Choke képek

Tudjátok, a Choke ami a Fight Club alapjául szolgáló regény írójának az új könyvéből készült. Magyarul Cigányút címmel jött ki. Azt hiszem utoljára írtam ezt így le magyarázatként, aki mostanra sem kattant rá és nem várja, az már menthetetlen.

Lehet, hogy új Choke trailer közeledik? Gyanúsan egyforma az összes új promókép felbontása. Na mindegy, ha jön új mozgókép ha nem, a friss, állóképes galériát itt nézheted meg. (A filmnek már van trailere.)

human
írta
2008. 07. 01. 16:57
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Choke képek” bejegyzéshez

  1. (nem “aki mostanra sem kattant rá és NEM várja, az már menthetetlen”? : ))

  2. 2. képen maga Palahniuk is befigyel. Nekem még mindig fura, egyelőre valahogy túlságosan elüt attól a világtól, amit a könyv alatt elképzeltem. Ez persze nem feltétlen baj, és lehet csak első benyomások. Remélem ütősre sikerült.

  3. Engem maga a könyv jobban érdekel, de a film is nézős lesz, csak magáért a szőke viccért is :D

  4. A könyvet neten elég könnyen meg lehet találni, gondolom a magyar kiadás a Halálkultuszhoz hasonlóan borzalmas (minden oldalon nyomtatási hibák, stb.).

  5. “…az új könyvéből készült.”
    Erős túlzás, a könyv 2001-es. XD Amúgy várom a filmet, bár félek, hogy túlerőltetik a vicceskedést meg a szexaddikt-szálat a minden más helyett, ami a könyvben van.

  6. mennyivel jobban várnám a filmet ha nem tudnám a bal oldali pasiról hogy nem szinész…

  7. úristen, amatőrrel forgattak? azt hiszem akkor tényleg nem nézem meg a filmet.

  8. A háttérben lévő nő-fej színész! Hiszen már szerepelt a Dawn of The Dead-ben mint 85-ödik áldozat. Tudod, mikor egyszerre meghalt 18 ember, ő volt a bal szélső! Ezzel kompenzálják azt, hogy a főszereplő barátját nem Leonardo DiCaprio játsza, szóval megnézheted a filmet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.