27 hozzászólás a “Seth Rogen is The Green Hornet” bejegyzéshez

 1. Nemtom, de nekem már kivan kicsit hogy mindent bejelentenek ami 2-3 év múlva jön csak. Olyat nem tudnának mondani ami mondjuk 1 éven belül jön? Lehet hogy ezeknek a fele ki se jön a végén, akkor meg csak húzták vele a fejünket.

 2. Nem kekeckedésből, csak hogy legyen egy példa hogy nem minden hiavtalos bejelentésből születik meg biztosan a film. Itt egy teaser plakát, amiből aztán mégsem lett film:
  http://href.hu/x/64us

  Nem fake, tényleg voltak kint teaser plakátok Tim Burton “Superman Lives” című filmjét népszerűsítendő, csak sajnos a filmből nem lett semmi, mert az előkészítő fázisban a Warner lefújta. Így is elköltöttek a filmre, már az előkészítő fázisban, vagy 30 millát. Pedig kifejezetten ígéretes projekt volt. Tim Burton, mint rendező, az akkor még nagyon jó filmeket készítő Nicolas Cage-el a címszerepben, Lois Lane, ha jól emlékszem, Sandra Bullock lett volna, aforgatókönyvet Kevin Smith írta (de aztán azt hiszem Burton átírta szinte teljesen), a sztori szerint pedig már szinte a film elején kinyírta volna Szupit Doomsday, hogyaztán később feltámadhasson.
  Egyébként a google-ban Superman Lives címszóval megtalálhatjuk Burton concept art-jait is. Kicsit máshogy nézett volna ki, mint Singer-é.

  Egyébként a Green Hornet hasonlóan hányattatott sorsú. Jó pár éve mondogatják már készül. Két éve még úgy volt, hogy Kevin Smith írja és rendezi, Jason Mewes pedig a főszerepet játsza. Egy picit itt is “átrendeződött” a projekt.

 3. “Nemtom, de nekem már kivan kicsit hogy mindent bejelentenek ami 2-3 év múlva jön csak.”

  És ne tudd meg mennyit nem írok meg, mert a project kezdete átalában uncsi. Pl a Casting Hírek többsége kb felesleges az átlag nézőnek, mégis sajtótájkoztatnak róla. Van pár hypeosabb project vagy színész, azokról néha meg kell említeni hova írtak alá és annyi. Meg egy két nagyobb forgatókönyv, amit érdekes figyelni…

  Szerintem is igazán az első forgatási fotóktól, vagy első promóképektől kezd érdekes lenni egy film ;)

 4. Hát ja. Asszem a Palahniuk Halálkultusszal volt az anno, hogy megvolt már minden és a Sutherlandet akarták főszereplőnek, csak aztán a 24 bejött neki közben és emiatt így lefújták a filmforgatást. V. valami ilyesmi.

  Persze az tökjó dolog ha van mire várni, de hogyha aztán meg utána bejelentik hogy lefújják valamiért, az tök nagy csalódás. Biztos letenném a hajam, ha egyszercsak kijelentenék hogy boccs, de mégsem lesz Hobbit film. Jó persze, még gyerekcipőben jár, de az egyik kedvencem akkoris. Bruce Lee-t szerettem, bár csak 1-2 filmje van ami igazán tetszik.

 5. mondjuk ez a 2-3 évvel előre tényleg elég gáz, mármint, most hú, meg minden, de hol van még az…

 6. nah jó csak én nemtom h ez mi a bűbánat? pedig otthon vpok a képregénybe..legalábbis azt hittem:D

 7. tyűű, majd két év múlva jön a film, de rajzoltak egy plakátot..? na ne b@ssz.. minek?

 8. Régen ez úgy volt, h megcsináltak egy filmet, aztán kijött egy plakát hozzá. Ma meg addig el sem kezdődhet a forgatás, h ne toljanak vmi plakátot előtte az orrunk alá.

 9. ja, és egyből többfélét, h legyen mire kattogni. tegyük fel, h ez a net miatt van, de akkor is. ha én itt azt látom most, h 2010, akkor felírom a dátumot, meg minden? teljesen felesleges, ettől nem fog nagyobbat szólni a film.

 10. ez nem azrét van h felírd a dátumot, hanem h esetleg tudd h jön. Nem tudom mit izéltek amikor a Terminátor 3 teaser nektek is odabaszott 2 évvel a bemutató előtt, csak a zene miatt. És az már teaser videó volt, nem egy logó!

 11. oks, persze, h azért van, h tudjam, majd jön.. de ezt fél évvel a film előtt is elég a tudtomra adni. ne érts félre human, de tényleg az a gáz, h mire a bemutató eljön, már mindenki alig várja, és akkor hú. úgyis olyan lesz, amilyen. azt látom ebben, h egyszerűen nem akarják, h bukta legyen, ezért ilyen korán lengetnek dolgokat, csak az a helyzet, h amikor az első batman-ről láttam egy nyamvadt plakátot, mert h azon a héten mutatták be, az bőven elég volt, h anyámékkal megnézzük. és ütött is. ez a túlzott beharangozás túlzott elvárásokat is gerjeszt, ezt sztem nem szabad elfelejteni.

 12. Pár éve úgy olvastam, hogy ennek Kevin Smith megírta a forgatókönyvét. Ehhez a filmhez végül azt használják föl?

 13. Nagyon úgy néz ki, hogy a Kevin Smith féle könyvet kidobták, annak írójával együtt a projektből. Az imdb szerint Seth Rogen a címszerep mellett elvállalta a script írását is Evan Goldberg-el karöltve. Együtt írták egyébként a Superbad-et és a Pineapple Express-t is. Sajnálom Kevin Smith-t, de a filmre még így is kiváncsi vagyok.
  Azért végre adhatnának végre Smith-nek egy comic adaptációt, mert nem egy címhez írt már maga is pár sztorit, vagy mini-sorozatot (egész jól) pl.: Spider-Man, Daredevil, Green Arrow. Anno, ha jól emlékszem a Daredevil filmmel kacsolatban is így járt, egy darabig úgy volt, hogy ő írja és rendezi, de a végén kiszúrták a szemét egy apró mellékszereppel a filmben. Ami megmaradt az ő elképzeléseiből, hogy szintén Affleck-et akarta a főszerepre.

 14. Kíváncsi vagyok ki fogja játszani a sofőrt.
  Bruce Lee halott , Jet Li lassan kiöregszik , Jackie Chan bohóc..
  Az egész tényleg az első promo képekől lesz érdekes , addig nem is ugatok :)

 15. az is poén, hogy nemcsak azt írták hogy “coming in 2010” hanem “in theaters june 25, 2010”
  akkor már miért nem írták oda hogy “20:00 CET” vagy valami.
  így hogy tudjam leszervezni a programjaimat ha ilyen félinformációkkal ködösítenek?
  hát minek néznek minket ezek?

 16. most tudtam meg, hogy stephen chow (shaolin soccer, kung fu hustle) keze van a dologban

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.