Dragonball scannek

Még mindig csak a japóknak nyomják a hivatalos sajtóanyagot, hiszen a világon nincs mégegyszer annyi rajongója a filmnek… Na mindegy. Jött pár újabb scan egy japán újságból.

human
írta
2008. 07. 06. 12:49
megjelenés
59
hozzászolás


59 hozzászólás a “Dragonball scannek” bejegyzéshez

  1. Annak a hírnek, hogy “Még mindig csak a japóknak nyomják a hivatalos sajtóanyagot” örültem a legeslegjobban, hátha nem csinálják meg amcsisra a filmet. (rendes zene, nem vágják ki a nem-akció jeleneteket)

  2. Ez a gyerek aki SonGokut alakítja úgy néz ki mint a Forbidden Kingdom-ba a fiatal gyerek:D

  3. Remélem igazi japán film lesz,nem ilyen “amerikai baromság”.Nem tom én Justin Chatwint még Vegetanak néztem volna jónak,szerintem inkább rá hasonlít,de Gokunak sem rossz.:)Sokat várok ettöl a filmtől mivel a Dragon Ball volt a gyerekkori mesém:D

  4. Figyelitek Roshi mester pólóját a nőcivel???::D:D
    na ez talán megvillantott egy kicsiny reménysugarat Roshi karakterének kidolgozásában.

  5. Képek alapján elég gyenge lesz, eddig csak annyi jött le az egészből, hogy a címe és a szereplők neve ugyanaz, mint a rajzfilm. Ez elég szar mondat lett… :)

    Meg fogom nézni, mert DB fan vagyok, de nem fűzök hozzá túl nagy reményeket.

  6. Hát igen, kurva jó filmet lehetett volna csinálni dragonball-ból ez nem lesz. már a szereplők rosszak, abszolut nem jó figura ez gokunak. Ráadásul ez a dragon ball eleje lesz azt hiszem, az meg nem olyan izgi.
    Pár éve amikor olvastam az öteltet, úgy volt hogy több rész lesz, és az első az a dragon ball Z nek az a része, amikor vegetaék a földre jönnek. na az fasza lett volna.

  7. Ez meg mi ….a… akar leni ??
    miért kel buntetni minket , Animét ugyse tudnák uygan ugy viszadni . Nade ez ?? Remélem hogy nem buknak vele csunyát.
    meg hogy valmi érteleme azért lesz . nem ugy mint az AVP 2.
    bár kékpeket amiket edig látam mindig más más karakterek voltak rajta szoval lehet hogy nem is egy film böl vanak .
    de akro is Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjj ( Ly- kinek hogy jób ) bár ha belgondoltok a DB világában nem voltak országok kiemelve hogy ez Kina -Japan . csak minden fele fura házikok . meg orias öshulök , meg hasonlok . meg Krilint volt a kedvencem . szoval olyat se látam még edig . pedig ö is fontos szereplö.

  8. oké a képek nem bizalomgerjesztőek. és nem is valószinű h meg fogom nézni. de azért tulzás h vkit ennyire sokkoljon ez a pár kép mint mauro piccolo-t XD…sztem vmi rohamot kapott:P

  9. en ezen nottem fel, mindenkeppen megnezem :) a fanatikus anime rajongoknak ugyis tetszeni fog, mindenki tudja anime hangulatot nem lehet vissza adni elo szereplos filmben, igy nem is lehet ez az elvaras. nekem szerintem tetszetos lesz, remelem masnak is kellemes meglepetes. majd…2009-ben. talan nem lesz egy kasszasiker vagy vilagmegvaltos, de akkoris a DB 1 kultusz, nem lesz rossz film ez

  10. ez a srác nem fogja visszaadni goku karakterét… szerintem arra egy jackie chan féle mosolygós bohóc színész alkat kellett volna, ebből a gyerekből sugárzik az én vagyok a fasza gyerek érzés…… pedig goku nem éppen az egojáról volt jellemző….nah mind1 szerintem a készítőknek előbb megkellett volna néni minden részt.. de azért én várom hátha mégis jó lesz..

  11. Nem igazán vagyok nagy dragonballos, az első sorozatott még néztem mert vicces volt, a többi viszont már elszállt és túl komolyan vette magát úgyhogy kiábrándultam.
    De most komolyan szerintem az emberek nagy részének kiszinezte az emlékeiket az idő. Valőszínűleg a film alkotóinak nem lesz neehéz hozni rajzfilmsorozat színvonalát hiszen annyira nem volt magas. Meghogy a srác nem tudná hozni songoku karakterét ugyanmár… mintha olyan hatalmas mélység lenne benne.
    Ez a film az lesz aminek lennie kell egy: vicces, verkedős családi film kicsit gagyi forgatókönyvel, hülye nevekkel és 2 dimenziós szereplőkkel úgyanúgy mint a rajzfilm.

