Beverly Hills-i zsaru 4

Nem csak, hogy Brett Ratner ráugrott a Beverly Hills-i Zsaru 4. részére, de még PG-nek is tervezi. Azaz komédia a 12 éveseknek is. A Fuck you és dick poénoknak akkor huss, a semmibe. Az egészben az a vicces, hogy ilyet idéznek tőle:

10-year-old kids, 12-year-old kids don’t really know the old Beverly Hills Cop. So it’s an opportunity to make it new for kids. The same way it felt for me watching Beverly Hills Cop when I was a kid, that’s what I want to do for kids today.

Azaz a csöcsfejű megnézte 12 évesen az BHC első részét és tetszett neki. A képletből csak azt hagyja ki, hogy a nyelvezet akkor is a felnőttekre volt szabva, azaz ha a mostani 12 éveseknek hasonlóan jó érzéseket akar, akkor hagyja a fenébe az R alatti besorolásokat. A kölykök meg majd megnézik a netről. És ehhez a kiherélt folytatáshoz Murphy asszisztál. Így sosem térsz vissza a Norbit féle gagyik világából Eddie!

Apró érdekesség, hogy manapság már tuti nem kaphatná egy Beverly Hills Cop film ezt a magyar címet, mert pár éve háborút indítottak a filmcímadók a “-i” ellen. Elképzelem “Kotnyeleskedő zsaru” címen. Vagy “Foley – poénos ez a zsaru” megoldásként.

19 hozzászólás a “Beverly Hills-i zsaru 4” bejegyzéshez

 1. Hol vannak már azok a filmek amikből a magyar fiatalság megtanulhatott jól káromkodni? :(

 2. Kotnyeleskedő zsaru, mekkora Blockbuster lenne :D

  – Kérek két jegyet a Kotnyeleskedő Zsaru 4re :D:D:D

 3. Beverly Hills zsaruja! ez jó lenne nem?:D

  Pizsama: igazad van, nincs olyan hatalmas szellemű káromkodós filmek. Kevin Smith filmjeiből simán meglehetne tanulni káromkodni.

 4. Basszus, komolyan mondom hogy már elegem van ebből a módiból. Tessék normális akciófilmet csinálni, és könyörgöm ne hagyják hogy Brett Rattner dirigálja, mert egyszerűen nem hozzá való projekt. Egy sokkal tökösebb rendező szükségeltetik ide, mondjuk Michael Bay. Emlékezzünk csak a Bad boys 2-re. Na az egy igazi gátlástalan, ultrabrutál akciókomédia volt, a Beverly Hills Cop 4-nek is hasonlónak kéne lennie.

 5. bay inkább ne, nem akarok azért a szokásos hídról, robbanó kamionból ejtőernyővel kiugró, uzival lődöző foleyt se :D

 6. apropó Bad Boys, állítólag Smith bácsi köhintett valami 3. részt az emtíviavardzon.

 7. Nem akarom. Amúgy tök jó a post, az összes ezzel kapcsolódó gondolatomat célbavette. Respect.

 8. Anno nem éppen az volt a nagy “fless”, hogy az új BHC újra kicsit tökösebb lesz, h kicsit kilép a saját maga paródiájából??? Mert én mintha ezt hallottam volna, és kezdtem is volna várni. Noh de így?!… :S

 9. ja, meséljetek az “-i” balhéról!
  zehy: mi van aljas, látom pörög a meló!:)

 10. szánalmas amit Eddie művel.. lesz akkor megigmegin 48 óra, aztán meg 72 óra is talán? Ja, meg persze Norbit prequel, stb? :D

 11. Ez a PG dolog sosem fog megszűnni? :\ – Jó, mondjuk szerintem nem árt hozzátenni, hogy a magyar szinkronokban kismillió fuck-os és hasonló poént eleve moderáltak anno… :)

 12. Én az ilyen “előveszem a régebbi jó filmet és csinálok egy szar folytatást” filmekkel úgy vagyok, hogy az utolsó részt, amit már csak úgy odatettek és nagyon ratyi, azt nem tekintem folytatásnak.. egyszerűen hogyha valaki szóbahozza, akkor elmondom, hogy a Beverly Hills-i zsarunak három része volt, amit követett még valami izé.. =D

 13. Nekem a harmadik résszel csak a színészek miatt volt némi problémám.. amúgy ezt az “utána követte valami izé” elméletet szívesen alkalmazom más remekműveknél is, mint a Fűrész és a Terminátor.. =DD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.