A pörgős akciófilm: Wall-E

Na, a Pixar még egy trailert a nép kezére játszott, és ezúttal úgy felpögették, mintha ez lenne a diehard 5.

human
írta
2008. 06. 20. 12:52
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “A pörgős akciófilm: Wall-E” bejegyzéshez

 1. be kell írni minden wall-e poszthoz gondolom. nem akarlak nagyon oltani, de minek kell letörni itt az embereket? egy éve megy a reklámkampány, mostanra már tutira eldöntötted h megnézed-e, nem sok értelme van itt negatívkodni.

 2. A legnagyobb gond, hogy már egy csomó Wall-E videót láttam (én hülye!), s most irigylem a barátnőmet, aki nem néz ilyen oldalakat, s mindig tök “szüzen” ül be a filmekre…

 3. lol. igazad lenne, ha nem raknál be egy szerinted poénos, üres nézőtéres narnia2 premieres képet, csak azért mert neked nem jött be az első rész. akik a narnia 2-t várják már egy éve, azok mit szóljanak?

 4. el nem tudom képzelni, hogy miről szólhat egy ilyen robotos animációs. isten bizony, most már kíváncsi lettem egy előzetesre.

 5. oh gabee, hiányzott a napi kötekedés adagod? szitne csak azért jársz ide.

  Szerintem érdekes kép hiszen még oldalt is vannak székek, és ha walle premierről lesz ilyen, eskü be fogom rakni. És hányszor lett leszólva a narnia itt az első rész bemutatója óta, kétszer? Még pozitív kritika is van az első részről, na pesze nem általam.

 6. bár nekem is nagyon tetszik, állati aranyos, de hogy fog tudni lekötni másfél órára szöveg nélkül? nem hiszem, hogy egy mozit bevállalnék vele, de dvd-re látatlanban áldoznék, remélem karácsonyra ki is hozzák (ha eszük van :)

 7. Jah, a sok “megint hülyeséget” ír meg a többi, amikor ritkán van ilyen és olyankor is javítom. Persze, nem kötekedni jársz ide.

 8. Hát én moziban a Wall-E trailert már annyira untam (pláne hogy moziban ráadásul szinkronos), hogy betettem hozzá egy Dream Theater számot, és rájöttem, hogy óriási hiba volt, hogy nem kevertek a trailer alá eredtileg is valami metál zenét.

 9. Etiop: Ezek leszinkronizálták Wall-e-t?
  Ez a mélypont, kész… XD
  Oridzsinál: volllííííííí
  Magyar: vallleeeeee
  (Na jó, a mélypont a “Why so serious?” lefordítása a “Mi a baj?”-ra)

  masina: Nem, ez nem csak neked és a barátaidnak készült.
  (Bírom az ilyen beszólásokat idiótáktól.)

 10. Ha Scrat mindenkinek bejön wall-e is kedvenc lesz. Nekem mindenképpen. Amúgy a patkánymókussal is el tudnék képzelni egy 90 perces filmet. :)

 11. na, ehhez a trailerhez kellett volna a meg a requiem for a dream zeneje, akkor hibatlan lett volna.

 12. ha ezt a trailert láttam volna a film előtt, akkor biztos nem izgultam volna előre, hogy dedós lesz. de nem is az. csak ezután a film lett volna túl normális.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.