38 hozzászólás a “Trailer a The Day the Earth Stood Stillnek” bejegyzéshez

  1. Ennek mi köze az eredetihez? Van benne ember forma űrlény és robot? Kb. Pff.

  2. Hm, igy elsőre akár tök jó is lehet, de miért kell egy fél évszázados film cimét felhasználni hozzá? Aki ismeri az eredetit, az úgyis fikázza a remake-et, aki meg nem, annak tökmindegy, hogy volt anno az ősidőben, amikor még nagypapa hajkurászta a menyecskéket, volt egy ilyen film…

  3. Más címmel, elsunnyogva a lopást , úgy teljesen rendben lenne.
    De ezt így, nem kéne…

  4. mondtam már az első cikknél a filmről h jó lesz ez keanuval is:) hát az tuti h látvány lesz benne, meg egy kis dráma de vajón mondanivalóban is odaraknak a készitők vagy arra már nem futja??:)

  5. Szerintem azzal nincs semm baj, hogy a régi címet kapta meg. Teljesen felesleges lesz majd a remake-et fikázni mert azóta eltelt 57 év, és más lett minden!!

    Szerintem jó lesz ez csak (((egyetértek Cameron véleményével))) tényleg legyen értelme és mondanivalója….ne az legyen, mint manapság a filmeknél, hogy van egy jó story, jó látvány és kész. Akkor csak enni ül be az ember. Semmi gondolkodás meg érzések csak eléd raknak vmit…és nesze…fogyazd el! Azt nem szeretem….

  6. KLAATU BARADA NIKTO! Ha ez nem lesz benne, vérfürdőt rendezek. Nem filmben.

    Remélem, ugyanaz lesz a mondanivalója, mint az eredetinek. “Ne háborúzzatok, mert jövünk, és szétlőjük a picsátokat!”

  7. amikor meg a csjjal dumál öltönyben az meg olyan mint a Constantine -ba:) de komolyan ugyan az a hangnem, pofa meg minden, nagy szinész:D

  8. Kiskis :

    Reeves azt nyilatkozta hogy lesz a remake-ben is “Klaatu Brada Nikto “. Remélhetőleg nem fog bután hangzani.

    Nem egészen az lesz a mondanivalója mint az eredetinek.Az eredeti hidegháborús ihletettségű , míg ebben a feldolgozásban inkább környezetvédelemről lesz szó.

  9. Nem tudja valaki megmondani, milyen ezen megy alatta, mert nagyon megtetszett, jó kis hangulatot varázsol az egész trailer/teaser alá. Tudom idióta hasonlat, de én a Legenda vagyokhoz hasonlítottam amint megláttam. Talán a Decemberi dátum miatt, meg amiatt, hogy valami mélyebb modanivalót várok tőle, mint annó attól.

  10. Keanut szeretem, Jennifer Connelly-t is szeretem…nem is lehet nagy bakot lőni ezzel a filmmel.
    az előzetes hangulatos szerintem. Várom:)

  11. hihetetlen milyen rossz szinész keanu…. képes ugyanazzal a fapofával végig játszani a 3 mátrx filmet a constantint és most ezt is. Borzasztó

  12. azért a Street kingbe nagyot alakit:) meg amug yis az egyik kedvenc szinészem (Ház a tónál, Street king, Mátrix 1. Speed, Holtpont, Constantine) meg még sok más jó filmje akad..

  13. teccetős! remélem nem hagyják veszni a benne rejlő potenciált

    Apple-nél van HD!

  14. brianaspirin:

    “Are you currently in a seated position?”

    /off

    előző hozzászólásomban sikeresen leírtam,hogy “teccetős” :O és még csak észre sem vettem,hát ide vezet az internet!? lehet a következő az lesz,hogy “naon”. na akkor rá csapok a saját kezemre :) bocs az off-ért!

  15. Ehe. “A nao amikor a …Gömb kiemelkedik a vízből és szétpusztít mindenkit!” Kirááááály!
    Keanu az egyik kedvencem. A Bill és Ted óta mindig örülök, ha filmben látom.
    Bár a trailer alapján nekem egy kicsit War of the Worlds látványvilágnak tűnik. Meglátjuk. A Happening óta nem akaroktárt karokkal várni mozit.

  16. … “You should let me go” itt lehet érezni a “Simon Phoenix, feködjön hasra! Különbeeen…” – “Különben?” feelinget.

    Adja.

  17. én szeretem az ilyen típusú filmeket, engem a színészek nem izgatnak csak a sztori. ez a gömb engem 4400-re emlékeztett, meg, ahogy ott állnak körülötte (sorozatjunkieség rulz:D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.