A CIA kutyái

Mert Indy-ből sosem elég, főleg a bemutató hetében. Az mondjuk marhára nem tetszik, hogy ide jutott a politikailag korrekt világ. Vagy csak nem emlékszem, és a németek is berágtak az előző Indy filmekre?

Mert most olvasom (yahoonál is – kicsit máshogy), hogy az orosz kommunista párt bojkottra szólította fel az embereket, mert hamis képet fest róluk. Ők nem terroristákat küldtek az államokba, hanem bőszen műholdakat lődöztek fel az űrbe inkább, legalábbis 57-ben, szerintük.

“Harrison Ford and Cate Blanchett (are) second-rate actors, serving as the running dogs of the CIA. We need to deprive these people of the right of entering the country,” said another party member, Andrei Gindos.

De komolyan, azon húzták fel magukat, hogy egy filmben tévesen vannak ábrázolva? Van aki beül az Indy 4-re, és azt hiszi, hogy ez igaz történet, és majdnem atomháborút robbantottak ki az oroszok kristálykoponyákat keresve amerikában? WTF. Egy orosz párt ilyen butának nézi az oroszokat.

human
írta
2008. 05. 24. 23:11
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “A CIA kutyái” bejegyzéshez

 1. Istenem, és még a hűtőgyártók nem is fakadtak ki!
  Nekem amúgy az egész egy marhanagy rossz vicc volt… én ezt a forgatókönyvet is visszadobtam volna… jah de jó nekem. :D

 2. A legalacsonyabb az egészben az volt, hogy mennyire a szovjet időben élnek. Valahol olvastam, szerintük Cate Blanchett azért vállallta el a szerepet, mert megfenyegették, hogy elveszíti az _állását_ :)

 3. Nem, hanem ilyen buták az amerikaiak, hogy azt hiszik, hogy ilyenek az oroszok meh mindenki, akit a filmekben látnak. :)

 4. A Bourne-csapdánál nem tiltakoztak, hogy maffiózónak nézik az gazdag politikusaikat?

 5. Szerintem ez egy király film.Tele is volt a mozi /Pécsen/. Vajon az oroszoknál is?

 6. A Vasemberben meg magyarul beszéltek a terroristák! Ez fölháborító. Hehehehe!

 7. A Vasemberben a terroristák több nemzetiségűek voltak és csak az egyik beszélt magyarul, de az is borzasztó akcentussal és tiszta arab volt az illető. :D

 8. A Clone Warsban is beszéltek magyarul! ^^ Na az király volt!
  Mondjuk az egyszerre tetszett is meg nem is h a Vasemberben magyarul beszélt a terrorista. :)

 9. a politika mindig is arról szólt, hogy hülyének nézzük az embereket. minél populistább, végletesebb irányzatot követnek, annál hülyébbnek nézték a tömeget.
  a tömeg meg társ volt/van/lesz.

 10. Azér volt tele a mozi, mer mindenki félt, hogy beköpi valaki… így jobbhíján mindenki elment, emrt rettegtek a megtorlástól, és a fekete ótótól…

  Egyébként itt mondjátok, micsoda röhej… Kéremszépen, szerintem egyik legjobb magyar film, a Kontroll nyitó jelente: Aba Botond felolvassa, hogy ez csak kitaláció XD
  Állítólag az oscar-zsűri itt kezdtek el sírva röhögni…

 11. Jó, ezaz ami csak a Média etetésére van kitalálva. Hírverés a filmnek, Hírverés a pártnak. Ez ugyanolyan minthogy a Csurka kijelentette hogyha pártra kerülnek első dolguk lesz visszafoglalni Erdélyt! :) Nyilván van realitásalapja az ilyen hülyeségeknek. Én már ezen csak röhögök mint Anettka űrutazásán!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.