A Punisher: War Zone trailere

Stílusosan a Hulk bemutató után került a netre a Marvel stúdió következő filmjének, a Punisher újrának a trailere. Ez is volt már mozikban ebben az évtizedben, mint a Hulk, de azért újrázták gyorsan. Azt kell mondaom, hogy így elsőre kb. Hitman szintnek néz ki. Egyszer talán nézhető akciófilmnek.

Ilyenkor nem értem, hogy a Vasemberrel nekik baromi nagyot dobbantó Favreau miért nincs még lefikszálva ahhoz a második részhez. Hiszen láthatóan valmait nagyon eltalált nekik, míg mind a Hulk (kritika!) mind pedig ez a Punisher lejjebb van annál a magas lécnél.

Na, akkor a Punisher trailer, katt.

human
írta
2008. 06. 13. 01:15
megjelenés
54
hozzászolás


54 hozzászólás a “A Punisher: War Zone trailere” bejegyzéshez

  1. Hát pedig szerintem az elsőnél kapásból jobbnak tűnik… Nem lesz blockbuster, de egyelőre nálam tuti nézős :)

  2. ha a titusozás helyett csávó nevét (Ray Stevenson) mondtátok volna, akkor már megerősítettem volna, hogy igen, ő az.

  3. Hááát, a Thomas Jane-féle Punishernél szerintem csak jobb lehet, mert az elég tré film volt. Itt viszont…Akciók, fapofa, kissé Seagal-beütés, de van egy olyan érzésem hogy egész szórakoztató kis akciófilm lesz. Én bízom benne és várom!!!

  4. hát nem tudom engem így elsőre nem fogott meg ez a trailer… az első rész szerintem rendben volt, igaz szinte semmiféle képregényhatást nem éreztem benne, sőtt szerintem travolta se nagyon illett a filmbe (pedig jó színésznek tartom amúgy). hát majd meglátjuk mit hoznak ki, de azért nem nagyon kéne rákapniuk hogy az utóbbi pár éves filmjeiket dolgozák fel újra és újra.. ennyire nem lenne ötlet vagy mi?

  5. Hohhhóóóó!
    Pullo is back!!! :D
    Hát ez tényleg alapból jobbnak tűnik mint az első!
    Nem azt mondom h nagyon várom, de azért meg fogom nézni.

  6. nekem tetszik,
    de miért váltogatják a főszereplőket?
    (előbb hulk, most meg ez)

  7. Mindig gyanús, amikor egy film (és főleg a trélere) tele van ezerszer látott klisékkel. Meg nem nézném.

  8. Nem rossz :) Human! Prison Break csávó alatt pontosan kit értesz? :) Mert kerestem de nem találtam, mondjuk lehet még korán van ehhez…

  9. Prison Break-es színészt én sehol sem látok feltűntetve, sztem Humán szokásához híven félrebeszél.

  10. A főszereplő szempontjából – az előző két Punisherhez képest – Ray Stevenson tűnik az eddigi legjobb választásnak.

    A durcás kisgyerek-fejű Tom Jane előtt ott volt Dolph Lundgren is a ’89-es Punisher-ben. (Nálunk Büntető címen futott.)

  11. ha hagyták volna Thomas Jane-t aztmondom oké, de ez a csávó valahogy nagyon nem szimpatikus. Olyan beteg feje vanXD.

  12. Kicsit sötét a koponya a mellényén… amúgy korrekt kis Punishernek tűnik – a képregény sem a filozófiájáról volt híres.

  13. Talán jó lesz, de sztem Thomas Jane-re jobban illet volna megint ez a szerep dehát mind1…

  14. Ez az új szereplő valahogy nem szimpatikus. Még régebben olvastam, hogy Thomas Jane azért nem vállalta a folytatást, mert nem teccett neki a forgatókönyv.

  15. ez kedves gabbee, hiszen többnyir epont az ellenkezője igaz. amúgy tényleg éjjel volt, és a Wire csávó lesz, csak kevertem az idősebb PB-ssel a nevét valami miatt.

  16. Nekem nem tetszik a hangja az új Punishernek. Olyan erőltetetten akar macsó lenni. De a képregényeket nagyon szeretem, szóval nézős lesz, csak valamelyik ütős ellenfele kellene. De sajnos mindig azt dolgozzák fel mikor család meghal és elkezdi büntetni a gonoszokat. És sehol a nagy ellenfelei.

  17. Nekem tetszett, bár megmondani nemtudnám miért. Alapvetően maga a karakter jobban érdekel mint az eddigi Marvel filmekben, szóval ez várólistás.

  18. Akkor most ez is egy újra? Ezek a marvelesek hülyék, komolyan mondom.
    Amúgy nekem az eredeti punisher tetszett (képregényeket nem olvasok)

  19. Jobbnak tűnik, mint az előző Punisher, viszont a főszereplőt a rosszfiú szerepébe jobban bele tudnám képzelni.

  20. nekem tetszett az előző punisher film is…most meg nem mondom a nevét, de az a szinész sztem megtorólasabban nézett ki:P

  21. Remélem a végjátékban szarrálövik Titust, ha mar Vorenust ledöfték…:)

    na csap.

  22. Jó ez az új Punisher, ilyennek kell lennie, a képregényben (főleg Grath Ennis The Punisher MAX-os műveiben) egy ilyen megkeseredett, elvetemült, megkattant pszihopata, és a hangja, az nagyon kemény, jó hogy rákapcsolt a Marvel, jobbnak néz ki, mint a dögunalmas első rész.