  12. Eftivel kell egyetértsek és majd ha láttuk a filmet akkor lehet véleményt mondani!

  13. Az hogy izmosabb lehetne, háát a sima dragoballt filmesítik meg nem a Z-t nem a Gt-t aa simában Goku még fiatalon nem volt tiszta izom, hanem magas és vékony! A z elején már izmosabb volt!

  14. Nem értek egyet veletek, mert nemrég újranéztem az egész DB-t és nem hinném hogy bárki csak a szép emlékek miatt szeretné. A db lehet hogy Efti szerint nem nagy mélység, de stílusteremtő és örök klasszikus.
    A filmtől meg nem várok sokat,mert a képek alapján amerikai baromkodás lesz. Goku karaktere…nagyon nem ő.

  15. Sztem Efti te akkor nem teljesen érezted át a Dragonball-t, ha egy sima verekedős családi filmnek nézted gagyi forgatókönyvvel :)
    Lehet nem volt csúcsgrafika, lehet vicces volt és sokszor badar, néhol teljesen kiakadtál már a jeleneteken, de volt egy olyan feelingje, amit nem sok rajzfilm tudott utánozni. Igaz miután igazi animékra ia talált később az ember, megváltozott ez a vélemény, de akkor is sztem elég sok embernek egy felejthetetlen rész az életében ez az animesorozat :)
    A képek alapján pedig én nagyon félek…. Gokunak nuku farok, szóval valahol már a kiképzése közepén, végén fogják kezdeni. Zseniális teknős perverz arcát meg nemtudom miért próbálják ezzel a pasival komolyítani… az öreget úgy szerettük ahogy volt :D:D:D
    Szóval félek… félek hogy semmi köze nem lesz a Dragonballhoz, hanem egy átlagos, amerikai sztoris, fejlődő harcos sztorija lesz… Karate kölyök mittoménhány…. NA majd meglessük… Mert azért a fan az fan… XD

  16. Efti
    “Meghogy a srác nem tudná hozni songoku karakterét ugyanmár… mintha olyan hatalmas mélység lenne benne. ”

    “túl komolyan vette magát”

    “2 dimenziós szereplőkkel úgyanúgy mint a rajzfilm.”

    Azér érzed, hogy úgy írsz baromságokat, hogy nem is nézted

  17. Miért kell ennyi hírt kirakni erről a fosról? Ez egy ultragagyi még ránézésre is.
    Anno kedvencem volt a Dragon Ball, mikor még állt sulis voltam és nyomta a TV, de ez megalázása a DB-nak. Még rajzfüzetem is volt :D

    Inkább Transformers 2 infókat lökjetek :D

  18. HeadHunter86
    te ezt nevezed fosnak,en a Transformers-t,leven,h ezt meg nem lathattam,de a Transformerst igen,es mit ne mondjak…ha mar a film csak akciobol all,akkor azt csinaljak meg jol,de mind1,engem nem hoz lazba a DB film,mert engem meg 5 evesen sem hoztak lazba a japan rajzfilmek,en akkor nagy Looney Toones fan voltam,es a mai napig ha megnezek egy reszt,nem latom rajta,h mulna felette az ido,viszont ahogy olvasom,a DB-nel eleg sokan utolag picit gagyinak tartjak

  19. Edemen! Ki mondta hogy itthon bemutatják? Sztem biztos hogy ez 1 b kat film lesz és itthon max torrentről v. tékából fogod majd kivenni.

    Ennek az egésznek köze sincs a DB-hez. Meg már alapból csomó dolgon bukik a cucc a képek alapján, ha a sztorit nem is nézzük most. Db-ben Goku 99%-ban tradícionális Gi-t hordott. Mindig piros cumóban mászkált, sztem le se vette, csak ha fürdött.:) Csicsi dettó. Ehhez képest itt mindenki hétköznapi ruhákban flangál.

    Az a baj, hogy ez egy olyan film lesz, amire rásütik a dragonball nevet és a karaktereknek is a rajzfilmben szereplők neveit adják, aztán kb. az egész itt ki is fújt. Én egy percig sem veszem ezt a projektet komolyan.

    Egyébként meg azért vannak erről hírek, hogy legyen sok érdemtelen szót leírni azoknak akik nyáladzanak rá, meg azoknak akik utálják. Mert érdemes szót erre nem érdemes vesztegetni. :)

  20. Brekicc, teljesen igazad van.

    “en a Transformers-t,leven,h ezt meg nem lathattam,de a Transformerst igen,es mit ne mondjak…ha mar a film csak akciobol all,akkor azt csinaljak meg jol”

    Ha neked nem volt jól megcsinálva az akció akkor mondj egy olyan filmet ahol jól megvolt?
    Mert a kritikusok szerint és a film nézői szerint is igenis nagyon jók voltak az akció jelentetek és a Vizuális effektek, nem hiába kapott érte a film nem 1 és nem 2 díjat.
    Pont hogy a Transformers az akciójelentekben volt jó.

