Quarantine poszter

Tudjátok, az alig másfél éves spanyol horror, a [REC] remake-je a Dexter húgával nővérével. Már van trailere, amit elég sokan kommeneltek, pedig egy nem annyira híres film újrája, hm.

Quarantine poszter

human
írta
2008. 06. 29. 12:38
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Quarantine poszter” bejegyzéshez

 1. A [Rec] nagyon tetszett, régen paráztam már ennyire filmen :) Ez meg,hogy 2 év után már remake, egy kicsit gáz. Ennyire nincs már fantázia usában ?

 2. javítottam, de azért nem kell ilynekor harmadiknak is beírni, mert az első kettőt is láttam vzz..

 3. mostohatesok..és igen a huga :) amugy Dexterből már kiadták amerikában a 3.könyvet is..és oktoberben jön a 3. évad

 4. bocsánat az Offért:S
  én még nem láttam a rec filmet de sokat hallottam róla , mind a 2 film előzetesét láttam már de szerintem a Karantént fogom végig nézni

 5. csak a brutál eyecandy főszereplő csaj miatt is a eredetit nézzétek inkább vázz… meg amúgy is

 6. EREDETI REC-re SPOILER

  ez csak egy másolat (remélem nem b..k el happy end-el)…persze azért megnézem majd…

 7. Nemtom miért kell a REC-et feldolgozni. Ennek a Quarantine előzetesének a vége egy az egyben a REC befejezése…tiszta szégyen
  Az amcsik ne feldolgozásokat csináljanak, hanem nézzék meg az eredetit azt kész…

 8. evergreen976:

  SPOILER

  Pedig a REC-nek pont a végét rontották el ezzel a kiszámítható tucathorror “csattanóval”. A kamerás dolgok közül szerintem egyedül a Diary of the Dead oldotta meg szépen a befejezést.

 9. SPOILER
  keihun: az egész REC horror-klisékből épült fel, közepes játékkal, viszont piszokjó atmoszférával és egy hihetetlenül erős utolsó 15-20 perccel. A Diary of the dead pedig Romero szégyene, egy szájbarágós, de egyben semmitmondóan üres és ostoba zombifilm (még horrornak is kevés).
  SPOILER VÉGE

  A REC tudtommal ősszel lesz egy éves, kettőnek kicsit fiatal.

  A Quarantine-nel az a fő probléma, hogy a trailerből leszűrhető: semmit se adtak hozzá az eredetihez (max. jobb maszkokat), és még spoilerezni is sikerült az előzetesben. Akkor már inkább várom a REC folytatását…

  Kellemes estét!

  G.

 10. “A REC tudtommal ősszel lesz egy éves, kettőnek kicsit fiatal.”

  max. neked, mivel fesztiválokon már jóval régebben ment

 11. George
  Nem csak a Diary Of The Dead(meg nem lattam), de a Day Of The Dead is, eletem elso vasarolt filme, de tuti, h az utolso, mert ilyen rem unalmas buta filmet reg lattam…

 12. SPOILER

  Azé vicc, hogy a poszterre a film kb utsó képkockáját rakják:)
  SPOILER vége

  Mostanában igazi jó horror amit láttam: Á l’intérieur (Inside) (2007). Még nem történt benne semmi, de már majdnem lekapcsoltam, pedig általában csak röhögök az ijeneken. Ez egyedül, sötétben sztem eléggé odatesz.
  bobbyperunál van leírás róla

 13. en is ezen rohogok mar a trailer ota, amit Jamesch spoilerkent irt.

  hogy lehet mar ez a poszter?!

 14. Mammut: ha jól tudom 2007 augusztusában debütált, de ha tudsz pontosabbat, szívesen veszem.

 15. Deadly: vagy tényleg ilyen idióták, hogy a végét belerakták, vagy megváltoztatták a végeredményt (ne felejtsétek el, hogy a trailer szerint a kamerát lent találták a kommandósok, márpedig elméletileg a legfelső szintre menekültek). Majd meglátjuk, amúgy meg nem várok sokat a filmtől, mert nagyon szaglik a szó szerinti átvételtől. Meg piszkosul haragszom az amerikaiakra, hogy a más ötletének felvásárlásából élnek meg. (Bár azért anyi pozitívuma lehet a dolognak, hogy a második részt már az eladott jogokból befolyt összegből forgatják).

 16. SPOILER:

  Oké, de ezt csak az tudja aki látta a REC-t h ez a vége. Meg én, mert elolvastam sajna. Átlag nézőnek csak “promókép”, hiszen legtöbb filmnek nem tényleges jelenetből van a poszterén cucc.

 17. human: ezért gyanús nekem, hogy esetleg valamit változtattak a végével (nem sűrűn fordul elő az általad leírt dolog).

 18. mi nem fordul elő sűrűn? Elég megnézni a posztereket, pont az nem fordul elő gyakran, h tényleges képkocka van rajtuk. Ezért mondom, h aki nem látta az eredetit, az nem tudja, ez miért lehet spoileres.

 19. human: egy malomban őrlünk, én is pont ezt mondtam, csak félreérthetőre sikerült hsz.

 20. Értelmetlen és szükségtelen remake! Az eredetit nem fogják felülmúlni, meg ki fogja ezt megnézni, amikor már az előzetesben is látszik, hogy egy az egyben, kockáról kockára lemásolták a filmet! Hű, de félelmetes lesz!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.