Mégsem Heath Ledger a Joker, át lettünk vágva

Amerika 1 hét múlva nézi, mi meg majd valamikor augusztus elején (7-én, azaz hetedikén), de legalább úgy néz ki feliratos lesz mindenhol, nem kell a MOM Parkig fáradni. Gondoltam tisztázzuk ezeket, mert láttam sokan még mindig tanácstalanul bolyongtak, de most meglátták a fényt a váróterem végén.

Mivel a fentebbit csak úgy random nem volt kedvem megírni, így az alábbi rémisztő kisszínessel toldom meg most a hírt. Egy Bale képsorozat a yummien a lányoknak, itt alább meg az igazi Joker!

Batman’s babe.

58 hozzászólás a “Mégsem Heath Ledger a Joker, át lettünk vágva” bejegyzéshez

  1. cseszd meg human… elolvastam a főcímet, úgy megijedtem…
    aztán amikor tovább tudtam olvasni, akkor nyugodtam csak meg. Ilyet többet ne csinálj :)

  2. Tudom h idegesítő lesz a kérdés,de biztos augusztus 7 az? A moziban júli 24-et nyomnak.

  3. eh a második képen bale úgy néz ki mint valami dél-amerikai szappanopera szereplő :D

  4. Habár nem egy nőideál, csúnyának azért nem mondanám. De ez a kép… Ráadásul címlapon…

  5. Mi az hogy feliratos lesz mindenhol? Egy ekkora kaliberű filmhez csak csinálnak már szinkront!

  6. Nem igaz! Én is beszartam! Na mondom, mi durva lenne már, hogy itt van a nyakunkon és eddig nem derült volna ki, h nem Ledger a Joker… ilyen manapság nem történhet meg :D

  7. Pizsama: az első bukta volt itthon.

    Gyusi: egyetértek, ezért is tettem ki. Nem értem h miért Maggie csúnyaságára jutottak ebből páran, mondjuk biztos alapban utálják vagy valami ilyesmi.

  8. Pizsama: Inkább örülnél, hogy Heath Ledger teljes munkáját láthatod, nem csak a felét, és az élményt sem rombolja valami fércmunka szinkron – amire sajnos volt az utóbbi időben nem is egy példa. (már a Begins-é se volt jó, szerencsére az is feliratos volt a mozikban)

    Csak nehogy elszóljam magam:)

  9. Vegre, valamit Szlovakiaban elobb mutatnak be mint Magyarorszagon:P Julius 24. Mar megvan a jegyem:)

  10. “Mégsem Heath Ledger a Joker, át lettünk vágva” hát ezen jót röhögtem ;)

  11. hát bazdmeg hogy mondhatsz ilyet hogy csak leszinkronizálják…

    régen örültem ennyire hogy vmi durva filmért nem kell elmászni pestre (200km, de már van végig autópálya:D:D:D) hanem mindnehol végre feliratos, kár az iron man nem ilyen volt)

  12. Jaj. Ez a kép fejlődési rendellenességeket okoz! Vagy spoiler a 3. részre :-D Harley Quinn?

  13. én is örülök, hogy nem szinkronos, elsőre felirattal kell. úgy jön ki a hangulata is meg minden. majd utána lehet szinkronnal, esetleg a dvd-n.

    nekem spec semmi bajom nem volt az első rész szinkronjával. sztem jó volt mindegyik, Bale-hez pedi sztem még illett is, hasonló volt az eredetihez.

    a cikk címén meg énis majd betojtam.

    a csaj meg nem rossz, a kép télleg durva. de még mindig jobb választás a filmhez, mint egy oan aki még 1%-ban sem hasonlít kate holmes-ra. maggie legalább hasonlít mennyire.

  14. Én csak egy dolgot sajnálok az előző részhez képest, az pedig Katie Holmes. Annyira örültem volna ha ebben is ő játszik, de sajnos nem. Nagy szomorúságomra.
    Nem tudjátok miért nem ő lesz benne? Nem vállalta, vagy nem kérték fel rá?

  15. Ezen a képen azokra a hullákra hasonlít, akik a Tim Burtonos Batmanba voltak, akiket a Joker megmérgezett… :D

  16. Mi atyánk, ki vagy a mennyekben, add meg nékünk, hogy a Dark Knight feliratos legyen; ne védj minket az IMAX-tól, de szabadíts meg a szinkrontól!

  17. futobolond: Intercom-osok közlése szerint (pár napja olvastam valahol) nálunk nem lesz IMAX vetítése, túl kockázatosnak tartják és túl drága a kópia. De még nem végleges, tovább tárgyalgatnak.
    Viszont azt megerősítették, hogy Potterből szinte 100%, hogy lesz IMAX is, mert ott nem félnek a bukástól.

  18. Az szép jelenet lesz amikor ledobja saját magát a tetőről.
    Azért ritka undorító ez a smink alapból, a retus csak rátesz egy lapáttal.

    argab: Persze, a robbanások maradjanak csak 2 D-ben de az a film ami totál nem imaxnak készül az legyen hát, ez kötelező, még a végén normális IMAX mozink lenne…

  19. Pont olyan az álla, mint a Gotham Knight utolsó részének elején Batmannek.
    Szegény Maggie.. Én azért kedvelem

  20. az IMAX nem csak 3d-2d-ben tér el, hanem van pár jelenet amit IMAX filmre vettek, ami nemtom, 6* nagyobb felületű mint a sima 35mm. Azaz durván élesebb ott a kép meg ilyenek – plusz a vászon is haaatalmas elvileg.

