A Prince Of Persia filmről

Sands of Time filmről az első hírekAkkor lássuk sorban, mert jött pár hír, és ezek már megerősítettek, például a főszereplő, akit pár hónaja pletykáltak főszereplőnek.

  • Ha minden jól megy, a forgatást júliusban kezdik.
  • A stúdiók a Prince mögött: Walt Disney Pictures és Jerry Bruckheimer Films
  • Prince of Persa: The Sands of Time lesz a hivatalos cím elvileg. A 6. századi perzsiában Dastannak össze kell fognia Tamina hercegnővel, hogy megakadályozzák a gonoszokat az idő homokának megszerzésében, amivel utazhatnának az időben, és rosszaságokat művelhetnének.
  • Jake Gyllenhaal lesz a Prince!
  • Gemma Arterton pedig az előbb említett Tamina hercegnő.
  • Mike Newell (Harry Potter és a tűz serlege) rendezi az egészet.

37 hozzászólás a “A Prince Of Persia filmről” bejegyzéshez

  1. épp poénkodtam vele az egyik havernak, hogy a végén még ebből is filmet csinálnak… de könyörgöm, csak vicc volt. :)

  2. Nem kötözködni akarok, de a címben a THE szó pluszban van:

    IMDb szerint >> Prince of Persia: Sands of Time (2009)

  3. nemtom. jóaz? és pont Gyllenhaal? valahogy nem tudom elképzelni abban a szerepben… mindegy, de legalább nem Uwe rendezi. :D

  4. human > az a The olyan lényegtelen vitatéma úgyis :D

    Gyllenhaal sztem meg nagyon is megfelelő erre a szerepre!!!

  5. Bruce, de csak az első! :D Oké, a Sands of Time se volt rossz, de 2. és a 3D részt inkább felejtsük el.

  6. A Sands of Time trilógia, kedvenc játékaim közé tartozik, remélem nem szabják el…a szereplőválasztás eléggé érdekes, de hátha meglepnek. A sztorit azért remélem nem írják túlságosan át, hiszen a játék legjob részei között volt…

  7. Gyllenhaal? Hát nemtom. Végülis el tudom képzelni meg tehetséges is a srác szóval lehet jó lesz. Mondjuk előbb nézem cowboynak mint perzsa hercegnek. :) De Tamina hercegnő baszdmeg? Az Farah idióták! :)

  8. Én leginkább egy – a Final Fantasy-hoz hasonlatos – animációs filmnek örülnék. Nem is kéne vele sokat szőrözni, csak picit feljavítani a játékbeli animációkat, lerenderelni az ingame videókat és esetleg kiegészeteni azokkal a részekkel, amikor mi irányítottuk a herceget.

    A történet csak nyomokban emlékeztet a játékéra, a neveket sem sikerült átmenteni, a két színész viszont alkalmasnak tűnik a szerepre.

    Én azért bizakodom.

  9. És akkor most vagy nem lesz Parkourozás, vagy Gyllenhaal csinálja (not!), vagy stunt fogja nyomni.

  10. J.G. mintha kissé túl melankólikus lenne ehhez a szerephez, de még jó is kisülhet belőle.

  11. húúúú én nagyon várom.Szerintem egyik kedvenc filmem lesz. Ha Nem Uwe Boll rendezi akkor egész jó sülhet ki belőle. Csak még picit messze van:( De azért reméljük h egész kis jó film lesz belőle.:):):)

  12. j.g.-vel nincs baj, akár még jó prince is lehet, de valami belül azt súgja, hogy eszméletlenül el fogják kúrni a kedvenc ugrálós-kaszabolós játékomat.

  13. Ácsi srácok, ti most melyik PoP játékokról beszéltek? Mert összesen volt vagy hat! PoP, PoP2, PoP 3D, PoP:SoT, PoP:WW, PoP:TTT. Én még a legelsővel játszottam sokat valamikor 1990-ben, utána még a Sands of Time-ot is kipróbáltam, de az már valahogy nem fogott meg annyira.

  14. Hát, szerintem Jake elég rossz választás…mondhatnám úgy is, hogy az egyik legrosszabb. A noname-ebb színészek közül választhattak volna egy perzsásabb külsejűt fickót is.
    Hát, ajánlom a stylistoknak és sminkeseknek, hogy nagyon formálják át a fizimiskáját az ürgének.

  15. az hagyján, h JG, de miként lesz képes visszaadni Prince istentelen jó mozgását? PoP:SoT-ban pont az akrobatikán volt a hangsúly, és nem az eszement jó story-n, sztem =) De meglássuk

  16. jake pont jó lesz. az első részben majd adja a kis ártatlan bárányt, aki nem tud semmit, a második részben lesz donnie darko, a harmadikban pedig a hős, aki megmenti az időt, a világot, és a ribét.
    már csak bizakodni kell, hogy nem basszák el, és lesz másik két része is.
    btw a sands of time nem trilógia. az az első rész neve. a második a warrior within és a harmadik a two thrones.

  17. télleg, a God of War-ból, illetve Kratos kaladjaiból nem készül film? játszhatná mondjuk Winnie Jones Kratost. :)

    (hasonló játékműfaj, csak talán jobb is ennél.)

  18. Hát eredetileg David Zane akarta játszani a herceget, de Jerry nemet monodtt (a hülye) pedig davidban több arabos-perzsás vérfolyik, mint J.G.-ben… hát nem toom, majd kiderül.
    am egy másik fórumon írták hogy J.G.-nek baj van az egyik térdével, sztem a Parkour jeleneteket más fogja játszani, remélem a B13-ból a csávó, az nagyon tud!

  19. Volt olyan film, amiben Gyllenhal nem kretént játszott? Na ugye. Ez mellényúlás – lenne, ha nem lenne ott Jerry bácsi. És ő nem szokott hibázni…

  20. 26. sejk: erről van szó.

    21. Xerxész:”A noname-ebb színészek közül választhattak volna egy perzsásabb külsejűt fickót is.” A noname kifejezést sztem nem ismeri Jerry. :)

  21. Össze kéne gyűjteni az eddigi játékadaptációkat, hogy melyik sikerült eddig a legjobban, mert szerintem nemsok van belőlük, én egyet se tok így rögtön.

  22. szerintem az kamu, i nagyobb site sem hozta le és csak kis méretben (ott a legkönnyebb csalni) láttam, még mielőtt a caastingot kihirdették volna

  23. Azt gondolom Xerxésznek igaza van abban, ami a noname szinészeket illeti. Bár még kiegészíteném azzal, hogy a Prince -t játszó színész lehetőleg tudjon is valami akrobatikát, és ne csak a nevét adja egy ilyen lehetőségekben gazdag filmhez. Számomra a Prince of Persia trilogyánál nincsen jobb játék, ezért is várom, és egyben nem várom a filmet… Azért Jerry bácsiban lehet bízni, már ami a filmjei látványát illeti. Viszont ez a Jake Gyllenhaal (szerintem) nagyon messze van a Prince karakterétől (annak ellenére, hogy nagyon jó színésznek tartom). Az igazat megvallva annak sem nagyon örülök, hogy a Disney csinálja a filmet, a PoP nem családi film (A Karib-tenger kaózai sem)!!

  24. Én Garrett Hedlundot jobban el tudnám képzelni a princenek, de hát ez van :D Remélem jó film lesz, mert a játékot nagyon élveztem^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.