Marvel logók

Úgy tűnik teljesen komolyan gondolták a már kihirdetett bemutató időpontokat. A külön filmekbe cameózgatással már nyerik a zsetonokat, épülget a keresztbe kasul ágazó képregényfilm birodalom végre, nem mindenki különálló. Damn, az Avengers valszeg hatalmasat fog ütni™.

human
írta
2008. 06. 13. 12:35
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Marvel logók” bejegyzéshez

 1. Nemcsoda, hogy hatalmasat fog ütni! Nagyon várós lesz!
  De Human honnan vetted te ezt a képet?
  Mert az IronMan-en kívűl mindegyik úgy néz ki mintha a képregényből másolták volna ki. Nem fake? Hulk folytatás nem lesz? (nem olvasom a Hulk kritikát, ott már lehet írtad)

 2. 2011-ig nem lesz új hulk, aztán lehet. Gondolom csak ha rendesen hoz pénzt most hétégén amerikában.

  A logó? hát szinte minden filmes blog kitette. Lehet, hogy fake.

 3. Mondjuk meg mindig nem ertem, miert birom ennyire a kepregenyes filmeket de akkor is : JUPIIIIIIIIII!!!!:))

 4. Húú az Avengers baromira nagyot fog ütni, mondhatni az lesz a torta meg a hab együtt. Nagyon kíváncsi vagyok a mixre.

 5. Sztem a plakát maga béna lett. Kicsit dizájnosabbak is lehetnének a feliratok. Meg nekem ezek a karakterek sosem tetszettek már úgy a képregényekben. Pl. Thor nem is igazi szuperhős, mert egy isten. Meg Amerika Kapitány sem igazán rendelkezik különleges tulajdonságokkal, csak génkezelt. Egész Amerikakapitány egy rejtett propaganda volt amikor kitalálták anno. Az Xmen azért tetszik jobban, mert ott mindenki mutáns és van valami különleges képessége. Mondjuk ott meg az zavart, hogy szinte mindenki repül valamilyen formában. De a filmek jók lettek. Ezeket is várom, bár nem annyira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.