23 hozzászólás a “Nem!!” bejegyzéshez

 1. ezek a Spirit-ék tudnak kampányolni az eccer má biztos!ilyen jó teaser dolgokat még nem láttam!

 2. Valaki elmagyarázná miről van szó itten? Csak kicsit tudok angolul és nem értem a dolgot. Azt tudom, hogy a Spirit egy Miller képregényfilm lesz. És?

 3. Aurus << időközben elolvastam - ahogy utólag írtam -, sőt még értettem is :P

 4. az van odaírva kb h “úgy nézek ki mint egy jó kislány?” erre a cím “Nem!!” :)

 5. Hát mondjuk asszem én soha nem jönnék rá h Eva Mendes van a képen, ha nem lenne odaírva.
  Ettől függetlenül marha jó kis poszter. :)

 6. tényleg nem az össznépi ünneprontás miatt, de ez a poszter szerintem nagyon gyenge: a stílusok, színek, layerek lógnak egymáson. nincs íve, magyarul olyan szedett-vedett az egész (itt is, ott is egy kis info).
  a film sokkal jobb lesz ennél!

 7. Milyen layerek lógnak egymáson? A csaj arcán vagy egy nagy paca szöveg, de az direkt van… És pont jó ott :) Szerintem persze…

 8. Nem akarok beleszólni, de a Layer réteget jelent és gondolom arra célzott a srác hogy ki van színezve itt ott a kép és hogy ez annyira nem extra. Ezzel mondjuk egyettértek, egy jó képpel bármilyen hobbiphotoshoppoló tudna ilyet hegeszteni. De nekem attól még tetszik.Ez a Sin City folytatása akkor?

 9. Will Eisner képregénysorozatából készít Miller filmet, bár kétségtelen, h erősen merít a trailer a Sin City-s hangulatokból, effektekből.

 10. bobbyperu: Szerintem jó, az összhatás felfele vonzza a szemet, úgy a szempilla tájékáig, “félúton” meglátod a felratod, fejben válaszolsz a költői kérdésre. Már ettől rákoncentrálsz a képre, elkezdesz keresni, meglátod a filmcímet (Spirit). Pár másodperc volt az egész, de annyit “gondolkoztál”, hogy megmarad az agyadban és emlékszel rá :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.