20 hozzászólás a “Rain of Madness (before the thunder..)” bejegyzéshez

  1. Komolyan mondom, az eddigi Tropic Thunder reklám marketing kurvára bejön XD
    Kezdődött a Viral video-val, most meg ez… komolyan mondom… leszakad az arcom a röhögésől… Remélem a film is ilyen rohadt jóra sikerül nekik XD
    Eddig kötelező XD

  2. jayjay, miből gondolod, hogy ez csak marketingfogás?:) simán el tudom képzelni, hogy ezt is megcsinálják, kiadják, max csak dvd-n. legalábbis remélem, hogy így lesz:)

  3. Én ezt nem értem….
    De lehet hogy nem csak én…

    human: feltöltötted 11:51-kor, és azóta 4en szóltak hozzá… szerinted csak azért mert ebédelnek?

    Nemtom emlékszel e még, de legutóbb emlitettem neked cikkeket itt az oldalatokon amit, hogy is foglalmaztam?… “az íróján, és néhány benfentesen kivül senki más nem ért…”
    Na, hát a legenda ujáéled…

  4. Béla: mivel ha leírom pontosan mi ez akkor hova a felfedezés? Azért a poszter alapján és a Tropic Thunder címkéből kitalálható vazz. Leírtam mi a videó, hogy ez mihez kapcsolódik az meg meglepi azoknak akik megnézik. (az előző tropic thunder videóhoz sem jött sokkal több komment ám..)

  5. Ezen mit nem értesz? A Tropic Thunder c. Stiller-filmhez készült újabb marketing-gyöngyszem. :)

    Egyébként kattints szépen a bejegyzés címe alatt lévő “Tropic Thunder” címkére, és máris látod az előzményeket…

  6. Azt egyébbként ha hiszitek ha nem egyből kitaláltam hogy melyik film szereplői vannak a poszteren és a “kisfilmen”, az nem volt tiszta, hogy a f@szomba kapcsolódik most ez az első látásra önálló ‘izé’ a filmhez.
    Na mindegy, pedagógusnak ne menjetek, magyarázni egyáltalán nem tudtok.
    (Ami mondjuk egy információkat közlő weboldalnál nem lenne akkora hátrány, nem, Human?)

  7. “szerinted csak azért mert ebédelnek?”

    tök jót ebédeltem, francia hagymalevest, meg pulykatokányt tésztával. egy kicsit el is fáradtam bele… ebéd óta most van időm olvasni a friss posztokat. így jó? :)

  8. “Na mindegy, pedagógusnak ne menjetek…”

    valóban, ehhez a szinthez inkább gyógypedagógusi végzettség kellene. :)

  9. engem azzal megvettek, hogy Robert Downey Jr. egy fekát alakít a filmben… még mindig röhögnöm kell, ha meglátom azt a képet, amit először itt a filmbuzin láttam. :)

  10. Béla: miért is ne menjünk? amit felfedezve tanul meg a kölök azt jobban megjegyzi mitn a szájbarágást. Ennél a “trailernél” pedig adott volt, h ne szószerint írjuk le pontosan mi ez :P

  11. Rendben van gyerekek, :) a Ti oldalatok, de…

    Egy lassan 5. órája fent lévő hírnél 3 ember beszélget arról hogy jobban el kellett e volna nagyarázni az olvasóknak hogy milyen információt is szeretnétek átadni ezzel a cikkel, hogy többen szóljanak hozzá… :DDD

    Igazad van ‘dimitrij’, ehez a szinthez valóban gyógypedagógus kell már!

  12. és már megnézte több mint 300 ember a videót. Nézd meg az előző Tropik videót, mondom. 6 komment.

    Itt is csak te flamelsz.

  13. Én nem tutam mi ez a Rain of Madness, azt hittem valami komoly, valódi dolog. Aztán megláttam Black hasát világítani a videó előképén, mire “ez nem a…” megnéztem a posztert “…ja de :D”. Ezen nincs mit magyarázni szvsz. És k jót röhögtem ezen a videón is.

  14. az ott 0:48-nál John C. McGinley az a kamerával? csak mert ő játszott a Szakaszban, az meg az egyik legjobb vietnámi háborús film.

  15. van aki egyből vágja, hogy mi a történet, van aki összerakja a dolgot, meg van olyan is, aki szerint a blog írója a hülye, meg mindenki más… :)

  16. ez irtó nagy…remélem tényleg megcsinálják az áll dokut, és legalább dvd-n kijön…ahogy a filmelőzetesben lehajitja magáról a késes kölköt a hidról Stiller, azon még most sem tudom túltenni magam :D
    Tuti lesznek emberek, akik be akarják tiltatni majd a filmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.