Így készült videók a Wall-E-hoz

Oké, ez már kicsit sok, mert teljesen ellövik mi lesz az űrbeli részekben a technika. Nem a sztorit, csak az apró meglepetéseket. Az ilyesmiket miért nem a film második hetében raknak a netre, hogy aki már látta az élvezhesse, aki meg még nem, az a második héten menjen el rá esetleg ezt látva. Most ki kell bírnom még hetekig a megtekintésük nélkül.

Amúgy meg két így készült ideó. az egyik a technikával, a másoik a hangokkal foglalkozik.

Jövőbeli technika:

Ezek meg a hangok (elvileg):

human
írta
2008. 06. 16. 17:24
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Így készült videók a Wall-E-hoz” bejegyzéshez

 1. ForgerON: gondoltam hátha valakit érdekel, ritkán postolok vakon, de ezt már nem akartam megnézni semmiképp

 2. Ezek úgy is rajta lesznek a dvd-n… gondolom.

  Egyébként én eleve azt nem értem, hogy mi a francnak kellett már a rat-a-too-eee kijövetele előtt előhozni a wall-e teaser-t.

  Több mint egy éve várok erre a filmre, de úgy érzem, hogy a várakozásomat az idő egy kicsit lelohasztotta. Már nem vagyok annyira odáig érte. Persze azonnal megnézem majd, ahogy lehet, de emlékszem, amikor először megláttam, akkor igazi rajongói kíváncsisággal töltött el. Most már nem vágna földhöz, ha mondjuk fél évet csúszna a premier. Nem tudom más is hogy van vele…

 3. Semmi vész, srácok!

  Túl nagy dolgokat nem lő le, és baromi jó volt nézni Ben Burttöt (SW) megint, ahogy a hangok létrejöttéről beszél, no meg a No Country for Old Men-es ürge, ahogy próbálja instruálni a real-life movie-k tapasztalataival az animátorokat.

  Érdekes jelenetek, ezeket érdemes inkább megnézni, mint bármilyen 20-dik trailert.

 4. Amúgy meg pont egy ilyen pixaros animációs filmek azok, amelyek 15-dik megnézésre is rengeteg felfedezni valót tartogatnak, leginkább az apró részletekben – nem véletlenül készülnek évekig az ilyen produkciók

 5. de ellövi a jeleneteket, és hogy milyne lesz a jövő technikája az űrben. Ne viccelj már, hoyg ez nem spoileres szerinted. Azokat az apróságokat amiknek most örülsz, mert iszonyat melós és odafigyelt az egész, mert tényleg jók, de a moziban már nem lesz újdonság.

  Engem nem győzöl meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.