Terminator Salvation: The Blog Begins

Elindították a készülő Terminátor film hivatalos blogját. Első frissítésnek fel is tettek egy tervet, ami ugye egy jelenet megrajzolva, és itt látható (a hivatalos Terminátor blogon meg nagyban):

Ne a feledjük a hírt, hogy Christian bale mindhárom jövőbeli filmre aláírt. És azt se, hogy az első rendezője McG. Ez utóbbit mondam már párszor, de meg kell említeni, mert még a múltkor is rácsodálkozott 1-2 ember.

10 hozzászólás a “Terminator Salvation: The Blog Begins” bejegyzéshez

 1. McG-nek elég sok köze van a Supernaturalhoz. Azért kíváncsi leszek a munkájára.

 2. Meg sok minden máshoz is elég sok köze van. Fogalmam sincsen mit kell itt rácsodálkozni a dolgokra reméljük egy ütős kis filmet fog összehozni ,mondjuk a 3. résztől nem nehéz jobbat alkotni. Amúgy sem véletlen, hogy Bale aláírt mindhárom filmre azért nem hülye a srác.

 3. Én is ebben bízom hogy Bale tudja mit csinál.Nem nagyon szokott mellé nyulni…

 4. a képen ha jó látom a leomlott capitol records épülete látható. egy HK pedig kurvára keres valamit a romok közt. szerencsére meghagyták a ’84-es dizájnját a gépnek.

 5. “Fogalmam sincsen mit kell itt rácsodálkozni a dolgokra” –
  A Charlie Angyalai mindkét része borzalmas volt, és ugyan azóta rendezett egy We are marshall-t is, ami azért bőven jobb lett, még mindig úgy gondolom, hogy egyáltalán nem ő a megfelelő ember a Terminátor 4 rendezésére. Persze azért remélem, hogy én fogok tévedni.

 6. Kiváncsian várom a végeredményt, mert a 3. rész egy vicc, de annak is gyenge. Remélem a készítő urak mellőzik a Terminatrixot meg a tinicsaj Terminátort…

 7. Nekem tetszett a 3. rész. Viszont most a PG-13 dologtól félek egy kicsit. Ettől függetlenül meg fogom nézni mert mégiscsak Terminator.

 8. szörnyű dolgok jelentek meg abban a blogban, ráadásul durva spoilerezés is zajlik ott, meg bizonyos rajongóo oldalakon… ha igaz, amit találgatnak, akkor egyáltalán nem biztos, hogy meg akarom majd nézni… :(

 9. A kép alapján jónak tünnek a dolgok, ráadásul a hk- designja is tükrözi nagyjából a james cameron félét, az is jó lessz hogy a t-600 asokat is bemutatják,és reméljük hogy a t-900 féle transzformerek el lesznek felejtve a késöbbiekben is….meg az összes kis rövidzárlat filmes robot is. Ezen a képen egyvalamit nem értek….a színes virágok…:) kicsit rontják az imaget..elég lett volna ha csak valami poshadt zöld elszáradt féle növény lenne, hamár beletették. Josh Brolin meg szerintem még t-600asnak elfog menni, aztán meg reméljük hogy a fejlesztett tipusokhoz már jóval emberesebb színészeket keresnek…hát hajrá…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.