Michael Bay a rendező

Megan Fox nyilatkozott a TF2-ről (nem team fortress, hanem transFormers!), és mondta, hogy a sztrájk előtti szkript csak ő és Shia karakterének a mélységében változott, hiszen a robotok mellett nekik is kell ilyesmi. Meg azt is mondta, hogy sokkal több lesz mindenből, pl. extra helyszínekből.

De nem ez a lényeg, hanem hogy Bay rá vonatkozó rendezői utasításait így foglalta össze:

His main note to me is just to look hot; so I try my best.

12 hozzászólás a “Michael Bay a rendező” bejegyzéshez

 1. Hát ezen hangosan röhögnöm kellett. :) Az egy dolog, Michael Baytől nem is vár az ember többet, de azért nem is Susan Sarandont rendezi épp az ember. :) Mégis mit tudott volna neki mondani? :)

 2. Nade hát most az a szerep végülis erről szól, a mindenkori színésznő tehetségétől függetlenül. Mondjuk szó se róla, Megan Foxnak tényleg a kifutón kellett volna maradnia, ahol viszonylag nem sokat kell kommunikálni a közönséggel, mert ez utóbbi nem az erőssége szerintem.

 3. ahhoz valami nagyon durvat kell domboritania, hogy becsaljon a moziba meg egyszer egy transformers filmre. teny, hogy az elozo reszben is o volt mar az elsoszamu vizualis effektus (s a cgi csak a masodik), de ez most mar igen csak keves lesz. nem kivanom meg egyszer leszazalekoltatni az agysejteimet…

 4. Jaj nemar mercenary, a Transformers egy Hasbro jatek alapjan keszult film, ami bazi nagy beszelo robotokrol szol. Az agysejteket kinn kell hagyni a moziban. Ne mondd nekem, hogy legalabb egyszer a film alatt nem jutott eszedbe az, hogy “hat ez dekurvajo jelenet volt”:)

 5. pisketi-vel egyetértek. A TransFormers nem az a fajta film ami elött agysejt edzés kell tartanod, h tudd követni az eseményeket, hanem egy látványos fantáziával teli akció, amit élvezni kell nem pedig elmélyülni benne. Úgy gondolom, h ez első rész hozta ezt, csatlakozom a rajongói táborhoz és várom a második részt. :) ( de nagyoon) :D

 6. Csatlakozom az előttem szólókhoz :)
  Nem kell ebben mély értelmet, neadjisten mondanivalót keresni.
  Beülsz, nézed, mondod hogy vááóóó és kész :D

 7. :))

  Én is ezt mondtam volna:) lehetőleg keveset beszéljen, és rázza a picsáját intenzíven, jó film lesz.:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.