Első hivatalos Fast and Furious (a negyedik rész ja) képek

Na nem az első rész, hanem a 4. kapcsán. Azért figyelitek, hogy lehagyták a “The” névelőket és ez lesz a mostani rész címe, nagyon kreatívan. De legalább az alap csapat újra összefog. A bemutató még egy évnyire (jövő nyár igen), de most itt ez a 3 promókép addig.

First Fast and Furious pics

First Fast and Furious pics

First Fast and Furious pics

34 hozzászólás a “Első hivatalos Fast and Furious (a negyedik rész ja) képek” bejegyzéshez

 1. Az alsó két kép 404, felül meg állatul néz ki ez a Chevy Chevelle SS. A nagy japánautó/tuningolgatás-örület után rájöttek a filmesek (és a játékfejlesztők is), hogy bizony van igény a telivér muscle car-okra.

 2. Valamikor a 3. rész előtt kell játszódnia, mert imdb szerint Sung Kang is szerepel benne, aki ugyebár a 3. részben csúnya véget ért… Megkapnánk a sztorit, hogy ő és Vin Diesel hogyan lettek jóban?

 3. Én jobban örülnék egy tovább göngyölített cselekménynek, meg mondjuk egy Sung Kang-os visszaemlékezésnek.

 4. mi van, már megint kamionról mentünk embereket? semmi újat nem bírtak kitalálni? az egyetlen reménysugár a dodge charger visszatérése…

 5. “Az alsó két kép 404, felül meg állatul néz ki ez a Chevy Chevelle SS. A”

  á, komolyan. minden tiszteletem azoké, akik képről vágják egy autó márkáját. én még jelről sem:)

 6. “mi van, már megint kamionról mentünk embereket? semmi újat nem bírtak kitalálni?”

  miért kéne újat kitalálni? biztos kibírnának újat is találni, de ha cool egy kkamionos mentés, akkor hadd tegyék már bele, még akkor is, ha nem tetszik neked.

 7. Tényleg jól néznek ki a kocsik, de egy picit hidegen hagynak tudván, hogy Michelle Rodriguez meg Jordana Brewster is visszatér. Róluk kéne promókép, demán.

 8. Az első kér rész gyilkos volt. Tokyo drift kiábrándító.
  Szal , remélem ez ismét király lesz.

 9. Ha nem szól nekem senki akkor azt hinné, hogy ezek az első részből való promok :P

 10. Ha a film is olyan kreatív lesz mint a címe akkor… xD

  ui.: Kamionos mentés nem túl kreatív és szerintem is elcsépelt szarság.

 11. Ja, hogy rükvercbe menti most vettem észre JÉZUSom nagyon állat lesz el sem hiszem.

 12. winnie, kőkemény autóbuzi vagyok, azért vanez :) úgy ahogy ti egyből levágjátok egy-egy színészről hogy miben játszott, vagy valami ilyesmi.

 13. Szerintem is unalmas a kaminról mentés. Ha jó volt süssük el ebben is alapon, akár csinálhatnának egy ugyanolyat mint az első rész, más kameraállásból.

 14. Ja amúgy nekem is egyszer nézős lesz, bár nekem még a 3. is kimaradt. Az a Tokio Drift volt ugye? Mert ha az akkor tudom miért maradt ki. :D Beletekertem és harmat gyenge volt.

 15. Szerintem a kamionos rész nagyon ott volt az elsőben, és lehet hogy most csinálnak belőle egy olyan jelenetet, hogy mindenki bekakil. Gondolom a költségvetés nagyobb, mint az elsőnél volt, bár a harmadik után meg lehet hogy pont kisebb.
  Human, valami info?

 16. engem az sem izgat, ha történet nélkül lenyomnak pár száguldozást ezekkel :D

 17. Mammut akkor ajánlom figyelmedbe a Youtube.com-ot x) Biztos találsz jó pár száguldozós videot.

 18. Nem akarok senkit megbántani aki még annyira sem érti az angolt mint én, de sztem ha már az IMDB-t be tudja írni itt az emberek nagyrésze, akkor ez biztos beszédes lesz sokaknak:
  “As he is released from prison, Brian O’Conner (Walker) teams up with Dominic Toretto (Diesel) work with the feds to bring down a heroin importer by infiltrating his operation.”

