Míg a jackpot el nem választ (What Happens in Vegas)

Elmondom, hol rontották el a filmet (a WC deszkás poénon kívül), ott amikor Cameron Diazt castingolták női főszereplőnek. A film arról szól, hogy a pasi szépen lassan belehabarodik, de Diazba egyszerűen nem lehet. A Numb női leadje például sokkal szerethetőbb, vagy a Forgetting Sarah Marshallban Mila Kunis. Ez persze kommerzebb, mint a két említett, nagyobb nevet kellett választani, elismerem. Mondjuk hirtelen én sem tudom, ki lett volna jobb. Na, a filmre visszatérve, meglepően elfogadható. Persze, nem kell rohanni a moziba, de nem hal bele az ember, ha megnézi, szemben egy 27 idegen igen borzalommal például.

Míg a jackpot el nem választ két főszereplője

A történet annyi, hogy Joyt dobja a vőlegénye, Jacket padig az apja rúgja ki a családi vállakozásból. Mindketten Vegasba mennek kiereszteni az ideges gőzt, ott összegabalyodnak, és házasodnak. Másnap persze már a válást dumálják meg, amikor beüt a jackpot, amit Jack nyer. Mindketten akarják a pénzt, bíróság elé is mennek a válással, de a bíró 6 hónap kőkemény házasságra ítéli őket. Ezt a 6 hónapot kell kibírniuk eggyütt élve. Mivel kommerz vígjáték, többet aztán tényleg nem kell mondanom, szinte kitalálható mik fognak történni.

Azért a valamennyire pozitív felhang a bevezetőben ne tévesszen meg senkit, a kiemelkedőtől azért messze van a film. Nem bánom a megtekintést, de nem is nézném újra, főleg a vége felé előkerülő tipikus romantikus hömpölyeg miatt. A női főszerpelőt már említettem, viszotn Kutcher szerintem simán elbírt ezzel a szereppel, és ha rendesebb nőt osztottak volna mellé, akkor teljesen korrekten keveredtünk volna ki a végére (egy két poént kivágva persze). Pontzsámilag viszont így, ebben a formában 5/10-nél többet nem akarok adni.

Mellesleg a trailerben ellőtt hot girl party szerintem a film legjobb pillanata. Amikor beállít 5-6 gyönyörű csaj, hogy nem tudnak bemenni a lakásukba és amíg nem jön a lakatos, addig nem várhatnak-e Astonnál. Erre beengedi őket, és felhívja a barátját, hogy hot girl party van, az meg kapcsol, hogy így akarják házzasságtörésre sarkallni, megszerezni a 3 milliót.

– There is a hot girl party going on in my living room. OMG there is a pillowfight about to break out.
– OMG, dude, it’s a trap.
– No it’s not. No, this happens.
– No, it doesn’t happen.

Nézzétek meg a trailerben. Szar leírva, de ahogy Kutcher elkeseredik az szinte priceless.

22 hozzászólás a “Míg a jackpot el nem választ (What Happens in Vegas)” bejegyzéshez

 1. A film nem annyira érdekel, de ha lassacskán belehabarodható női lead kell, akkor Michelle Monaghan a nyerő :)

 2. M.McConaughey-féle Anyám nyakán volt hasonló eset ezek szerint. Egész tűrhető, jópofa lett volna az is, a romantikus hömpöly és a 25 kiló smink alatt rejtőző SJ Parker nélkül.

 3. “A film arról szól, hogy a pasi szépen lassan belehabarodik, de Diazba egyszerűen nem lehet.”

  nemtom, nekem Jessica Alba olyan volt a Good luck Chuck-ban, hogy nagyon bele tudtam volna… a Sin City-ben hozott karakterébe meg pláne. :)

 4. Én imádom Cameront és Jessica-t is kedvelem, aki nagyon szép szerintem. (Dark Angel-t szerettem)
  Azért még nem utáltam szinésznőt mert szép.
  A filmekkel van bajom amiben általában játszanak. (ez a bizonyos humoros romantikus amcsis filmek)
  Persze én csak 1 nő vagyok a sok közül.:)

 5. Barátnőm születés napja alkalmából beültem vele megnézni.
  Többször ‘nevettem el magam mint általában az ilyen kaliberű filmeken, de semmi extra .
  + Diaz-al szemben kissé elfogult vagyok , tekintetbe a véve a Mask-ban nyujtott alakítását ,ami Alicia Silverstone ‘szerencsétlen baleset’ beli karaktere mellett első gyerekkori szexuális élménynek megy számba ez én esetemben.
  Kb egyetértek a kritikában leírtakkal.

  5/10

 6. Diazba beletudnék szeretni:),de a kutcher gyereket annyira rühellem h hihetetlen…

 7. najó, bocsánat, igazán nem akarok kekec lenni, de újabban szerintem nem figyelsz annyira a helyesírásra/félreütésekre, együtt szimpla gyé.

