Megcsináltuk: Indy 4 itthon

Tudom, 1 hete volt a bemutató erre egyre jelennek meg róla az írások. Mindegy, had örüljünk! Nem csak Amerikában, meg a világ többi részén, hanem még itthon is baromi sikeres lett az új Indy film. Budapesten 66 884 ember nézte meg ezzel 75 408 072 forintot otthagyva a pénztáraknál, és még vagy 40 milliót legalább a kóla popkornnál.

8 hozzászólás a “Megcsináltuk: Indy 4 itthon” bejegyzéshez

  1. Nem semmi!
    A Narnia folytatása viszont szépen befürdött az USA-ban.
    Nem tudom, hogy ki volt az-az okos a Buena Vista-nál, aki az Indy 4-el párhuzamban akart babérokat aratni.Igaz, egy héttel előbb játszották már a mozik a Narnia-át, de akkor meg még javában tombolt az Iron Man “láz” utána meg jött Indy.Ezt csúnyán benézték…

  2. csak tipp, de szerintem simán hozhat ennyit.

    o-O: az amerikai bevételes hírnél említettem Narniát. Persze most ők is azal takaróznak h nyáron mutatták be, hát komolyan, csak ők tudták volna máskor bemutatni, mi nem :)

  3. A kedvesemmel mi mindig többet fizetünk a Plazaban Miskocon a kajáért, mint a jegyért…

    Hja, ilyen ez a PNM..

    [PTM = popi-nachos mánia]

  4. Hát 1150 volt a jegy meg még 850 a kóla-popcorn szóval van benne valami. :)

  5. “..a Narniához úgyis túl meleg van mostanában..bezzeg egy izzadt-koszos Indy..”

  6. Narniával csak az a baj, hogy Disney-nél van, meg hogy kifejezetten nem hiszem hogy egy gyerek meséből kellett volna fantasy filmet forgatni. Az első rész is eléggé bukós volt, Inkább akkor már az Eragon merch-et kellett volna megvenniük, bár ha disney csinál valamit, akkor az tuti hogy mindig ilyen lájt lesz, ami nekem sosem tetszett. Pl. a Karib Tenger vérszegénysége is sokszor ennek volt köszönhető. 1-2 kivégzés meg kicsit több brutalitással az egész trilógiát halhatatlanná tehették volna, de így csak egy középszerű látványos popcornmozi lett mind a 3.
    Sajnos a Narniának a könyv változata is szinte szóról szóra ugyanaz mint a film, úgyh. igazából csak azzal van a gond, hogy ezt nem kellene megfilmesíteni, mert a mai világban ez már kevés. 30 éve még jó volt, de most már több kell a nagyon ijesztő bosziknál meg a beszélő állatoknál.

  7. pedig van benne lefejezés is, mármitn a narnia 2-ben,, mindezt asszem pg (még cska nem is pg-13) besorolás mellett? :) nyilván vér nélkül, de akkor si durva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.