  Most akkor rakja össze mindenki hogy briant kiengedik a sittről, benne van a japán aki a 3-ban meghalt és máris kiderül hogy igen, ez bizony az 1-3 között játszódik tér-idő kontíniumban. Tehát ezért nincs benne a 3-ból a főszereplő srác. Én mondjuk azívesen látnék egy-két európai sufnituning verdát, mondjuk egy bmw-t, vagy egy kiszuperált Audi Quattro-t. Mert megfelelő tuningal ezek is faszásan tudnak kinézni és eléggé páratlan a teljesítményük is. Bár vsz ilyenek nem lesznek, mert az nem lenne elég patinás egy ilyen filmbe.

  A F&F -ekbrn sosem a sztori volt a lényeg hanem a csirkék meg a verdák. Nameg aszáguldás. & ezek mindegyikben k.jók lettek. Nálam még a Tokyo Drift is átment, nagyon tetszettek a kézifékezős jelenetek, főleg mikor a tömeg szétrebbent a 2 robogó kocsi előtt és ők pont olyan kanyarral vették be hiba nélkül hogy rajzolni se lehetett volna szebbet. Mondjuk kicsi dolog, de faszentos lett volna ha hosszú záridős felvétellel készítik el és ahogy csúsznak, a féklámpák fényei csíkot húznak.

 19. Brekkic, igazad van. Nekem anno Most Wanted-ből az Audi Quattro és az M3-as BMW jött be nagyon. ÁÁÁÁ. az elsőolyan volt akár egy tank, mármint teljesítményben.

 20. Hát én arra leszek kíváncsi, hogy a The fast and the furioust elmésen halálos irambannak fordító elmés bácsik a fast and furioussal mit fognak kezdeni xD ötleteket kíváncsian várok:D

 21. EMBEREK!!!! VÉGRE VISSZAHOZTÁK AZ EREDTEI SZEREPLŐ GÁRDÁT EZT VÁROM A MÁSODIK RÉSZ VÉGE ÓTA!!!!!
  Úgy tünik megjött az a pici ész is ,na nem mintha a 3 rossz lett volna de az eredeti sztori ütösebb volt , mint ez a csiszi-csuszi drift, mert hogy ez szép és jó volt meg érdekes de a sztori gyenge mint egy 3 hónapos csecsemő….

 22. Nagyon dicséretes lenne, ha végre a vezetéstechnikai dolgokra is odafigyelnének és a látvánnyal szemben egy kicsit az életszerűségre tennék a hangsúlyt -mert elhiszem én, hogy marha látványosan nitróznak benne, és örül a hülyegyerek neki aki még normális autóban sem ült soha életében,hogy úúú összefolynak a színek meg ááá íííí-mivel ezek a dolgok még csak véletlen sem valóságosak.

  A második részben az elején egy csomó olyan snitt van, amikor leelőzik Briant egy egyenesben, a kamera felülről mutatja őket, szokásos látványos rá-zoomolós visszaváltás (csak azt nem vágom, hogy ugyan hova az anyámba vált vissza egy padlós ‘flat out-kickdown’ gyorsulás után,mindegy) és mivel a felső kameraállásban -a korábbi hosszú egyenes,az 5-600 lóerő és a számtalan felváltás ELLENÉRE- mennek kb 60-nal (mindenki nézze meg az elsuhanó tájat)(ismételten: 4-5-600 lóerős autókról beszélünk,és azt se feledjük,hogy addig is volt egy csomó felváltás),így dinamikusnak hat a gyorsulás meg minden,de atom gagyi a dolog,nemhiszem,hogy másnak nem tűnt fel.
  A tokyo driftben van a végén egy jelenet (mikor a skyline-mustang hibrided gányolják),amikor sean rakja bele a turbót a motortérbe…nagyon hálivúdi,de inkább ilyet többet ne..Vagy említhetném a kanyonos CGI-t.

  Nem vagyok egy nagy autóbuzi,de azért kíváncsian várom.

 23. A harmadik részen óriásit dobott a zene, csakúgy mint a másodikban. Remélem megint kitesznek magukért

 24. Igen megéri Állitolag a negyedik részben megölik Lettyt(Michelle Rodriguez)és anak a gyilkosát akarják megtalálni!! de jo lene választ kapni a han és torrento köziti elözményekröl is szerintem!!:D

 25. megnéztem, télleg megérte… jó a sztori elég egyszerű, meg meseszerű, de a driftelések elég komolyak, a verdák szintén, a csajok se gyengék… kicsit a need for speed – most wanted is más megvilágításba került. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.