22 hozzászólás a “Empire képorgia: Wolverine, Wolfman, Green Zone” bejegyzéshez

  1. yeah! Wolfman!!! mar reg lattam igazan jo es igenyes B moviet,utoljara a Grindhouse volt nagyon kiraly b movie,azot viszont…na de majd csekkolom a sztriptiztancosokat a zombik ellen ;)
    Wolverine meg faszantos lesz :D

  2. Remélem hogy a Wolverine film komolyabb lesz mint az X-men filmek. Szerintem azok elég ratyik voltak. Nem tudom miért kell sorra elbas.ni a képregény adaptációkat. A Batman például FŐKIRÁLYSÁG! Sokan tanulhatnának belőlle.

  3. Sztem az Xmen-ből a 2. rész igen is jó lett. Elég ha csak mindenki előtt felrémlik az első 10 perc, amikor a fehérházba egyedül tőr be Árnyék és majdnem kicsinálja a kedves Miniszterelnököt. :P

    Jackmanben én bízom, nem szokott szar filmeket elvállalni.
    Asszem. :)

  4. nekem is a 2. résza kedvenc X filmem:) amugy olvastam külön Farkas képregényt amit itthon is lehet kapni, hát nekem az x-men jobban tetszik, enyi erővel minden szereplőről lehetne sorozat ( pl Jean a kedvencem nekem avagy Főnix) de nem kénne, ettől persze biztos szorakoztató film lesz és örülök neki h legalább ugyan az a Roszómák aki eddig is volt.

  5. Miért kell erről még egy bőrt lehúzni?
    Tulajdonképpen megcsinálják az 4.részt.
    (Mivel az én szememben a Xmen filmek főszereplője egyértelműen Rozsomák)
    Meghagyják stílusosan trillógiának az X-ment , és kidobnak egy következő rész Wolverine címmel.
    Egy töltelék képregény adaptációnak pont jó lesz..
    Nemfűzök hozzá túl sok reményt , pláne elnézve az odarajzolt pengéket. Pont mint a 90es években.

  6. aszem itt Kardfog is szerepelni fog benne és egy nagyon karakteres szinész játsza(aki a Sikoly filmekbe volt , ő rá fogta NEVE CAMBELL h megölte az anyját az első részben) és Fakasal (Rozsomákal) barátok, legalábbis együtt szolgálnak a háboruban .ez nem spoiler m ennyit megtudtunk a story-ról, csak azt tudnám h lehet mutáns a hadseregbe:)))

  7. Lesz 4. x-men, tessék megnézni a 3. végén a parkos jelenetet mégegyszer, hogy mi is történik azzal a sakkbábúval, plusz tessék megvárni a stáblista végét a pluszjelenetért

  8. tudjuk mi a vége, de nem a wolverine lesz a folytatás ahogy egyesek itt felül..

  9. egyelőre várós mind, majd a további információk döntik el, hogy meg lesznek-e nézve, vagy sem. :)

    “amikor a fehérházba egyedül tőr be Árnyék és majdnem kicsinálja a kedves Miniszterelnököt. :P ”

    az USA-ban nincs miniszterelnök (prime-minister), mert ott elnök van (president), sebaj… :)

    egyébként épp nemrég néztem végig a trilógiát, szerintem rendben van vele minden, lehetne jobb is, persze, de jobb, mint a pókember, vagy a korábbi batman filmek…

  10. a wolverine inkább előzmény. második világháborús katonai ruhák stb., meg a címből is eléggé ez derül ki: X-Men Origins: Wolverine. (bár az sem lenne egy szar dolog, ha a fontosabb karakterek kapcsán készülne egy-egy film.)

    az meg, hogy nyitva hagynak egy-egy szálat egy film végén, még nem jelenti azt, hogy készül is folytatás, csak megadják az esélyt rá…. láttunk már ilyet. bár a magam részéről örülnénk neki, ha folytatnák, én kedvelem az X-Men filmeket.

  11. Human, szövegértés 1-es.
    Természetesen tudom hogy nem ez lesz a Xmen 4..

  12. de akkor mire írtad, ha nem arra a kommentre h wolverinenel folytatják az xment? Csak úgy benyögted h folytatni fogják amikor igazából az xmen sorozatról semmi szó nem volt a posztban?

  13. a Godzilla végén is kikelt a tojás mégse jött 2. soha.. pedig az se most volt. De ettöl függetlenül nagyon várom a Wolverine azaz ROZSOMÁK filmet és HA jön akkor az X-men 4-et is :) !

  14. Mózes. Sztem barátkozz össze az Imdb nevű oldallal, mert akkor meg fogod tudni, hogy a másik film ami az Xmenhez kötődik, az a Magneto film lesz. Az Xmen 3 végén lévő jelenet vele, akár erre is lehetett utalás. Na mit szólsz?

    Godzilla jobb hogy nem lett folytatva, az elsőn is sikerült elaludnom. Az hogy nagy volt csak annyit jelentett, hogy mire végigvonszolta a nagy ződ ragyás testét a vásznon, sikerült pont elaludnom. Aztán üvöltözni kezdett, amire felébresztett a legédesebb álmomból. :(

  15. találat az imdb-n:

    X-Men Origins: Magneto (2009)

    A look at the early life of Eric Lensherr and his friendship with Charles Xavier, and how the one-time allies became mortal enemies.

    (kevéssé valószínű, hogy erre utalnának a harmadik rész végén.)

  16. Cinizmusból írtam , ez azért felfedezhető véleményem szerint. A jövőben konkrétabban fogok fogalmazni , hogy mindenki megértse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.