Új és betépett Spirit bemutató

Kiszivárgott a netre a legújabb videóanyag a filmből, talán az amit majd a Comic-Con-on akartak bemutatni a jövő héten, de ez most mindegy. Szerintetek jobb a teasernél? Itt már a kiragadott dialóg dominál, és mellé látunk egy kicsit a tényleg filmbeli jelenetekből. A csajok gyönyörűek, de Jackson minden feltűnése borzasztónak tűnik egy elsőre.


Shut up and bleed.

update: felkerült HD-ben a Yahoohoz.

human
írta
2008. 07. 15. 03:39
megjelenés
42
hozzászolás


42 hozzászólás a “Új és betépett Spirit bemutató” bejegyzéshez

  1. Mi van Human nem bírsz aludni?:)

    Elég érdekes a film képi világa. Szerintem egyedül leszek, de engem ennyivel nem tudtak meggyőzni, hogy ezt látnom kéne.

  2. No ma ezzel a trailerrel indítottam a napot…és nem tetszik. A főhös egyszerűen hülyén néz ki, jackson nála is gázabb. Néhány csaj szexis suttogása meg nézése kevés a jó filmhez .Persze tudom, ez még nem a film csak egy korai előzetes, úgyhogy még bármi lehet, de pl a Sin City meg a 300 előzetesét kis túlzással hangos tapsikálással közepette néztem végig, és mentem is az imdb-re sasolni a premier idejét a mozikba, no itt ez a veszély nem fenyeget. A képi világ meg igy…valahogy nem igazán jön be. Valahogy nem tűnik az igazinak, de persze lehet hogy mert még korán van, majd ha beérek a munkahelyre akkor megnézem még egyszer-kétszer, hátha éberebb módban már tetszetősebb lesz amit látok.

  3. gyusi nem vagy egyedül nekem sem jön be. Valahogy nem tud meggyőzni, hogy ezt nekem látnom kell.

  4. Akkor én meg úgy vagyok h egyszerre tetszett is meg nem is.
    Hát érdekes lesz mindenesetre. :D

  5. Jackson az egyik kedvenc színészem, de itt tényleg érdekesen nézett ki. Na nem baj, én bizakodó vagyok.

  6. Bence,

    Szerintem, épp hogy ilyen hamis, szürreális világot akartak teremteni. Nekem bejön! Sokkal inkább emlékeztet Max Payne-re, mint maga a Max Payne film. (:

  7. Alien, nem vagy egyedül! Engem szintén meggyőzött, persze hogy érdekes, de nekem nagyon bejön ez a képivilág, Sam Jackson-t pedig mindig szívesen látom, illetve hallom, van egy olyan érzésem hogy itt is nagyon jó lesz. A lányok pedig dögösek! Szép kis karácsonyunk lesz! Nyamiii!

  8. ameddig jackson fel nem tűnt, addig tetszett a trailer, szépek a lányok, szexik is de utánna meg csak a shut up and bleed rész….pedig bírom jacksont, csak hát itt nem adja…

  9. Az előzővel megvettek kilóra, de ez most nekem felejtős, remélem nem lesz nagyon hasonló a film :)
    Várom egyébként, de inkább valahogy az előző videoanyag hangulatát idézze a film, mint ezét.

  10. Tetszik. Ez talán még teaser-esebb volt, mint az előző, a sok jó bemutatásával.

  11. Samuel a videó alapján rossz lóra tett, a karaktere ránézésre el béna, és a főhős pedig túl gyerekes. A nők sem ellensúlyozzák mindezt, de persze minden alakulhat még.

    Látom nagyon várod már a TDK-t (nekem is mondanom kellett).

  12. Ezekben a Frank Miller filmekben mindenki és minden borzasztó. A fickó meg Fekete Tulipán vagy mi a …?!

  13. Hát izé. Nem igazán jött be. Jackson tényleg szörnyű pedig nagyon bírom a csákót de akkor is, valahogy nagyon nem illik bele a képbe. Ami meg a főhőst illeti, hááát nem nem Bruce Willis vagy Clive Owen, szóval nem az a tpikus badass nyomozó arc. Na de majd meglátjuk. Egyenlőre béna.

  14. Áhhh.. teaser ezerszer hangulatosabb volt. ennek láttán egyelőre szegény Eisner forog a sírjában :(

  15. ZiAP!
    Mikor azt írtam hogy a képi világ “nem tűnik az igazinak”, nem úgy értettem számomra túl szürreális és távol áll a valóságtól, hanem ugy hogy nem tetszik, ez olyan szlenges kifejezés. :)
    Másodszori nézésre se jött be ezaz előzetes nem kerül fel a várt filmek listájára.

  16. hát nem tom…. majd meglátjuk h mi sül ki belőle. meglehet az előző teaser ténleg jobb volt. eva mendez kisasszony meg hűha…

    joker úgy tűnik meghackelte az oldalt… szegény wall-e:)

  17. Jó lesz ez nagyon is:D
    human a kérdésedre a válasz: Naná, hogy jobb!!!:D

  18. Human te beteg vagy :D ( yo értelemben persze ), a wall-ere értem…
    szerintem am nem rosz ez a teaser…én még várom a filmet…

  19. Nem tom miért kell fanyalogni tipikus Frank Miller film. Amilyen a 300 vagy a Sin City volt. Akinek azok bejöttek ez is befog… slussz-passz.

    ui:
    Wall-E for president!
    Ha-Ha-Ha!
    :)

  20. jó a zene alatta (nem tudjátok mi a cime?) én a sin city -t is szeretm ezt is fogom

  21. Frank Miller a csucs…kepregeny szinten, es a 300, meg a Sin City is atom let+ en is csatlakozom azon kevesek taboraba, akiknek nagyon bejott a teaser, amugy Frank Miller kedvenc kepregenye a The Spirit…

  22. amugy meg a Spirit inkabb krimi, mint szuperhosfilm, mivel Eisner krimi kepregenyt akart, de kozoltek vele, h naluk csak a maskaras kepregenyek a nyerok, ezert hat maskarat adott ra :)

  23. Erősen érződik rajta Sin Citys, vagyis inkább a Frank Miller stílus. Mi a baj Jacksonnal? Szerintem nagyon is rendben van a tag, ahogy a spinék. No de majd Jackson bá’ megmutatja a filmben.

  24. én is kíváncsi lettem. már csak azt kéne tudni, hogy miről fog szólni? azt látom, hogy van benne egy rejtélyes csávó, sok nő, meg sok lövöldözés, de ezek hogyan állnak össze? Amit olvastam a képregényekről, az se tett okosabbá

  25. nekem eddig bejön és még mindig várós. és sztem jackson egyáltalán nem béna, sztem oda basz:D

  26. Amúgy csak én vettem észre hogy Samuel L. Jackson minden filmben szerepel?:D vagy ha nem ő akkor Morgan Freeman…nemértem:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.