Jóhírek: Downey, Favreau, Holmes

Azzal kezdem, hogy Jon Favreau, az első Iron Man rendezője készíti a második részt is. Végre leigazolták meg megegyeztek meg minden.

Az itt említett Guy Ritchie féle Sherlock Holmes-ban Robert Downey Jr. lesz a főszereplő. A Forgatást októberben kezdik.

És ha már Sherlock Holmes, akkor a múlt héten kiderült, hogy Judd Apatow is akar egy szeletet ebből a torából, és producerkedik egy olyan Holmes filmnél, amiben Will Ferrell (tudjátok) és Sasha Baron Cohen (Ali G, Borat) lesz a főszereplő.

Most ez a két Holmes film versenyez, hogy melyikük jut el előbb a közönséghez?

11 hozzászólás a “Jóhírek: Downey, Favreau, Holmes” bejegyzéshez

 1. Downey jr. mint Sherlock? Tökéletes választásnak tűnik még egy magamfajta Jeremy Brett-pártinak is. Jöhet! Ráadásul jön az Iron man 2 is??? Haláli!

 2. vázzeg, Ferrel és Baron egy filmben? ráadásul valami Holmes cuccban? na ne bassz… :)

 3. “vázzeg, Ferrel és Baron egy filmben?”

  most ezt úgy mondod, mintha nem lett volna közös filmjük.

 4. baron lesz a sherlock, ferrel a watson.. csak ez a kettő hír így érdekes. ha a baron-félét burton rendezné, akkor az lenne kemény.. remélem, vmivel színvonalasabb lesz, mint az ali g, amúgy cohen jó.

 5. off: az mondjuk nem világos, mi a francért kell kötekedni, de ha ez kell ahhoz, hogy jól érezd magad, akkor hajrá. :)

 6. Hát nemtudom, Will Ferell-t utálom. Boratot, pedig nem tudom egy holmes filmben elképzelni, hacsak nem vígjáték. Downey-t pedig érdekes lesz látni Holmes filmben, majd meglátjuk mit süt ki belőlle az a Ritchie fiú, most hogy már nincs mellette az a vérszívó Madonna.:)
  Iron Man 2 Rulez! Remélem nem tökölnek sokat vele!

 7. Brekicc: De az vígjáték. Két Holmes film készül (ha előtte nem jön le akkor legalább a végső kérdésből nyilvánvaló lehetne), és Borattal meg Ferrellel biztos nem a komolyan forgatja Apatow producerkedése

 8. amúgy meg a borat-ot nyugodtan el lehet képzelni kicsit komolyabb szerepekben is. a sweeney todd-beli karakterének poénossága ellenére ott többször is meg tudtam állapítani, h komolyan vette… nem csak, mert sokszor vágott komoly arcot. és h komoly filmekre is esetleg.. nem vitatva ezzel azt, h a sweeney todd komoly film.

 9. Go Guy Go!!!
  amugy szerintem Cohen hasonlit Holmesra,amugy az Alig G szerintem nagyon jo,vetekedik a Borat-al
  -a Vasemberrol meg tul sok jot hallottam,szoval ha kijon a DvdRip verzio,mindenkepp letoltom,mivel utalom a mozis felveteleket,mert nem minoseg(pl az Indy-t elkezdtem,de amikor ahoz a jelenethez ert az elejen,ami a FilmBuzi bannere is volt,es ecs csavo felalt es kitakarta,akkor elszakadt a cerna)

 10. Amióta megjelent az Iron Man, Robert Downy-t tratom az évtized legnagyobb(vki szerint visszatérőjének, mások szerint pedig felfedezettjének) nekem 8, oltári nagyot alakított.
  Ugyanez lesz Holmesal is:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.