Heti mozibemutatók: június 19.

Nos, míg amerika Get Smarton röhög (egész jó kritikák jönnek róla) addig hozzánk a múlt heti premierük jutott el. Igen, Shyamalan új filmje, és hát az a romantikus vígjáték amiben a Grey’s Anatomy-s csávó van, meg Michelle.

  • A boldogító talán (Made of Honor) – vígjáték egy pasiról, aki sok nőt megfektetett már, de a legjobb barátjába (aki nő) szerelmes tulajdonképpen. A bonyodalom meg az, hogy a nő házasodni készül.
  • Az esemény (The Happening) – erről nemsokára kritika.

Ugye micsoda bő kínálat? Inkább menjen mindenki a Hulkra vagy a Once-ra.

human
írta
2008. 06. 19. 15:38
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: június 19.” bejegyzéshez

  1. Tudnám miért olvasom az indexes filmkritikákat mindig! Van benne Happenning spoiler, legalábbis gondolom az. Miért kell ez? Azért mert szar a film még nem kell spoilerezni. Most már azértis megnézem. Jót röhögnék ha hattyú lenne a végén á’la Entourage:)

  2. Vagy inkább nézzétek meg a Narnia 2-t! A bemutató óta meg sem említették a filmes blogok. Sokkal jobb, mint a Hulk. Mondom ezt én, aki nagyon szereti a képregényfilmeket, a Narnia első részét meg utáltam.

  3. Hát ez a Made of Honor számomra teljes pénzkidobás volt. Az egy dolog hogy rétegfilm, de mint tömegtinivígjátékokat végigröhögő valaki azt hittem, élvezni fogom. Hát vészes nem volt, de az hogy KLISÉ az nem elég kifejező fogalom a filmmel kapcsolatban. Patrick Dempsey meg pár poén megvígasztaltak, de többet inkább nem. Olyan dühös vagyok, hogy nem ültem be helyette az Indyre mégegyszer, duh.
    Mint Narnia első részét imádó valaki nekem a második nem annyira tetszett, ez vicces. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.