26 hozzászólás a “Joker lecsap a poszterekre” bejegyzéshez

 1. Elképesztő mi van e körül a film produkció körül :) mindenesetre ez a reklámkampány sikeres az biztos,engem is sikerült megfogniuk,mert lassan átfestem a fejem olyanra mint Joker ha nem láthatom már a TDK-t.I’m f*cking serious!

 2. Why so serious? – Ezt mintha már láttam volna valamelyik Dexter plakáton, ráadáskánt ott is vérrel volt írva. Ezt picit nyúlásnak érzem. Ennek ellenére nem rossz, főleg ez a The Dark —— tetszik. :)

 3. Itt nem írtátok, de egy ideig a Myspace kezdőoldalán is fentvolt az egyik kép háttérképnek. Egyébként Gotham Knight értékelés nem lesz várható? Csak ha már kijött.

 4. Jó lett nagyon, ez az egész médiakampány. Kicsit azt érzem hogy már kezdenek kifulladni egy kicsit a fiúk az ötletek terén, de még mindig rulz :D

 5. nagyon jók…de messze van még 7.-e, és addig még van idő, kiváncsi vok mit találnak még ki:D

 6. Kinn már semmit nem találnak ki, pont azért kerültek ezek is így a netre, mert lezárják a kampányt. MÁr 1 hétnyire sincs a premier a dögöknek..

 7. Nagyon komoly! A Toyota Batmanbe öltöözött a legutolsó versenyükre! Még a Batmobilt és a motort is kivitték a forgatásra! Állatul néztek ki!:)

 8. ennyi, kész…
  lehibernáltatom magamat a bemutatóig, mert hazajöttem nyaralásból és rögtön megnéztem a beginst…
  why so seriousssss?

 9. A Gotham Knight az a batman rajzfilm gyűjtemény (mint anno az Animátrix). Brekicc arra gondolt. Szóval azt már be lehet szerezni;).

 10. Csabee: tudom mire gondolt, én ne tudnám? Viszont augusztus 7-ig van időm megírni, én erre utaltam.

 11. Nekem tetszettek a rajzfilmek.
  Spoiler:

  Érdekes volt mondjuk azt látni hogy 1-2 rajzoló egy 20-onéves mondhatni tinédzsert képzelt batmannek.
  Meg az első rajzfilmben az a régi típusú felpuffadt karakterábrázolással volt megrajzolva a Batman karakter. Az is kicsit furcsa volt.
  Legjobban a Crossfire-ös sztori tetszett, amiben kiderül hogy Gotham szigetes részének sanyi, akik a Beginsben gázmérgezést kaptak, azok úgy is maradtak. Kíváncis vagyok a TDK-ban hogy fogják ezt a dolgot kezelni.

 12. Majdnem lestem a székről, amikor megláttam szegény “valli-t” ez azért már kemény függőség :p
  Várom én is :)

 13. Az ablakból figyelő Batmannél orrhosszal jobbnak hat ez a Joker-stílusú firkálás, mint a többinél. Nem rossz ötlet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.