20 hozzászólás a “X-akták 2 trailer rendes minőségben” bejegyzéshez

 1. atom fan vagyok
  már az is bőven kielégítő, hogy mulder és scully újra együtt :D:D:D
  várjuk :)

 2. Sokféle változat van,mindegyik mást sejtet.A legutóbbit megnézve kezdek aggódni,egyre jobban beleélem magam,tuti gagyi film lesz a vége.Remélem tévedek,mint mindig!

 3. Nekem az első X-Files film is nagyon bejött, remélem ez is tetszeni fog. Trailer alapján ígéretes! :D

 4. hát a végén ahogy megszólalt a zene hát valami rég elfeledett érzés jött újra elő nagyon várom már a filmet remélem nem rontják el

 5. – a trailer zenéje pocsék, legalábbis nagyon nem áll össze a végén a theme music-kal :(
  – nem nagyon néztem a sorozatot, a nagy filmet is elég rég láttam, de ez az ősz hajú csávó vmi látnok? és csak most került elő, szal eddig nem is szerepelt?
  – csak nekem rémlenek fel a fűrész 3-ból a gödrös & fagyasztós rémképek…?

 6. szégyen, nem szégyen, még az első részt nem láttam. a sorozatot nagyjából követtem, de most meg kell néznem mindkét filmet.
  báár, éppen most megy valamelyik csatornán a sorozat korábbi részei, és egy kicsit mosolyfakasztó néha, ahelyett, hogy paráztatós lenne, de tudom hogy régen szerettem :)

 7. Én főleg arra vagyok igazán kíváncsi,milyen hatása lesz az egész filmnek,mindent beleértve/sztori,szereplők,hang- és látvány/. Végülis 6év telt el. Látszik /főleg/ a szereplőkön.És talán választ kapunk a kérdés/ek/re,miként gondolja CC az utolsó visszatérést. Legalábbis rem. ki tudja magát fejezni,annyi év után.Szertem,ennek a filmnek jónak KELL lennie.

 8. Amit sajnálok: kár hogy Mulder ügynök nem hasonlít egy kicsit sem Hank Moodyra. Egy kicsit feldobná a részleteket.
  Egyébként üzenem mindenkinek,senki sem fog csalódni a filmben,mert mindannyian tudjuk,mennyire nem fontos már az x-akták,főleg az a sok rizsa,amit ezek az amcsik ki tudnak találni.A sorozatban már minden jóravaló poént lelőttek.Az meg,hogy a főszereplők 6év múltán is csak egy ‘romantikus’ csókra képesek,lehangoló.Van aki még akar hinni?!
  “people wake up”.

 9. Azt álmodtam,hogy épp nézem a Filmet. Hé,dukyka, jól mondod,ha már vki lehúzóan ír a filmről,amit még nem is látott,fogja be! Szerintem izgi lesz,legalábbis a trailer erről árulkodik.Lexter!: hamár “people wake up”,akkor “broken dreams” duplán! Szerintem az X-akták nem a te műfajod.

 10. Holnap mozi :) Hinni akarok! Ma megnéztem az első mozifilmet h ráhanolodjak a holnapi mozira. Még most is nagyon jó az 1. rész, majd rámentem az i want to believe honlapra, hát mit mondjak pofásan összerakták az oldalt :) van rengeteg különféle előzetes, soundtrack, plakátok, képernyőkimélő, és még x-aktás chat is :) kis is probáltam..sajna senki nem irt.

  ááá de ez ténylegütös mozi lesz emberek 1 nappal előbb láthatjuk mint az Usa-ban élők:P

 11. Hinni akarok, de ez hihetetlen. Megnéztem a filmet…nagy kár volt. Ilyen rossz filmet ritkán lát az ember. A misztikumhoz szinte semmi köze, viszont tele van érzelgős részekkel, amit elsősorban nem az X-aktáktól vár az ember. A történet fantasztikusan unalmas viszont nagyon nagy hülyeség:D. Ez egy nagyon elhibázott film. Most biztos leszóltok, de ha megnézitek, majd belátjátok:). 2/10 A film címe viszont találó. Hihetelenül rossz. Szívesebben néztem volna a “Ne szórakozz Zohannal”-t:D. ÉS EZ NAGY SZÓ:D!

 12. azért annyira nem volt rossz, de sajna tényleg nem lett jó se, 4/10-et adtam rá, mert azért x-files maradt, és jó volt egy ideig-óráig az úm. “érzelgős” szál is, kár, hogy túlzásba vitték és a film témája sem lett vmi túlontúl érdekfeszítő, egy közepes résznek elment volna a soriban 45 percben

 13. mi volt ebben az x-akta? mondjuk a szereplők egy részét leszámítva. szétfárasztott a film, xar volt, átverve érzem magam.

 14. Megnéztem tegnap a filmet.Hát..nekem sem jött be igazán,pedig anno nagyon szerettem a sorozatot.Az igaz hogy ebben max. annyi volt az X-akták hogy Mulder meg Scully szerepelt benne.Az még nem is lenne nagy baj,ha van benne érzelgős rész is,ha legalább a sztori odavert volna,de az sem volt nagy szám.
  3/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.