Itt a Disaster Movie trailer

Megjött! Szinte minden beutott vagy most befutó film traileréből felidéznek jelenetet (kiparodizálnak elevileg!), és Juno osztja mint a Zohan. Akkora fosnak néz ki, hogy még a legyek sem szállnak rá. Taste it!

Azt hittük hogy a Meet The Spartansnál, vagy ami “előtte volt de nem ugrik be a címe”-nél már nem lehet rosszabbat csinálni, erre..

Hd változat is van a trailerből, de csak mazoistáknak.

37 hozzászólás a “Itt a Disaster Movie trailer” bejegyzéshez

 1. na ez az, h lehet, h pl. a hancock-ot is gúnyolják benne, közben még azt be sem mutatták? (mikor gondolom ennek a forgatása zajlott) persze, mostanság befutott-befutók, de izé.

 2. mondom, hogy a trailereket ismerheted fel. hancock pl padról felszállás. Nem látták a filmet még, de amikor írták a disaster moviet akkor a trailer már megvolt, abból csinálták, és mindenkinek hancock fog beugrani.

 3. OMFG :| :( az a baj, hogy annyian azért csak meg fogják nézni, hogy megérje megcsinálni a következő ilyet és a következőt és a következőt…. :( Nem is tudom már mikor láttam utoljára igényes tengerentúli vígjátékot(paródiát)…jó rég az biztos. :(

 4. az egyetlen értékelhető dolog ebben a trailerben az a fószernek a hangja, aki mondja a szöveget, trailerguy, vagy nem tudom hogynevezik hivatalosan, de gondolom értitek. :)

  a film meg … inkább nem írok semmit róla, volt “szerencsém” a meet the spartanshoz, irtó gagyi volt már az is

 5. Ekkora f*szság:)
  Még mindig nagyon idétlenek ezek a filmek. Én a scary moviekat szeretem, de a többi ilyen paródia nem jön be. Azon meg nevettem egy csepet amikor a meg nem született csecsemő agyonrúgja a nőt, izé férfit:) De ki találja ki ezeket? Annyi igényes paródiát lehetne készíteni, olyat aminek van alapja, de abból poént csinálni, hogy Vasemberre tehén esik az nem az igazi.

 6. Gyenge a sztori.
  Harmatgyenge.
  Scarey Movie 3 óta nem volt nézhető tengeren túli paródia.

 7. Scary MOvie óta a filmek nagyon gagyik, epic movie, meet the spartans, most meg ez. Ezek már NEM viccesek, sírni van kedvem.

 8. baszki,pedig olyan jo otlet,katasztrofafilm parodia,erre ez a ket farok rendezi >:( Dammit

 9. “Scarey Movie 3 óta nem volt nézhető tengeren túli paródia.”

  pedig volt. bár gondolom akkor mindet láttad és nem tetszett. nem csak 4-5 volt.

 10. OMG…ezt a sz*rt… XD
  Amikor láttam a Date moviet, onnantól tudtam hogy ilyet többet nem szabad nézni…

 11. winnie: Mondanál egy-két címet? Már régóta nem merek amerikai vígjátékot nézni.

 12. Jaj. Ez kihagyós. Erre még a vincseszterem bitjeit is sajnálnám, nemhogy a pénzt a mozijegyre…

  Gagyi vonalon még ott volt nemrég a Superhero is…

 13. A Superheromovie-nak legalább a trailere jó volt. Ha a trailer ilyen rossz, akkor milyen lesz a film? Szerintem én még arra sem fogom venni a fáradtségot, hogy letöltsem.

 14. Igényes paródia???

  olyan nem is lessz, ezek pont direkt ilyenek!
  Sok embernek bejön ez is. Mondjuk nekem nem bár
  eléggé jó a befogadó késségem, de már a superheroe movie is
  sok volt. Volt benne 1-2 jó jelenet, de annyi.
  Meg se néztem, végigtekertem az egészet szinte!

  Nekem ez is ilyen lesz. ha lesz mejd belenézek, de anyira hidegen hagy hogy csak na! Horrora Akadva 2. óta nemsikerült
  ezt a “műfajt” továbbvinni! Lehet hogy a Shawn és Marlon Wayans visszatérése kéne. :)

 15. Juj, ez valami írtó gáz. A Meet tha spartans trailerjén lehetett egy kicsit mosolyogni(igaz a film űbergyenge), de ez… Elég szánalmas, hogy ilyen embereket engednek filmetcsinálni.

 16. én már az Epic Movie-t sem néztem végig…
  valaki beszéljen ezekkel az amcsikkal!

 17. A Scary Movie-kon még látszott még látszott, hogy foglalkoznak vele, és akármilyenidiótaság is, volt egy összefüggő sztorija, és nem csak egymás után rakott zagyva poénok garmadája.
  Vagy ha már ilyen, legalább ennél tennének bele látványos CGI-t. Talán vevők is lennének az emberek, ha nem egy műanyag meteor zuhan a csajra, hanem tényleg egy Armageddonból kilépett normális grafikájú akármi. Akkor legalább elhinné az ember hogy foglalkoznak vele, és a nem létező színészi játék helyett legalább arra lehetne flashelni.

 18. Gondoljatok bele osztálytásaim mindig a csajozós filmmel meg a spártais paródiával vannak, milyen vicces filmek azok:S
  Sok hülye

 19. Ajj srácok ne már , az Epic Movin egyszer, kétszer még röhögtem is meg hát ott volt Krumar, ennek is adjunk egy esélyt plz :)

 20. emberek,szerintem inditsunk egy peticiot a rendezok ellen,ha mar uwe boll miatt is nyitottak,raadasul ezek szerintem rosszabb rendezok,mint uwe,de komolyan…

 21. ugyanolyan foss lesz mint a horrora akadva 4, ráadásul ugyanazok a képi megoldások is, csak ennyit akartam elmondani. Pá

 22. pedig en nyomon kovetem regota a sacry movi franchise-t,de szerintem a 3-as 4-es jobb,bar igaz,zucker keze benne van

 23. Egyetlen pozitívum: a végén az van kiírva, hogy a THE END IS COMING! Hátha komolyan gondolják!

 24. Látom sok itt az ügyes ember! Nosza hát dobjatok össze egy saját katasztrófafilm paródiát, ha a másé nem tetszik! Ha nem szeretem a spenótot, nyilván nem fogom megenni, de nem fogok spenótos fórumokon arról szövegelni, hogy “milyen **** a spenót…”. Ez 1 ilyen stílus. Már megszokhattátok volna!

 25. Ja, és még valami!
  Azért elég nagy bunkóságra utal egy ilyen “beharangozó szöveg”: “Akkora fosnak néz ki, hogy még a legyek sem szállnak rá.” Ha még ennyire rossz is, egy kevésbé értelmes ember is azt írná például: “A film a trailerből utalva nem éri el a régi nagy paródiák színvonalát.”
  Mert ugye mi ehhez értünk?!
  Köszöntem

 26. már ott nulláztad a kommented, hogy “csináljanak jobbat”, ami ugye a világ legesleggyengébb érve bármi mellett.

 27. általában az ilyen filmekre a 10-18 éves korosztály vevő, akiknek a köreikben még az ilyen filmek a menők… hihetetlen igénytelenségre vall ha ezek a filmek vkinek tetszenek, nagyon szánalmas filmek…

 28. Hihetetlen, hogy ezek nem látják, hogy milyen szarokat csinálnak… FUTÓSZALAGON. Már szinte havonta megjelenik egy ilyen trágya. És amik benne vannak “poénok”…. juj megfejelte falat háháhá.. :P písz of sit

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.