Donkey Punch cuccok

Nem sok, de itt egy egész jól kinéző poszter és egy furcsa weboldal. Az utóbbin videók nézhetők meg a filmből úgy, hogy “let’s get wasted” és a drogot mindig beveszed ami alul megjelenik és minél többet veszel be, annál keményebb videókat mutatnak.

Amúgy arról szól, hogy 8 tini kimegy egy jachton és dug reggeltől estig. Aztán valami élethalálharcba csap át a buli – tudom ki dobtál a vízbe tavaly nyáron?

Donkey Punch poster

human
írta
2008. 06. 29. 12:41
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Donkey Punch cuccok” bejegyzéshez

  1. a plakát nagyon bejön:) felmentem az oldalára is és elég ötletes , én tuti jól fogok szorakozni a filmen mert szeretem az iylen tipusuakat

  2. szteme z a film cult lesz mint a Harcosok klubja , transpotting és a Part filmek…nem hiszem h egetverő bevételt fog mozikba hozzni de dvd-n tuti siker lesz …én sem hiszem h moziba nézem, valahogy ez a z a film amit otthon kel nézni egyedül vagy maximum 2en és akor eléri a hatást:)

  3. Szerintem ne emlegessük ezt a filmet a Harcosok Klubjával egy asztalon… Amögött van értelem, tartalom, mondanivaló… míg ez egy szimpla tinihorror, ahol szex közben meghal egy csaj és ezért mindenki leöl mindenkit, a klasszikus sémát követve (lásd: Ronda ügy – ugyanez a sztori). Biztos nem nézem meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.