Guy Ritchie RocknRollázik

Troubled blogstar.. megjött a trailer, és egészen a feléig jónak is tűnik. Lesz itt pár furcsa megoldású lövöldözés, leglaábbis úgy tűnik a közelikből. ratatata.

human
írta
2008. 06. 25. 19:53
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Guy Ritchie RocknRollázik” bejegyzéshez

 1. Guy Ritchie jó és Jeremy Piven is benne lesz.
  ezt látni kell! a történet azért még homályos.

 2. Hát nekem nézös csak azért is mert Guy.. a zene meg k**va jó nem tudja valaki h mi ez?

 3. Jónak igérkezik, bár azt sajnálom, hogy a Blöffös és a ravaszos csapatból senki nem lessz benne. kááár :(

 4. én nem sajnálom, hogy a történetből nem derül ki sok minden, így is azonspoilerezik a filmeket….
  várólistás :)

 5. Jóó trailer! Ha nem Guy Ritchie rendzné akkor is nézős lenne, így meg aztán… Érdekes, hogy amikor ki van írva h Guy Ritchie filmje utána csak a Blöffel és a ravasz…-al “menőznek”, a Madonnás sz@rral nem. Vajon miért? Mondjuk a Revolvert sem nyomják, pedig az nekem tetszett.

 6. Ritchie-nek meg kellene újulnia. ez a film nagyon önismétlésnek tűnik. Hasonló fazonok, közeg, környezet, dialógusok, szövegstilusok. Váltani kellene neki. 2001-ben olvastam egy cikket, amiben a Snatch premierje kapcsán nyilatkozott egy kérdésre, ami arról szólt, hogy nem unja-e még ezt a gengszter zsánert? Amire az volt a válasza, hogy a legközelebbi filmje egy dögös szexfilm lesz, ami a keresztesháború alatt játszódik majd. na ez gyönyörű ironikus válaszként hatott, de azt hiszem, most valami ilyetén váltásra lenne tényleg szüksége.

 7. Azért kissé váltott, marad valszeg a nyelvi komikum, de ahogy elnézem szexxel is eléggé meg lesz fűszerezve. Én mindenesetre várom, jónak ígérkezik, a Subways az előzetes alatt meg nagyon odavág.

 8. Szerintem elég béna és túl hosszú ez a trailer. A filmet azért várom, de én is félek a totális önismétléstől. És a Subways sem illik annyira ide szerintem.

 9. Jó, én még nem vagyok túl a második X-en, szóval az én buta, fiatal és abszolút nem bölcs ízlésemnek mélységesen tetszik az előzetes. Vannak ilyenek, háhá…

 10. Énsem estem seggre a trailertől, de semmi ok fanyalogni. :) Mondjuk tényleg kicsit önismétlés szagú az egész, de végülis Blöff/Ravasz szerű filmekből sosem elég. Nyilván próbál visszakecmeregni a dobogóra, és kezdésnek, hogy visszanyerje a rajongók bizalmát, csinált egy olyan stílusú filmet, amiben kiváló.
  A Madonnás film tényleg ilyen szar? Nagyon régen láttam, éjjel adta valami adó, de nem emlékszem, hogy gigafos lett volna. Csak az rémlik, hogy a Helikopter száll fel, a szomorú borostás matróz pedig zokogva hajítja a gyűrűt. :)

 11. Human: Nem az egész a RocknRoll Queen. Első fele alatt nemtudom mi megy. Először White Stripes-nak hittem, nagyon olyan, de elbizonytalanodtam.

 12. Nekem tetszik a Trailer. Ritchie ebben a stílusban jó, sztem a cipész maradjon a kaptafánál.

 13. Ritchie már megpróbált (kétszer is) más stílusú filmet készíteni, de a közönség valahogy nem volt rá vevő. Így most visszatér a gyökereihez, hogy a megtépázott hírnevét helyretegye. Nem gond, következő filmje egy képregényadaptáció lesz (The Gamekeeper), ezután pedig Sherlock Holmes történetét meséli el kicsit másképp. Várom a végeredményt!

 14. már vártam rég egy ien filmre.. ha jól vágom ée akkor ez ien blöff-stílusú lesz:D:D
  szal nagyon várós:))

 15. hat nem tudom h vagytok vele, de szerintem inkabb csinaljon 10 ilyen tipusu filmet, mint meg1 olyan madonnasat :)

 16. az a gáz, hogy beszállt az a burnyák warner is, ezért nem lesznek benne új ötletek, csak a régi jól bevált recept. ráadásu nem is angliában játszódik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.