Wanted jelenet

Úgy tűnik ma videózunk. Kezdjük ezzel a Wanted jelenettel. Sajnos nem lassított akciót választottak, de így is fasza. Bevallom (miközben oltanak a képregényt olvasók, hogy mennyire nincs köze hozzá:) én ezt sokkal jobban várom, mint teszem azt a Hulk-ot.

human
írta
2008. 05. 20. 13:24
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Wanted jelenet” bejegyzéshez

  1. kezeld külön a képregénytől, és máris várni fogod! mikor volt már cool akciófilm utoljára moziban?

    hagyjuk a képregényt, írok róla nemsokára, ott majd lehet azt éltetni, nem kell minden Wantedes posztnál külön kiközni, hoyg “bezzeg a képregény” ;)

  2. Ezt a kocsis jelenetet már láttam párszor,de mindig elalélok rajta…várós várós filmkészítmény.

  3. LOL! Az ember kifut a kocsi elé és a fejét fogja. Ahelyett, hogy arrébb ugrana. De azért érdekes.

  4. De most komolyan.Az addig ok,hogy sok akciófilmben eltúlzott jelenetekkel kápráztatnak el minket de az hogy ennyire elugorjunk a realitástól ami az akciókat illeti az már fájdalmas.És ne gyertek azzal hogy a hulk, vasember stb még jobban elrugaszkodik,most nem erre gondolok.Hanem arra hogy a wantedban nincsenek ember feletti erővel megáldott emberkék, mégis olyan akciókat produkálnak amitől röhögőgörcsöt kapok.Pl amikor a 2 pisztolygolyó egymásnak megy stb.Számomra nevetséges és egy másodpercig sem tudom komolyan venni.

  5. nemtom, egy haver épp a shoot em up kapcsán mondta, hogy nem szabad túl komolyan venni, mert akkor kész lesz tőle az ember… elég jó párhuzamot talát: mintha egy lövöldözős pc játékot god mode-ba tennél. :) még az egyébként is nagyvonalúan kezelt alapszabályok is felülíródnának. ennyi… aki képes ezt lazán venni, annak talán tetszik majd a film, aki nem, az valszeg jobb, ha el se megy rá. pont. :)

  6. A Shoot Em Up látvány szempontjából is ultragáz volt.
    Timur Bekmambetov-tól a Day Watch című filmet láttam eddig, de ott is volt egy két állejtős Mátrix megszégyenitő jelenet.:)
    Várom!

  7. Shoot em up ultragáz? el vagy te tévedve
    Amugy én is várom
    A Hulk meg olyan szinten hidegen hagy, hogy még csak le se fogom tölteni; se nem vicces se nem cool.

  8. Külön kezelem a képregénytől, ezért fogom majd egyszer megnézni. De az ajánlók alapján tényleg nagyon a látványra mennek rá, ami pl a Transformesnél se tett igazán jót.
    Ha meg már Hulk: az Ang Lee féle tetszett, remélem ez is fog :-)

  9. A Transformersnek nagyon jót tett:)
    Shoot Em’ Up volt utolsó komolyabb ilyen akciódobás, várom ezt is. aki nem bírja az ilyet az ne nézze, ha nem szeret valami mást akkor meg azt ne. Nem kell mindig az állandó rinya meg megjegyzés, hogy jajj de ez lehetetlen meg az nem reális. Ha nem ez volt a cél, és ez másokat szórakoztat, akkor ugyan hagyjuk már.

  10. a filmnek az a lényege h elkápráztasson és egy másik világba vigyen. ha ez nem tetszik akkor dokumentumfilmeket kell nézned. vagy nemtom.

  11. Azért én nem csak azokon a filmeken akadok fel, ahol a tag csak áll, és várja, hogy elüssék (ez azért ritka nagy lúzerságot feltételez), de azokon is, ahogy idiótán elkezd futni a kocsi előtt, teszem azt egy parkolóházban. Mindig felvetődik bennem, hogy értelmes ember inkább oldalirányba futna, lévén az emberi test szűkebb íven fordul, mint bármilyen autó :)

    Annyit emlegettétek már ezt a képregényt, utána kellene lassan nézni, mi is az :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.