Eagle Eye poszter

Most be lehet vallani mindenkinek nyugodtan, hogy a film a várólistán szerepel. A trailerei alapján egy jó kis akcióthriller lesz.

Eagle eye poszter

human
írta
2008. 07. 15. 14:46
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Eagle Eye poszter” bejegyzéshez

  1. LaBeouf “énvagyokakeménygyerek” fizimiskája a poszteren, csak engem mosolygtatott meg?:)

  2. nem – kb akkora röhej mint az Indy 4-ben :\ még mindig nem értem miért nyomatják annyira ezt a gyereket.. (-_-)

  3. Tán, mert van érzéke (és tehetsége hozzá). Bár én nem értek hozzá, hogy kiből lehet nagy színész, de nekem az összes filmjében tetszett. (van benne lehetőség az fix)

  4. lehet h keverik ebben a Bourne-t és Bondot:) amugy még a közellenség film fillingje is befigyel:D nem lesz ez rossz , láttam atrailert és engem meggyőzőtt:)

  5. Trailer alapján a gyerek csak visongatni fog, meg szaladgálni, arra a szerepre jó. De ha a végére bekeményszik, aztán kiírt mindenkit, az nemtudom mennyire fog illeni hozzá. Nem egy tipikus akcióhős figura. És még finom voltam.

    Várós a film!

  6. Szegény Shia már eleven negatív pontokkal indult neki a filmnek a TF-es kölyök szerep után. Az emberek többsége még mindig azt a kölyköt látja benne. Ez itt a baj. Az Indyben is rendben volt, itt megállja a helyét ez tuti!

  7. hát engem a trailer sem meg a kölök sem győzött meg! nem tudom ti h vagytok vele, de én már több ezer filmen túlvagyok és ez a film semmit nem fog adni sztem. max 1 ezt is megnéztük film lesz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.