Transformers 2 robotok

Van pár pletyka, úgyhogy lássuk. Először is ultrafrissen itt van Jetfire. Azt mondják ez ő meg minden.

Jetfire a T2-ben?

Ezen kívül egy rózaszín motort is kiszúrtak elvileg, aki lehet, hogy Arcee, a nőibot. Bár a 86-os film előtt is szerepelt egy részben, de mégis ott tűnt fel először rendesen. Hát most meg talán lesz a t2-ben.

Forgatási képek erre.

31 hozzászólás a “Transformers 2 robotok” bejegyzéshez

 1. ki más? de ha követted volna a forgatási képet akkor ott láthattad volna még a rendezőt is a forgatáson :P

 2. sajnos michael bay…

  az 1. résznek egy gyenge pontja volt, a rendezés, de az nagyon. még tipikus bay-filmet sem sikerült összehoznia MB-nek. jobb lett volna, ha valami karakateresebb rendező kapja.

 3. Múltkor azt írták hogy nem lesz benne női robot, ugyhogy az lehet fake info… :D vagy az a fake hogy nem lesz benne női robot és mégis lesz. :D

 4. Gabi: ahol (National Air and Space Museum-ban) kinn van egy tábla, hogy forgatás miatt zárva, tilos fotózni :)

 5. Nekem a Transformersszel egy bajom volt, Michael Bay :-/ Remélem, ezen kevésbé fog érződni a keze nyoma.

 6. Mi a bajotok Michael Bay-el?
  Most komolyan? Ne csak sörösüveget dobáljunk már a tömeg közepébe, hanem érveket (vagy indokokat) is pakoljatok már rá (mellé).

  Kösz!

 7. Azért Human te igazi filmkedvelő vagy és mindent megteszel a kedves olvasókért, ha jól emlékszem Te nem igazán kedvelted MB Transformers alkotását, ennek ellenére rendesen ellátsz minket (ellentábort) infókkal. Köszönjük.

 8. Anak, ha human szubjektíven csak olyan filmekről adna hírt, amiket szeret, akkor megcsappanna az oldal nézettsége, de ez nem erről szól.

  A Blackbird megfelelő Jetfire másodlagos alakjának. Kíváncsi vagyok, hogyan fog kinézni az elsődleges, amennyiben nem kacsa az info.

 9. Szerintem lazán belefér a filmek világába egy évi 2-3 ilyen meghype-olt, százötvenmillás popcorn-orgia, nem tudom, miért kell így fujjolni. Sokan, akik szeretik a Transformers filmet (meg majd filmeket), valószínűleg tisztában vannak vele, hogy minden fel lett áldozva a szórakoztatás oltárán, és ehez így kel hozzáállni. Nincs ezzel semmi baj. :)

 10. hát akkor is, transformers-ből vmi borongósabb filmet tudnék elképzelni. vagy egyáltalán.. legyen hangulata a filmnek.

 11. betegesh:
  az első résznek ezek szerint nem volt hangulata? hm.
  nem tudom, de engem emlékszem már a moziban megvettek kilóra az első percben, méghozzá a zenével…

 12. hát, mondjuk úgy, én más hangulatot vártam/szerettem volna. iron man-től pl. ugyanazt a hangulatot kaptam, amit vártam, de hatalmas csalódás volt az ütős plakátok után egy olyan transformers-t látni, ami tényleg családi mozi

 13. szerintem az van, hogy “trendi” (nem szeretem ezt a szót) utálni michael bay-t. igazából senki sem tudja, hogy miért, de ha “ő” utálja, akkor én is utáljam már, és nehogy kilógjak a sorból. másfelől, a bad boys 1-2, szikla, armageddon rengeteg embernek tetszik, pedig azt is bay rendezte. akkor most hogy is van ez?
  valaki tényleg elmagyarázhatná, hogy mibaj van vele. oké, néha egy kicsit túl “amcsizza” a filmet (pl. armageddon: örülünk a vezérlő teremben, meg szeretlek, etc) de szerencsére már kezd leszokni róla.
  ezen kívül én nem találok benne kivetni valót, és szerintem látványos (és megkockáztatom) izgalmas filmeket szokott csinálni

 14. Egy 70-es évek beli repülő furán fog festeni Jetfire másodlagos alakjaként azok után, hogy az első részben Starscreem a legújabb F22-es alakját vette fel és a kocsik is a legújabb típusok voltak.

