Disaster Movie poszterek

disaster: csapás, katasztrófa, szerencsétlenség

Ennél találóbb címet nem is adhattak volna ennek a határtalanul sz*rnak tűnő paródiafilmnek. A Meet the Spartans (joe-ker végig bírta, a hős) minőségi vonalán halad majd gondolom. Na mindegy, itt a poszter, itt meg két női szereplő amint épp pihennek a forgatási szünetben.

Ha már Al Gore-nak igaza van, akkor miért nem valami olyasmit mondott az öreg, hogy a fél év alatt összecsapott “paródia” filmek idővel eltűnnek a süllyesztőben. Ebben igaza lehetne, a felmelegedés csak szívás.

A Disaster Movie posztere

Meg van egy újabb, Simpsonos is.

12 hozzászólás a “Disaster Movie poszterek” bejegyzéshez

 1. A Meet the Spartansból láttam két percet, egy élemény volt…

  Viszont hogy a katasztrófafilmek mennyire idegesítenek, azt leírni sem tudom. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki egy paródiából, mert volna mit kifigurázni.

 2. Nem értem miért csinálják ezt???
  Az összes ien film akkora sz*r h alig bírtam végignézni.
  Ha meg mégis, akkor fetrengtem…
  Date movie, bazinagy film, meet the spartans, superhero movie…és most ez…fakkom. De hát biztos van nézettsége az előzőknek ha folytatják.

 3. én például szeretem ezeket a filmeket…beteszem, kis chips vagy popcorn, és végigröhögöm
  mert ebben nem a film értéket kell nézni, gondolom erre mindenki rájött, ezek olyan filmek, hogy kikapcsolod az agyad, nem gondolkozol , és szórakozol

  én tuti megnézem

 4. romeouald: Persze hogy ezeknél nem a film értékét kell nézni, de hogy ha egyszerúen sz*rok a poénok akor nem tudsz szórakozni.

 5. reméljük, nem pakolják tele a mostanában szokásos kaki-pisi-fingás poénosnak hitt vonulatával (mostanában szinte az összes paródia), és nem a régi paródiák poénjait próbálják újra eladni (superhero movie), hanem végre kitalálnak vmi újat is, úgy akár még jó is lehet, én legalábbis mindig reménykedem, aztán mindig koppanok is

 6. Not Another Teen Movie óta nem láttam olyan paródiát ami tetszett is, és ha ugyanazok az elkövetői mint a Spartiansnak akkor ez se fogja megváltani a világot.

 7. A kaki-pisi-fingás sajnos nem csak mostanában szokásos, jó ideje tendencia. És mindenhol ott van ez a vonal: én például a Shrekben sem értettem, hogy van, akinek az vicces, hogy elégedetten mosolyogva finganak a sárba, amiben fürdenek.

 8. ööö, persze, régebben is volt, de nem így, mint az utóbbi években, mármint pl. date movie macskás jelenete

 9. Én azt hittem, ez a sorozat (annak lehet nevezni? hiszen minden évben kijön valami ami éppen az adott filmeket parodizálja) direkt arra megy, hogy nagyon gagyi legyen és nekik csúcs a 2 pont az IMDBn. Gondolom marketingesek megtaláltak ezzel egy nagyon jó kis amerikai dili-tini célcsoportot akik DVDn is megveszik és így el tudják adni magukat minden évben.
  Úgy mint ahogyan a legtöbb afro-amerikai poén filmek is csak 2 pontot kapnak az IMDBn. Ez már nem lehet véletlen, tuti direkt csinálják!

 10. dammit,jo a tema,fasza a poszter,de miert ezek a f*szfejek csinaljak?!?!?!
  Zucker!!!Zucker!!!Zucker!!!

 11. A superhero movie szerintem elég jó lett, jó hát van jobb is, de nekem tetszett… a spártásra se mondom hogy szar volt, mert voltak benne vicces részek, aztán lehet tévedek :)

 12. igaz h a Spartans sz@r volt, de az Epic Movie az egyik kedvencem!! annyit rohogtem rajtha h inkabb azt mondom Epic mint Scary :D amugy meg akinek nem tetszik az nem tudom miert kell fikazza?! nemm kell rola tudomast szerezni es kesz, nem kell megnezni! es a Disastert is meg fogom nezni, mert super meg a trailer-je is :DDD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.