  21. nem tudom, én ránézek nekem songokus a srác:) nekem nincs vele bajom, jobb mintha Jet Lee játszaná

  22. én egy doa féle filmet várok verekedéssel komolytalan storyval jó beszólásokkal, soksok akcióval. ennyi. semmi világmegváltót.

    ahogy mások is mondták egy címmel és azonos nevekkel felruházott 1szerű filmecske lesz.

  23. Efti!!!!!!!! Azért mert te csak pár részt láttál belőle attól még lehetett komoly …. Hülyeség amit írtál inkább nézd végig egyszer…. egyáltalán nem vicces verekedős gagyi családi filmnek várja az aki látta a sorozatot na üdv….

  24. a shounen műfaj alapjának az alapja ez a sorozat, szóval nagy pofont kapnak a készítők a rajongóktól ha ezt elrontják, remélem erre felkészültek :D

  25. edemem, donyyy: Félre értettek. Mint írtam is az első sorozatot néztem méghozzá végig. A Z-t csak egy darabig a kifogások miatt amikett már fentebb leírtam, még mangából is olvsatam pár részt. Sőt olvastam és láttam Toriyama Akira pár korábbi és későbbi munkáját is. Úgyhogy higgyétek el nem csak vaktában írogatok mindenféle “baromságokat”.
    Én csak úgy érzem ezt a Dragoball film témát kicsit túlreagáljátok.

  26. Nem hinném, hogy túlreagáljuk, én sem fogom istenként várni, de mit egyesek itt levágnak. Pár szkennből már “rz de szar, a legszarabb a világon, fújderossz, semmi nem lesz benne débéből”… na ez szánalmas.

  27. hát de edemem, mikor láttál ilyen házakat a db-be? vagy hasonló környezetet?

  28. jól van várjuk ki a végét….. nem könnyű filmre vinni a db-t akárhogy is nézzük….

  29. Kocsis, honnan tudod, hogy nemlesz olyan ház, hasonló környezet? Könyörgöm…

  30. hát sztem haját jobban megcsinálhatták volna de ez is elmegy
    meg a ruha is épp hogy elmegy de mongyuk jobban kigyúrhatták volna a szereplőt meg ilyesmik

  31. én nagyon vártam a filmet de mióta kikerültek a képek azóta szánalmasnak tartom, ha nem lesz szarba hugyba CGIzve akkor ez egy hatalmas bukás lesz

  32. Lehet hogy ez is újrakezdett, reálisabb film lesz mint pl. annó a Batman Begins vagy a drámaiasított 2003as Hulk. Ezzel viszon eléggé elveszik a rajzfilm varázsa de ha jól megcsinálják még bármi lehet. :) Azért reménykedek.

  33. komolyan mondom én csak nevetek ezeken a képeken,mik ezek a kőkomoly nézések?:) mintha mindegyik szereplő a kép csinálása közben tudta volna meg hogy kiirtották az egész családját és pozitív lett az aids tesztjük :D:D
    a film sztem egy röhej lesz, ájkídó tévén felnőtt srác egy topmodell barátnőjével és egy nagyon mélyhitű pap segítségével leveri a főgonoszt,és ünnepelnek a végén….ezt bármilyen névvel el lehet adni csak a szereplők neveit kell megváltoztatni….

  34. Azért B kat-ból is lehet kultfilmet csinálni, de ez nem lesz az. Elég ha a Pitch Black-et nézzük, v. a Mortal Kombat játékból készült filmet. Kőkemény b kat volt, egy szereplő sem kapott 2 forintnál többet, mégis megcsinálták úgy a rendezők hogy mégha tudod is hogy csak egy adag bohóckodás, azért komolynak tűnik végig és nem ilyen bagatell. & ha már a nevet vették akkor igyekeztek hűek maradni a játékhoz. Mondjuk a Mortal 2 film már tényleg elég béna lett, de még azt is szívesebben rakom ez elé.