 15. Több kép nincsen? JetFire igaz az aki tud majd kombózni Optimussal? JetOptimus vagy micsoda. Azt megnézném!
  Bírnám ha a film végén meg megjelenne egy csapat katona és kiabálná, “YO, JOE!”, akkor már nem csak Marvelnek lenne több filmes kombója.

 16. Huh! Az elsőrészt legaláb 6x láttam (sose szinkronosan; az egy kalap ….)! De nagyon remélem, h a 2ben az átalakulásoknál csak az a régi jólmegszokott rajzfilmes hang lesz :P (remélem tudjátok mejikre gondolok XD)! Csak ezt hiányoltam az 1-ből!
  Amúgy már nagyon várom!

 17. lobo, az elsőben is benne van az a hang, csak vannak más zörejek is, nem csak az, így egy kicsit háttérbe szorul de tisztán kivehető

 18. “Azért Human te igazi filmkedvelő vagy és mindent megteszel a kedves olvasókért, ha jól emlékszem Te nem igazán kedvelted MB Transformers alkotását, ennek ellenére rendesen ellátsz minket (ellentábort) infókkal. Köszönjük.”

  Ezen én is meglepődtem egy kicsit és örülök, hogy téma itt is a TF2.

  Arcee már az első részben tervben volt, minden el is készült róla, aztán végül kihagyták. Így elég logikus, hogy bekerül a 2-be.

 19. Ja és remélem az “utálom Bayt és a filmjeit” megjegyzésein egy idő után túllép a blog a TF2 kapcsán, kicsit kezd unalmas lenni.

 20. Hűűű az SR-71 a kedvenc repcsim (holtversenyben az Y/F-22vel :D)

  Llew, nem értek egyet veled, szerintem a Blackbird a mai napig az egyik legfuturisztikusabban kinéző, “időtálló” dizájnú gép a haditechnikában. Szvsz tökéletes Transformer-alapanyag…

 21. spedway: hm? én egyszer nem írtam h utálom bayt és a filmjeit. sőt, azok közé tartozom akiknek annó a Bad Boys 2 már akkor tetszett, amikor moziban ment, és amikor szinte mindenki utálta. Max a blogon kommentelőknek kell túllépni rajta.

 22. Flaki:
  A SR-71 tényleg elég egyedi kinézetű, és én is pofás repcsinek tartom, csak a sok újdonság, meg csillli-villi jármű mellett furán veszi majd ki magát.

 23. Hehe, a Blackbirdből konkrétan folyik ki az üzemanyag a felszállópályán, mert úgy építették, hogy a teljes sebességnél (háromszoros hangsebesség) érjenek össze a lemezei, jelentős hőtágulás után. Annak a kornak kétségkívül a csúcsa volt, de tudtommal ma már egyáltalán nincs repülni képes példánya…

 24. Legalább 6x láttam az első részt. Nekem pont az tetszett benne hogy a sötéttebb hangulatú jeleneteket feloldotta a humor.Családi film? Na és? Nagyon sok embernek tetszett! a Zenéje és a látványvilág szuper!
  Szerintem Bay-t azért trendi utálni mert nem volt hű teljesen az első generációhoz. Na meg persze Ő maga is kijelnettete hogy a TF rajongók nem érdeklik olyan filmet csinál ami neki tetszik. A bevételek őt igazolták.
  A második részt alig várom már! Kíváncsi vagyok Röptűz robot módjára is!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.