsegtető filmet bemutatni. Ez egészen augusztus első két(max. három) hetéig ki fog tartani.
  Tippem: 5 napra 152 millió.

 32. Na, akkor én is tippelek. Sajnos nem hiszem, hogy megközelíteném a tényleges értéket (kis esélyt érzek rá, de csak akkor, ha Amerika jobban be van zsongva, mint mondjuk Magyarország). Szóval szerintem 5 nap alatt 210 millió, go Indy!

 33. Az 1.(A Frigyláda) és a 3.(A Szent Grál) részben is egy Krisztussal kapcsolatos dolgot kerestek, nem hiszem hogy megint Krisztussal kapcsolatosat keresnének. Meg ha Shia játsza Indy-t akkor biztos valami ifjú Indiana Jones kalandot keres elő Spielberg.
  Szerintem 180 milló dolcsit hoz majd 1 hét alatt az Indy 4.

 34. Brekicc nem mondok semmit legyen igazad csak ez már nagyon OFF!!! Szóval igazad van ! Téma lezárva!

 35. na még cska most jutottam el odáig, hogy megnéztem a castot és látom, hogy Abner Ravenwood karaktere is szerepelni fog a filmben…
  Ez valami vicc?
  mármint úgyértem, hogy hacsak nem vmi emlékkép formában, vagy visszaemlékezésképp, akkor elég nagy hülyeség, mert tegnap elött néztem meg a frigyládát és ot bizony aztmondja Marion, hogy: “Abner meghalt…”
  akkor ezt most nemértem :D
  mindenesetre érdekesnek tűnik :D

 36. na, csütörtökön indy 25 milla, narnia 2 milla az eddigi állás, nem hinném, hogy túl sok vizet zavarna utóbbi a hétvégén

 37. Jelentem pont befért az első ötbe 152 millával. Ha jól látom Human nyert. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.