Heti mozibemutatók: július 10.

Coolfilm, horror, és egy vígjáték, ezt kapjuk a héten.

  • Banki meló (The Bank Job) – még ma este, vagy legkésőbb holnap délután kritika, ott majd jól kidumáljuk, mert senki nem talál ide később, és olvassa el a kommented a Banki munkáról. Viszont a magyar cím katasztrófa, legalábbis így az jön le mintha ott dolgoznának, pedig csak megdolgozzák a bankot, kirabolják. Még a szószerinti A Bankrablás is jobb lett volna szerintem.
  • Mély harapás (Teeth) – film egy csajról akinek fogak vannak ott alul. Ki megy erre el moziban? Inkább dvd-s hhorror szórakozásnak tűnik.
  • St. Trinian’s – Nem apácazárda – Angol vígjáték, és nem is tűnik annyira rossznak.

Persze az amerikaiak közben már a Hellboy 2-re izgulhatnak rá, náluk az a heti fő bemutató.

human
írta
2008. 07. 10. 16:46
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: július 10.” bejegyzéshez

  1. pont tegnap előtt néztem meg itthon a The teeth filmet…én azért ajánlom mert elég érdekesen nyula témához a rendező..dráma-horror ..már-már művész film és dijat is kapot, a csajszi peddig jól játsza a szűz kislányt akiből hetek leforgása alatt igazi vad domina válik..egy férfi faló:XD tényleg jó film

  2. juhújj, ez Teeth egy akkora ratyi, tipikusan olyan, amire a vége után azt mondod, hogy elpazaroltál másfél órát. DVD-n esetleg egyszer, de semmiképp sem szórakozás :S

  3. Nekem is ez jött le a bank job filmcímről, semmi kreativitás vagy valami? Alapból hülyén hangzik a cím. Annyi fogalmam meg ugye van a filmről, hogy nem egy “bankos office” mozi lesz :), tehát ilyen szempontból sem állja meg a helyét.

  4. Az Olasz melóról se hiszi senki, hogy olaszországi munkásokról szól. Ugyanmár. Mintha minden egyes magyar címet szaroznátok.

  5. elég kevés címet savazunk – a Teeth is kreativ fordítás a hetiek között, mégse látsz róla rossz szót.

  6. A Bank Job az nagyon üt, a jó kis angol akcentusok miatt pedig vétek szinkronosan nézni :)

  7. St. Trinian’s – Nem apácazárda: ma láttam az előzetesét a moziban, háááát, szerintem 2 mozijegyet kérnék, nemhogy egyet vennék, hogy megnézzem.

  8. a st. trinian’s-t én akkor felejtettem el mikor hugom bravo ujságjában kiemeleték a többi film közül.

  9. nem horror, én sem azt mondtam, de rengetteg horror elem van benne..vér, gondolj arra mikor az elején elmegy a dokihoz:)

  10. ,,Banki meló (The Bank Job) – még ma este, vagy legkésőbb holnap délután kritika…”

    Várjuk!

  11. Mikor elöször láttam h a The Bank Job milyen magyar címet kapott húztam a szám,de a film után,hát sztem elmegy.A film pedig nagyon jó

  12. Mikorra várható a Bank Job kritika? Láttam a filmet, és bejött, de szívesen olvasnék róla kritikát is. Mikor? Mikor? Vagy elfelejtődött? Remélem nem. Várjuk, és úgy látom nem csak én.

  13. Megnéztem a Teeth-t! Oké-oké, remekül összeállított kis dráma (horror-komédia?), de akkor is olyan képekkel operál, amitől minden jó érzésű férfiembert azért elfog a rosszullét. Én elkerülném a helyetekben…

  14. a St.Trinian’s az egy legutolso moslek, amit vegig sem tudtam nezni, igaz a film 87% lattam. Az eletem eggyik legunalmasabb filjenek tekintheto, s kar volt letolteni. Abszolut baromsag a film, s meg a komediak kategoriaba is R kategorias lehetne, nemhogy C. !!! kar megnezni az 100 as

  15. A Teeth egy elég jó film! Elvárásaimmal ellenben lekötött, nem volt még olyan film amin sírtam, de ez áll hozzá egyelőre a legközelebb. :-)

  16. A Teeth nem az első ebben a témában.
    Bár nem ajánlom, de: Szexparazita avagy a gyilkos punci japán film. iszonyat rossz :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.