 8. nem tom mi bajotok a filmmel.. sztem nagyon is jo lett, és sztem jo lett a szinészválogatás is, nincs semmi baj ebböl
  mert nem épp nagy csöcsös macárol szol a film, már nem is lehet jo egy vigjáték?! nekem teccett ennyiiii

 9. Én bevallom soha nem szerettem ezt a blogot meg a sorozatjunkiet sem, de most sem volt nagy szám ez a kritika. Nekem is van blogom, van saját véleményem, de ha kritikus szeretnél lenni, vagy annak érzed magad, nem engedhetsz ilyenek magadnak, mint cameron fikázása, asthon magasztaláűsa,mert a két színész között ég és föld van tehetségileg, mint általánosságban, mint a filmben. Megint csak ennyi a véleményem. De legalább őszinte vagyok!

 10. inkább te nem engedhetsz meg magadnak olyat, hogy csak mert szereted a színésznő alakításait, azt mondod, hogy itt is jól játszott.

  Azt meg, hogy melyik kritikus milyen fikázást engedhet meg, ugye nem gondoltad komolyan. Azt blogolok amit akarok, esetleg nem olvasod (ahogy be is ismerted, hogy csak a blogod rekámozni jöttél ide kb, mert nem szereted se a junkiet se a filmbuzit)

 11. kelemenmarc: ezeket a sületlenségeket komolyan gondoltad? :) hogy a francba ne engedhetné meg magának a saját blogján, hogy azt írja le, amit gondol? elvitatod netán a blog üzemeltetői és szerkesztői jogait, vagy mi? ne csinálj már magadból hülyét, kérlek. :) leírta a saját véleményét, azt ilyen módon megváltoztatni nem fogod. a meggyőzéshez szerintem nem rendelkezel megfelelő erőforrásokkal, ha érted mire célzok…

  (csendben, zárójelben: “mint általánosságban, mint a filmben.”, helyesen: mind általánosságban, mind a filmben.)

 12. “Én bevallom soha nem szerettem ezt a blogot meg a sorozatjunkiet sem”

  akkor miért vagy itt? érthetetlen… ha nem tetszik, akkor könnyítsd meg a saját életed, és ne látogasd ezt a blogot. neked is jobb így, legalább nem idegeled magad a neked nem tetsző kritikákon.

  ha viszont maradsz, akkor illene tisztelni annyira a blog fenntartóját, meg a blogba fektetett munkáját, hogy ilyen ökörségekkel nem traktálod, hogy nem engedhet meg magának ezt vagy azt. nem mindenben értek egyet human-nal, de elvitatni bármilyen jogát, az a vicc kategóriába tartozik…

 13. Nem olvastam el az összes hozzászólást, így ha valaki ezt már leírta,akkor bocsi!
  Szal nekem tetszett a film! Nincsen semmi gond Cameronnal. NEM vagyok egy Diaz rajongó, de sztem ezt az okos, csinos és HUMOROS női karaktert jól hozza és illik is hozzá!
  Egy-két helyen tényleg gagyi a film és a Definitely Maybe tényleg jobb, a romantikus filmek sorában. DE a Míg a jackpot is megállja a helyét….

 14. Megnéztem :) Eleinte 4 pontnál többet nem adtam volna rá..de amig telt az idő és pörgöt a film bizony ez 8 -as Nekem 8:D annyira szorakoztam rajta h néhol a földön fettrengtem volna, ilyen idiotta helyzeteket rég láttam:)
  Hogy a faszba lehet annyit inni h valaki összeházasodjon de komolyan??? még ha Vegasba lennék akor se menne:)
  De a java ezután jött, össze kellett költözniük a pénzé amit ugye megnyertek ..ala Jackpot 3 millio (na baszus hogy jöhet le egy nyereményből 50% adó…na mind1 szóval másfél milla)

  Van menne egy kis Mr.és Mrs Smith is de cseppet sem zavart mert a 2 szinész irtó jó páros:)
  Adjatok egy esélyt ennek a filmnek

 15. Ritkén és régen láttam ilyen jó filmet. Kicsit unottan ültem be rá anno, de ez az a film amit itthon is megnéznék többször! Tök jóóó :)

 16. Úgy ültem le a monitor elé, h már láttam az előzetest és sejtettem hogy kommersz filmet fogok látni. Nem csalódtam, pár a szituációt mintha már láttam volna más filmben is (utálom, de együtt kell vele lennem, stb.), tehát csak a karakterek (pontosabban a színészek) hozhattak volna újat. A kritikával egyetértek.
  Sokszor az aláfestő zenék is idegesítettek. Hiába sláger akkor is.

  Szívesen ajánlom figyelembe egy másik Asthon Kutcher rom. filmet: Szerelem sokadik látásra (AK és Amanda Peet). Sztem az elmúlt évek egyik legjobb romatikus filmje. Ahogy néztem még nincs erről kritika, remélem majd lesz ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.