  21. Hát Maggie itt tényleg nem a legjobb, de nem olyan gáz a csaj… Bale viszont isteni :D ;)

  22. A szuperhősöknek nem kötelező, hogy egy jó nőjük legyen. De a mozinéző is jobban szeretne egy Kate Beckinsale, Elisha Dushku, Sarah Michelle Gellar szintű szépasszonyt látni. Bruce W. pedig gazdag ember, tehát ő is tudna szerezni jó nőt. Ennek a Meggienek jobbak voltak a kapcsolatai a készítőkkel, így letérdelt…vagyis bekerült a filmbe.

  23. desfan: az eszedbe se jutott, hogy lehet, hogy Meggie tehetségesebb mint ezek a nők? jóó, oké, csinosabbak, szebb arcúbbak… lehet (bár még mindig tartom, hogy Meggie csinos és szép, érdekes arcú lány) Na mindegy, végülis a nők is inkább néznek helyes pasikat mint rondákat, de azért a tehetség sem utolsó szempont… :) :D

    maradjunk annyiba, hogy Ő még mindig jobb mint Katie kisasszony… :D

  24. Szeva dimitrij, megy a hattrick?
    Ilyen fejek még a néma film korában voltak.
    R.I.P Heath sajnos a lelked nem volt elég erős Jokerhez.

  25. Hát ajánlom a 2002 es Secretary, A titkárnő című filmet. Youtubeon is vannak belőle részletek és akkor megtudjátok hogy igazából milyen nő. :)))

    Ja és csak 18 éven felülieknek. :)

  26. hát Maggie Gylenhaal amugy sem szép sztem, Katie Holmes-hoz hasonlítva meg egyenesen csúnya.

  27. amennyivel esetleg csúnyább (bár sztem egyáltalán nem az), annak ezerszeresével, mint Katie Holmes… szerencsétlent megfertőzte tomkrúz, csak egy arcot tud vágni

  28. Maggie színésznő, msr cruise meg nem… engem iszonyatosan idegesített az első batmanben, hogy ott volt Bale, Freeman, Caine és odarakták K.H., aki egyszerűen jellegtelen volt. M.G.-nek olyan kisugárzása van, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy ha majd látjuk a filmet, a fanyalgók is meg lesznek győzve

  29. sztem ez a csaj nem ronda, de semmi pluszt nem láttok benne .. mondjuk izlések és pofonok, de valahogy amiket láttni lehetett eddig belőle nem fog zavarni:)

  30. nagyon várom már a filmet, és hát én szerencsés vagyok mivel holnap utazok ki londonba ugyhogy elöbb fogom látni mint az itthoniak, azért majd irok kommentet hogy milyen is volt az elvárásokhoz képest.

    üdv

  31. én az első trailer óta nagyon rondának találom ezt a csajt, a szuperhősök nőit játszó színésznőknek általában annyi a szerepük hogy jól nézzenek ki és aggódjanak a hősért, nem kell hozzá nagy színészi tehetség, Katie Holmes tökéletes lett volna a szerepre. a többi szereplő viszont nagyon jó, a Harveyt játszó színészre mintha rá lenne írva hogy “Égesd meg a fél arcomat”
    ha csak néhány jelenetet vettek fel IMAX minőségben akkor nem lesz csúnyább a többi?

  32. a magyar bemutatóról annyit, hogy a német augusztus 21-én lesz csak…

    a wall-e meg csak szeptemberben…

    azért irtam hogy nehogy valaki azt higyje hogy csak itthon barmok a forgalmazók…

  33. biztos van oka miért..lehet h más filmeknek igérték előbb igy a batmant aug 7 re tudták tenni de nem para., kibirjuk:) sokat nem késik

  34. 2 napja folyamatosan nézem az imdb-t és sehol semmi értékelés, aztán ma reggel megnéztem, és asszittem leesek a székről habár csak durván 5000 szavazat van de a film jelenleg 9,7/10 és ezzel eddig mindenidők 4-ik legjobb filmje az imdb szerint!!!!!!!

  35. szerintem az első rész is nagggyon naggggyon jó volt! sokkal jobb mint a pókember,superman,x-man filmek…
    maggie sokkal jobb lesz (szrintem) mint katie holmes nekem az előző résznek is ő volt a gyengéje :s :p
    a felirat meg nem számít csak láthatnánk mááááááár!!!

  36. Már 46000 szavazat és még mindig első 9,5 -el, azért ez a nem mindegy. Persze ez folyamatosan menni fog lefele, de akkor is bizalomgerjesztő…

  37. Szegény Maggie…human azért ez nem volt szép…én kedvelem a filmjeit és há’ mindenkinek van egy sötétebb oldala…csak nem mindenkinek kerül címlapra…:P Na cső..és Batman forever…

  38. Most komolyan hogy lehet olyat mondani hogy kár hogy nem szinkronos, ember, ha vmi hulye szinkron hangját kellene hallgatnom ledger vagy nolan hangja helyett inkább megvárnám kmig kijon dvd-n…
    ja és szerintem jot tett a csaj szereplo leváltása, katie holmes nem egy szinészno, csak tom cruise babácskája aki bevette a vallás dumáját, pff, egyedül az ő játéka volt minusz az első részben…

  39. Egyetértek azokkal, akik az eredeti szinkronra szavaznak. A Beginst is csak azzal láttam, de az egyik fórumon, ahol páran látták a magyar szinkronnal, mondták, hogy inkább az eredetire szavaznak ők is.
    Részemről azért preferálom ezt, mert sok filmet a szerint válogatok, hogy ki játszik benne. És ha már a színész miatt nézem.. akkor szeretném hallani a hangját, hogy hangsúlyoz.. stb. Ez ugyanolyan szerves része a játéknak, mint a mozdulatok és a mimika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.