The Surrogates: Bruce Willis robotokra vadászik

Valaki baromi távolról, de lekapta Bruce bácsit a The Surrogates forgatásán, amin öreges, kopasz, de ez nem akadályozza meg abban, hogy hozza a szokásos badass figurát.

A történet alapján nem is tűnik annyira rossznak elsőre a cucc. Egy 5 kötetes képregény feldolgozása, ahol a főszereplő gyilkossági ügyben nyomoz a közeljövőben. Némi Asimov beütés? Az egész röviden összefoglalva annyi lenne, legalábbis a képregény tartalma, hogy 2054-ben az emberek már nem mozdulnak ki otthonról, hanem a gép hasonmásukat irányítják távolról, viszont ezen robotokra valaki elkezd vadászni. Willis kénytelen személyesen felderíteni az eseteket.

20 hozzászólás a “The Surrogates: Bruce Willis robotokra vadászik” bejegyzéshez

  1. Nem, mert a robotokat itt közvetlenül emberek irányítják, nem pedig a 3 törvény. Mármint gondolom ebben térhet el. Szal reggel leülnek az “konzol” elé és végig tolják a napot, de a testük biztonságban van.

  2. Végül is olyan, mintha valaki WoW-ozna vagy Second Life-ozna, csak nem a virtuális világban irányítgatná a karakterét :)

  3. Az I robot egy novellán alapszik, míg ennek a története inkább a Mezitelen Nap c. regényre hajaz, ott a Solarián élők csak robotok révén tartották a kapcsolatot, 20ezer solariaira 5 millió robot…

  4. Azért kíváncsi vagyok hány ilyen badass karakter van még kedvenc Bruce-unkban.

  5. 53 éves. Stallone 60 felett van, kis botox, és Willis is úgy fog kinézni a vásznon, mint a Simlis és a Szende első részeiben… kivéve a hajat. :)

  6. na, rákerestem. ez egy Robert Venditti nevű faszi ötrészes sci-fi képregényéből készül, és a Disney csinálja, az imdb szerint a Touchstone Pictures. 2009 november a bemutató…

  7. Kevin Spacey helyett szívesen néznék egy Bruce Willis-féle Lex Luthort egy (Hulk “2”-szerűen rebootolt) szupermanusos filmben.

  8. Szegény Bruce.Ilyen unott pofát is csak ő tud vágni.
    Mi járhat ilyenkor a fejében.
    “Ebből se lesz nekem Oscar díjam, de jól megfizetnek…”XD

  9. “Mi járhat ilyenkor a fejében.”

    szerintem már tervezgeti, hogy este milyen puncit választ majd. :)

  10. JOl hangzik.

    6.érzék SPOILER

    Bruce Willisröl meg a végén kiderül, hogy nem is ő nyomozott hanem a távirányitott robotja?! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.