Eagle Eye (magyar cím: Sasszem), mindenkit teasel itt Shia

A múltkor láttunk képet a filmből, mostanra pedig a trailer is megjött. Természetesen az Indy 4 premierje előtti napra időzítették, hiszen Shia neve most repül megint fel a magasba.

A történet szerint valami terrorista politikai merényletbe keveredik. Na csekk a videót.

HD minőségben pedig a Yahoo szállítja mindenkinek.

human
írta
2008. 05. 21. 21:20
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Eagle Eye (magyar cím: Sasszem), mindenkit teasel itt Shia” bejegyzéshez

  1. Sztem már letett betegesh… PErsze sok mindent kell még tanulnia, de tehetséges színész.
    Ha nem kell több bizonyíték, akkor talán nem véletlen, hogy Spilberggel és Lucassal dolgozott együtt, az imént! Sztem ez a 2 rendezőzseni nem dolgozik csak akárkivel… no komment

  2. jaa.. matthieu kassovitz sem véletlenül dolgozott 2x is vincent cassel-el.

  3. na jó, ezt nem úgy kell ám érteni, h feltétlenül ellene vagyok. az én, a robot és a constantine, amikben szerepelt, még jók is voltak, de nem tartom közel sem akkora névnek, akire főszerepet lehetne bízni. vagy teljes biztonsággal a nyakába varrni egy filmet. nyilván lettől még kapni fog majd főszerepet bőven, de egyelőre így látom.

  4. Már nem azért, de a Disturbia és Transformers filmekben főszereplő volt, és mind a 2 film óriási! Sztem a srác sokra fogja vinni, bár már most is kő gazdag… lényeg, h sztem nagyon tehetséges!

    Ezzel a trailerrel meg engem már megvettek, sztem baromi jó! Nézném már a filmet… a telefonok kicsit a Matrixra emlékeztetnek :)

  5. A Transformers extráiban Bay azt nyilatkozta, hogy Shia piszkosul jól improvizál és, hogy ez nagyon megkönnyíti az adott jelenet forgatását és könnyű volt vele dolgozni, azon kívül, hogy ő is tehetséges színésznek tartja.
    Nekem egyszerűen bejön a srác stílusa (valakinek nem – ilyen ez a világ) és teljes mértékig nerazurri-val értek egyet!

  6. Juj! Már nézném is! Ha jól értettem, akkor az FBI “kiválasztotta”, oda adtak neki egy tonna lóvét, meg mindenféle cuccot…aztán hagy szóljon.:-)
    Shiat szeressük, a Disturbiaban és a Transformersben is jó volt. Az Indyben meg tutira jó lesz…:-)

  7. igen… az, h volt már főszereplő, még nem jelenti, h az egy biztonságos döntés volt. alias hiába kap főszerepet, mégsem akkora név, sztem. persze, ezt a producerek meg rendezők nem így gondolják, nyilván. de nincs is ezzel baj, befut a srác, és tökjó. 1 sztárral több van,,

  8. Nézősnek tűnik.
    Csak hogy egy kicsit gonoszkodjak is…
    Hála a trailernek, bővülhet pár mp-vel Shia “No No No” videója :)

  9. üdv mindenkinek, SPOILEREZEK JELÖLÉS NÉLKÜL, DE HUMAN SZERENCSÉRE JELZI HELYETTEM, mERT Ő RENDES.

    szerintem nézzétek meg ezt a filmet mert tuti jó és csak is pozitívat tudok rólla mesélni :)
    igaz csak angolul láttam és a kép minősége sem volt valami, de a film maga szuper és ha meglesz magyarul is akkor azt is megnézem :)
    -sajnos az a baj hogy ez lehetséges, már mint hogy a computerek átvehetik az irányítást, mert lassan minden gépesítve és digitalizálva lesznek és ennek is csak mi isszuk meg a levét :(
    most lehet csak nevetünk rajta de szerintem egy valóságos jővő képet adtak le a filmben és ki tudj ahogy nem e létezik ez most is !??

    minden esetre a fil szuper , ajánlani tudom :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.