    Tényleg! Most hogy nézem, sztem is ez a gyerek olyan forró lehet a való életben hogy ronggyal sem lehet hozzáérni.XD

  35. gondolom, a szereplő a kisgyerek gokut játsza majd a filmben, aki a mesében közel fél méter magas volt, mivel testalkatilag eléggé arra hajaz, nemde? jó lesz, várjuk.
    remélem óriásmajommá is átalakul :D

  36. HeadHunter
    Mondok: DIE HARD 4, az szerintem az 2007-es ev filmje volt, viszont a transformersben csak annyit lehetett latni mindig, h vmi femdarabok mozognak, olyan kozelrol vettek

  37. Ez a gyerek aki a Shongoku-t alakítja ügyes volt a “Láthatatlan”-ban! Én rüheltem a dragon ball-t,igazán megérteni sem akartam,de inkább nem fikázom! Viszont a filmet megnézem majd, mivel rengeteg olyan film van ami Annyira gagyi hogy már jó!!! Ez is olyan lesz…

  38. 1. felejtsétek már el, hogy nem izmos. itt még nem az és kész
    2. valaki felnyitotta a szemem, hogy mi rongálja a DB életérzést. a ruha hiánya. nem tudom azt miért nem játszották ki, nagyon olcsó fogás lett volna és sokat lendített volna a dolgon. bár lehet a képek félrevezetnek
    3. ez az élőszereplős dolog tényleg elég kétes kimenetelű szerintem egy mortal kombat szintet fogunk kapni. remélem annál gyengébbet azért nem
    4. nekem is felcsillant a szemem zseniális teknős pólója láttán. piros pont
    5. szerintem jobb helyzetből indulna a dolog, ha inkább egy cgi-s filmet készítettek volna final fantasy – spiri whithin minőséggel

    ehhez kapcsolódóan egy kiss OFF:
    az advent children óta, készült más hasonló kaliberű cgi-film? nagyon jó volna egy. már dunát lehet rekeszteni shrekkel és rokonaival. nem mondom szeretem őket, meg jó minőségűek is, de jöhetne már valami komolyabb cucc is
    ON

  39. OFF:

    Sztem az Advent Children csak azoknak tetszett, akik a játékra ráhúzták magukat. Egyébként elég hülyeség volt ha csak úgy magában a cuccot nézzük. Én kb. 15* aludtam el rajta mire egyszer végigment.

    Ha jó kis cgi-s filmet akarsz nézni, akkor nézd meg az új Hulk-ot v. a TF1 & majd nemsokára a 2-t. :)

    Death Note-nak is készült Live Act-es filmje, az nagy siker volt japánban. De talán ez annak is köszönhető, hogy az kicsit földreszálltabb volt.

  40. brianaspirin!

    Lesz a narancssárga ruha is!
    Csak hogy ez a sima Dragon Ball film verziója lesz, a rajzfilmbe is kék ruhába kezdi, és később kapja zseniális teknőstől a narancsszinu ruhát. Szóval tutira benne lessz, erről már irtak is. Goku a filmben folyamatosan alakul majd. ahogy a rajzfilmben is. Ami pozitivum, a bot, :) amit beletettek, viszont Krilin hiánya érdekes lesz, de a film hossza miatt kikelett irni pár karakter… sajnos :O

  41. A srác a képe lessz Songoku? Nemá’! Amugy csak a föszereplő nem kinai? Rajta kívül mindenki az?

  42. Én még réges-régen néztem a Dragon Ball 1-et, jó kis rajzfilm volt, szerintem nagy kár hogy csináltak belőle filmet, azért meg fogom nézni, még akkor is ha nagyot fogok röhögni rajta hogy milyen gáz…, akármilyen is lesz a film szerintem a rajzfilm jobb volt és az is marad.

  43. Én iszonyat félek attól, hogy nagyon csúnyán el lesz ez szúrva. Az összes részt láttam, és akárki akármit mond, a rajzfilm a legfontosabb emberi értékek közül jónéhányat közvetít a néző felé. A barátság, a szeretet, a család, az önfeláldozás, a kitartás, az akarat, a kemény munka, a küzdeni tudás, az feltétel nélküli egymás mellé állás a legsötétebb órákban, valamint annak a bemutatása, hogyha a jók nem tesznek semmit, akkor úgy is győz a gonosz mind megtalálható benne. Koránt sem az agresszió a mondandója. Az ORTT sajnos csak azt nézte, hogy az ilyen mértékű erőszakot nem közvetíthetnek a délutáni órákban. Azt nem nézték, hogy esetlegesen nevelő jellege is van. Szegényebb lett az ország nagy része, hogy nem nézhette meg szerintem. Kíváncsi vagyok, hogy ezen a téren mennyit tud majd visszaadni a film. Leszek-e vajon a film alatt is bőgéshez nagyon közeli állapotban, ahogy a rajzfilm alatt nem is egyszer voltam (törött is el a mécses megmondom őszintén). Félek, hogy nagyon, de nagyon el fog vérezni. Csak remélem, hogy nem így lesz.

  44. hát igen NBZ… amellett hogy a zsiroskenyérért is szétpakolták egymást, télleg szinte minden fiú ezen nőtt fel. és sztem hiányozna is az életemből. nem mondom h egy hatalmas alkotás, de a gyerekeket lekötötte, és még jó dolgokat is sugallt.

  45. Nagyon szarok a szereplők!!Gokura én is jobban hasonlítok minnt ez a cickány.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.