Heti mozibemutatók: június 12.

A magyar Hulk poszterA héten több stílus is jött, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt. A Happeninget nem lehetett bemutatni, mert inkább megvárják (jövő héten jön), hogy lássuk a kinti kritikákat és esetleg spoilerbe fussunk, ami egy Shyamalan filmnél ugye külön jó. Oké, lehet nem a hazai forgalmazón múlt, de az ilyen egy hetes csúsások a legidegesítőbbek talán.

 • Egyszer (Once) – elért itthonra is. Aki egy különleges szerelmes zenés filmre akar beülni, az ne hagyja ki. Nekem nem jött be 10/10-re, meg nem filmkrisztus eljövetele, de azért javasolt. Isolde lehet ír majd róla.
 • A hihetetlen Hulk – úgy döntöttem erre elmegyek moziba jól. Tony Stark kameó, gagyi cgi, egész jó kritikák. Ez jelenleg az állás. Kritika még ma valószínűleg, úgyhogy ide no spoilers meg tartogassátok a kommenteket.
 • A nagy csend (Die Große Stille) – dokumentumfilm. tuti jó, de nem mozi műfaj részemről, főleg mert 162 perc.
 • Narnia Krónikái – Caspian herceg – a Narnia második része. Kihagyós, de akinek az 1 tetszett, az szerintem élvezni fogja. És pg (és nem pg-13, ami járna neki), de mégis van benne lefejezés (bár vér nélkül), szóval igazi gyerekfilm, ugye mpaa? (itthon azér -12-)
human
írta
2008. 06. 12. 13:52
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: június 12.” bejegyzéshez

 1. A Hulk Hihetetlenül jól sikerült és itt le is zártam . Aki szerint szar a CGI annak csak a Mario létezik valószinüleg mert a filmben ez is hihetetlenül jól van megcsinálva .. Ennyit róla hihetetlen és kész ;)

 2. Narniát már valszeg mindenki látta premier előttibe. :D Egyébként meglepően jó film, ha nem nyertem volna jegyet, biztos kimarad, de így nem bántam.

 3. A Hulk és Narnia nálam is tervbe van véve, csak még nem tudom, hogy lesz időm…

 4. Helsing: Már csak 72% a rottenen – úgy látszik, egyre többen látják, és egyre több a negatív vélemény (egyébként meg 6.2/10 – még ott is.

  Tomoruso: de nem a CGI miatt rossz!

  Na, mindegy, türtőztetem magam, ez itt egy heti mozibemutatós bejegyzés…

 5. A Hulk engem is érdekel jól. A Narniának már az első része sem fogott meg jól. De annak örülök, hogy az Egyszer végre itthon is dübörög jól.

 6. Ma néztem meg a HULK-ot moziban. A CGI-nak semmi baja, elég jól meg van valósítva, de a film nem egy nagy szám… Valahogy olyan erőltetett érzést adott nekem. Az igaz, hogy a 2003-as HULK se volt nagy szám, de így első megnézés után inkább az, mint ez. Lehet később megszeretem ezt is, mert ilyen popcorn filmnek nem rossz, de ezen nem látszik a “Marvel keze”. Az IronMan már film a javából. De egynek ez a HULK is megteszi. :)

 7. Komolyan ez már szánalmasan hangzik, mintha azon drukkolnátok, hogy legyen egyre kevesebb százalék a film kapcsán! :S
  Sztem jó lesz, de csak vasánap :)

 8. Nos, hát véleményem szerint egész elfogadható múvi sikeredett ebből a sztoriból.
  Többet most nem, hogy ne spoilerezzek.
  Viszont, Még annyira sincs köze az előző filmhez, mint Tim Burtönnek Christopher Nolan-hez.

  Nah, ez megvolt, ma még megyek narniázni…

 9. nehéz kivárni a ebígért kritikát, h a hulk kommentek egy helyen legyenek? már írom ;)

 10. Na ma megnéztem mindkettőt.
  Hulkról írtam a helyén, a Narina meg meglepően jó!!
  Simán veri az első részt, ami aranyos, kedves, unalmas volt. Ez második szerintem mindenképp megérte az árát és az időt: tartalmasabb, izgalamasabb story, nem annyira gyermekmese, sok-sok király eksön és sok-sok király CGI és aranyos/kedves is marad.
  Kifejezetten ajánlom, még akkor is ha az első annyira nem fogott meg!

 11. Csatlakozom az előttem szólóhoz. A Narnia első részét nagyon nem szerettem, de ez kifejezetten jó. A kezdés után van egy kb. fél órás lassabb rész, de utána nagyon beindul. 8/10

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.