MTV Movie awards díjátadó 2008-ban

Na, megnéztem a showt. A már bemutatott Tropic Thunder 4 percen kívül voltak még benne jó pillanatok. Hiába na, maga a díj ugye csak a szavazóközönsége múlik, – akik között sok a fiatal lány, így nyerhetett két félmeztelen csávó egy tinifilmből, szemben a Bourne bunyóval – viszont a köré kerített show az elég fasza.

Ironhead
Ironhead durván sokat kaszál – that’s tight

Azért 1-2 emberen az látszott, hogy ezt a díjat át kellett venni, mert különben a fizető rajongók lehet besértődnek, ennek ellenére akadt 1-2 olyan hülyülés, amit meg kell említeni. Nem minden színész veszi vérkomolyan magát szerencsére. Például ez a Don’t smoke fake weed dolgot Seth Rogennel és James Francoval (milyen képet vágott Robert Downey) mindeképp beszúrom ide.

Vagy kiemelendő még az 5 percre összeállt Wayne’s World.

(Azért Will Smith a kb. 10 éves fiával volt ott, erre pornócímek toplista..)

Amúgy az MTV oldalán megnézhető szinte az egész show részletekben – alul a kisképekkel kell navigálni, időrendi sorrendben vannak.

A legbénább chemistry-vel prezentálók közül mindenképp a Hancock-ot pimpelő Will Smith, Charlize Theron (gyönyörű volt) és Jason Bateman emelhető ki. Ugye Theron már kijelentette, hogy Bateman béna színész, semmire nem tartja. Ez gondolom Jasont bántotta is, így enyhén szólva is jéghidegek voltak egymás felé, pedig vicces jelenetet adtak elvileg elő. Ja, még meg akartam említeni pozitívumként Anne Hathawayt, hiszen a boy, this is hard az jó volt.

Persze az egész show arra ment ki, hogy mindenki bereklámozza a nyáron bemutatkozó filmjét, ezért vállalták be gondolom a díjat átadók közül sokan, hiszen a fizető pg-13-ra rohanó tinik nézték ezt az átadót főleg. Meg az ilyen náluk kicsit idősebb pöcsök, mint én, akik szerint valahogy így kell pörgős showműsort csinálni.

Ide a végére még egy Tropic Thunder hülyülés megy, hiszen amit Robert Downeyval művelt itt Jack Black, ez legend.. wait for it

human
írta
2008. 06. 02. 18:58
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “MTV Movie awards díjátadó 2008-ban” bejegyzéshez

  1. Viccesek a videók, jó volt megint látni egy kis Wayne’s Worldöt. Elő is veszem a DVDt.

  2. Jack Black + Downey… hát kéééész :) örülök, hogy így összejöttek, így még Stiller se gáz :o meg annak is, hogy Downeynak úgy néz ki fut a szekér :)

  3. Egyebkent a fantasztikus magyar kommentatorok mondtak olyat h mar targyalnak a waynes world 3rol. Errol esetleg tudsz vmit, Human?

  4. Twegyük hozzá, csak átveszik, de általában nem viszik haza, volt olyan hogy több ember vette át ugyanazt az aranypopcornt egymás után.

  5. És még mennyi minden hülyeség van a trióval kapcsolatban fent az interneten. Youtubeon a Pips-et nézzétek meg.

  6. A Wayne’s World reunion történelmi momentum! “Iron Man.. Schwing!”

  7. Myers állatkodásai bejöttek, én angolul néztem, és csak reményledtem hogy Wayne’s World 3 bejelentés lesz. Amúgy a Diddy meg LILO féle felkonf is jo volt sztem, de voltak nagyon gagyi dolgok (pl. legjobb csók díjazottjai). Meg Adam Sandler is nagyon erőltetett volt a dalával, és hát a Coldplay-el engem a világból ki lehet kergetni, de all-in-all egész jó show volt.

  8. Deppnek ez a “fiatalos” image-e, kiköpött “21 Jumpstreet”, csak épp 20 évvel idősebb kiadásban. Pontosan tudta, hogy hova jön, úgy is öltözött fel, nem mondott két értelmes mondatnál többet, és ez is bőven elég volt. Imádták. Így kell csinálni.

    Ami szerintem vérgáz volt, az Liv Tyler másfél mondata a Coldplay felkonfban. Ha azelőtt fél perccel tudta meg, hogy konferálnia kell, akkor talán még úgy ahogy megérteném. Illetve a Sarah Jessica Parker és a “Nem tudom, ő ki volt” hatalmas benga barna csaj egymás mellett. Ez valami “Szex és New York” belső poén? Sandler nekem sem jött be annyira, de Rob Schneider félperces kameója állat volt. :)

  9. Valami óriási volt. Wayne’s World, a végén Myers és Carvey megölelték egymást. Adam Sandler is nagy volt, és Smith meg volt hatva, amikor a fiával állt ki, és elmondta, hogy már 88ban is itt állt. A Tropic Thunder videó meg fetrengős, a Pandával meg a céllövöldés szintu ironman mask-kal…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.