  23. Hali,

    Dolph Lundgren Punisher/Büntető után felüdülés volt a következő ami – azért lássuk be – nem kevésbé volt gyenge mint a “B film Dolph” féle mozi.

    De jelzem Titus Pullo rulez!!!
    Már az igen gyenge Arthur királyban is a legjobb arc volt (de ezt szertintem már írta valaki korábban)

    Nagyon várós!!!

  24. Egész jónak tűnik,de az előző 2 Punisher film is nézhető volt. Jó lett volna látni a trailerben Jigsaw-t.

  25. Nem tudom,hogy miért War Zone az alcíme.
    Hiszen a War Zone elég gyenge képregény sorozat volt.

  26. nekem a képregények nagyon tetszettek, de az első film nem nagyon hozta azok hangulatát. egyszer meg lehetett nézni, de semmi több. ebből az előzetesből a sötét, “megtorló” hangulat jobban lejön, mindenképpen kíváncsian várom.

  27. Hej, ha egyszer megfilmesítenék a Punisher Kills the Marvel Universe-t. A szuperhős-rajongók kollektíve megöngyilkolódnának.

    (jó lesz ez a Ray Stevenson.)

  28. Szimat ! Az előző részben nem a Thank you for smoking-os csávó játszott. Ez olyasmi lehet, mint amikor kevertem James Belushit, Bill Murray-vel.

  29. A vacsorás jelenet brutállopás a frank miller féle batman year one-ból, hogy nem sül le a bőr a képükről egy ilyen tré filmbe beletenni…

  30. Kiskis-nél van a pont! Én is egyedül azt a sztorit tudnám elképzelni a Punishernek, bár az a baj hogy az csak egy ilyen kis fél órás téma lehetne inkább. De az biztos hogy ütne, mert azt a sztorit nem lehet elrontani! Sztem ez az új nagy bukás lesz. Már eleve nem a Titusnak kellene játszani. Nagyon keszeg gyerek. Thomas Jane sokkal inkább bejött az előzőben és vicces, de pont most szedem az elsőt újra dvd-n, mert eltűnt az idpk folyamán.:(

  31. Úgytűnik ennek a filmnek a története sokkal inkább kapcsolódik az eredeti képregényhez, mint az előzőké.Igaz, hogy a főszereplő nem lesz tól jó, de a sztori és a kivitelezés miatt én meg ogom nézni.Szerintem elég Punisher-es.Menni, ölni, menni, ölni…Amúgy szerintem a Balfékek Szövetségéből (amiben Fenegyerekkel, Rozsomákkal és Pókemberrel harcol) marhajó filmet lehetne csinálni, ha követnék azt az elvet, amit Frank Miller is, vagyis nincs forgatókönyv, a képregényre támaszkodunk.Remek párbeszédek lennének, és egy másfél órás filmet simán kitesz.

  32. Az első filmből Thomas Jane karaktere nem lett volna rossz, ha nem tesznek bele vígjátékos szerepeket. Az orosszal való harca csapnivaló volt. A trailer nem fogott meg, az igaz hogy a fickó feje beteges, de ez nem pszichopata, hanem fizikailag is gyengének tűnik. Mindenesetre kiváncsi vagyok, mert a trailer nem minden.

  33. hát… Thomas Jane-vel jobb lett volna, mivel ő szerepel az első részben is. (Megtorló – The Punisher) :)

  34. az előző Punisher jobb volt sokkal ezt nem fogom megnézni. Thomas Jane az igazi punisher sztem. legalábbis nekem. jól játszotta a szerepet.

  35. Szerintem jó lesz, sokkal pörgősebb mint az előző és az utolsó mondat nagyot üt, én biztos megnézem a Sötét Lovag Után ezt várom a legjobban.

  36. Ti idióták tisztelet a kivételnek először is Thomas Jane a legjob punisher szerepében,Nemtudom ki azt mondta h kisgyerekes volt nem tudom ő mit tenne ha megölnék az egész családját biztos bulizni menne :D na mind 1 ha Thomas Jane Játszana ebben akkor kurva jó lenne viszont e zaz öreg manus sztme nagyon gyökér, az előzőnek a hangja is punisheres volt annak a résznek lehetett volna az a címe is h Punisher:Born Thomas Jane a King!!!!Na ennyi voltam! Béke!

  37. ez legalább képregényes lesz. az előzővel az volt a bajom, hogy egy mezei b kat. akciófilm lett. ne mvolt szar, de semmi extrát ne mnyújtott. bár félek, hogy ez se lesz sokkal jobb. :(

  38. Tom Jane sem volt rossz,de Ray Stevenson-t sem kell leírni.
    Sztem nem kéne színészhez kötni a karaktert. Mert akkor egyikre se illene. Ugyan is képregényben (Punisher MAX) eléggé Clint Eastwood-os, annak is meg van az oka,hogy miért.
    Sokaknak nem TJ-vel van bajuk hanem,hogy qurva rövid volt a film. Miután 4x-er láttam a moziban én is rövidnek találtam a jelentek miatt. Ha a “Kuwait” részt és a kivágott jelentek bennehagyták volna akkor sokat dobott volna a filmen.

  39. Szerintem Tom Jane jó volt, Ray Stevenson pedig jobban megy a képregény figurájához. Kiváncsi vagyok a filmre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.