TERMINÁTOR! (teaser)

OMG. Oké, pg-13 meg McG meg mittomén, de ez az első teaser ez bizony odak(hosszú u)r. Kiszivárgott a netre így a Dark Knight premier előtt, pedig a jó öreg Sötét lovag mellé tartogatták, így szerencsére már most megnézhetjük! OMG. Tada-da-dada.


A Yahoonál van HD-ben (480p, 720p, 1080p)

135 hozzászólás a “TERMINÁTOR! (teaser)” bejegyzéshez

  1. A jó b….., hát kirázott a hideg, komolyan mondom. Ez így nagyon komolynak tűnik.

  2. ohh…valakinél van egy zsepi…ohh
    kár,hogy ilyen rövidke,de majd majd csak győzzük kivárni a következőt.

  3. Csak a sztori is oké legyen!
    A látványra, úgy látszik nem lesz panaszunk.

  4. A hangulata nagyon jó…csak annyit még,hogy Christian Bale Christian Bale Christian Bale…még milyen hamvaiba dőlt filmsori szerepét fogják rábízni,hogy feltámassza. Alien ?

  5. “alakul ez a 2009 :) – Wolvi, TransF, Terminator”

    …és a fő attrakció: AVATAR

    Az előzetes tényleg jó. ;)

  6. Ebben már nem lesz benne Svarci bébi? :D
    Nélküle azért fura lesz, de iszonyatosan várós filmecske :P

  7. igen ezt jól összevágták de attól még nem biztos hogy a film is jó lesz én még mindig fenntartásokkal kezelem a dolgot pedig ez most nekem is bejött nem kicsit

  8. Bale lesz Luke Skywalker bal3-as fia az új Star Warsokban, még azt kell visszahozni, és akkor minden tuti lesz :D

  9. A zenei megoldása az nagyon odatevős, és igéretes de nem dobtam el tőle a hajam, nem azt mondom hogy nem lehet badass, de nem győzött meg teljesen.

    Pg-13-ban meghalhatnak emberek, úgy hogy nem mutatáják? Mert akkor viszonylag nyugodt vagyok.

  10. Én meg azt olvastam egy külföldi újságcikkben, plusz legutóbb az aintitcool-on (ahol a forgatás helyszínén járt az egyik ipse), hogy nem PG-13 szerint forgatnak. Talán mégis R-es lesz? Én remélem:)

  11. vagy csak az unrated dvd-re is rákészülnek, jó lenne amúgy végre egy olyan muvit látni, ahol az unrated/dircut nem +3 és fél perc párbeszédet jelent…

  12. Nagyon-nagyon ritka az amikor egy trailer alapján, sőt még csak egy teaser után, amiben még alig mutatnak igazából valamit, az ember mégis úgy érzi…ez igen!
    Főleg manapság, amikor a filmkészítés abból áll hogy csinálunk egy jó trailert, aztán összedobunk mögé valami szutykot (tisztelet a kivételnek, hál istennek azért akad).

    Lényeg a lényeg, ez lesz a 2009-es év filmje, de legalábbis nagyon ütős lesz, és ezt most komolyan ez alapján az egy perces összevágott semmi alapján mondom.
    Persze ennyi alapján még ki tudja meg stb, de most komolyan…ez kegyetlenül ütött!!!

    Végre új életet lehelnek a Terminátor univerzumba. Megteszik, ami a 3. résznek és a sorozatnak (legalábbis eddig) nem sikerült.

  13. Aztán egy év múlva amikor kiderül h gagyi lett akkor majd sírunk is együtt:)

  14. Én nem várom, nem több mint egy újabb rókabőr, már a 3-ik rész se kellett volna. A magam részéről nem becsülöm többre mint az Ace Ventura 3-t…

  15. Megleppoen fasza a teaser. A zene fogott meg a legjobban – elindult, en meg tiszta libabor lettem:)

  16. Az első 2 rész után, a harmadik csalódás volt, de a gyenge szerepek miatt. Conor egy kis pöcs volt, a nője is tiszta béna szinésznő. A női terminator meg fura volt, nem mondom, hogy gagyi, de nem volt túl jó.
    Ez egy teljesen más film lesz! Itt egy apokaliptikus jövőben fog játszódni a story, így hülyén jüönne ki ha Arny ott virítana. Bale miatt bizakodó vagyok, de egy 1 perces videóból nem fogok hanyatt esni. Amúgy faja!

  17. noise…sötét…noise…sötét…noise…sötét. hát ez tényleg szuper volt. :)

  18. Nekem ez nem mondott sokat, de ettől függetlenül várom és érdekel. Láttam már jobban vágott trailert is.

  19. Egyébként a legkézenfekvőbb megoldás hogy ha nincs Arni akkor nem alkalmaznak emberi szövettel felspécizett terminátorokat csak a sima gépeket, és akkor nem szenved senki amiatt, hogy ki fog terminátort játszani.

  20. Úgy látom a robotokkal megnézették az Alient meg a Predátort és onnan “tanulták”, hogyan kell embert ölni. Ügyes, ügyes! De Batmant nem győzik le!

  21. Gyerekeeek. Aki kételkedik abban h a film esetleg nem úgy fog elsülni(ami benne van) de ennek rohadt kicsi az esélye, az bizots nem tudja h Bale miben játszott és játszik még mindig.
    BATMAN? Rémlik vmi???:D:D:D Sztem nem olyan hülye h elcsessze a karrierjét egy rossz filmválasztással. Főleg h most látták meg igazán a tehetségét

  22. A trailer megnézése után hatalmas várakozás fogott el, remélem nem véletlenül, de még azért messze menő következtetést nem lehet leszűrni ennyi után. De a remény megvan… Amúgy megnéztem a trailert itt, aztán HD-ban is és észrevettem, hogy még az oldalon levő trailer kezdésénél Columbia logó van, addig a HD változatban már Warner Bros. van. Ez hogy lehet?

  23. most akkor john connor átmegy onemanarmy-ba és ledarál ezer robotot?

    nem ettől lett kultfilm a T2

    És imdb-n az van hogy a No Country-ból a bajszos lesz a Terminátor.. viccnek is rossz.

  24. hát azt kell mondjam, így épp szeszen – és kis naturális szeren – ezen a teaser-en elég keményen beflesseltem! – eléggé :D

  25. Hááát, hazudnék ha azt mondanám, nem keltette fel az érdeklődésem, ez így egyáltalán nem tűnik rossznak, persze az is igaz hogy ennyiből nem lehet igazán következtetni a film minőségére, de… titkon reménykedek most már hogy egy fasza kis akciót fogunk látni, ráadásul az sem elhanyagolható tény hogy Bale játsza Connor-t, ez azért bizalmat keltő, nem kicsit…

  26. erősen bizakodok, és várom az apokalipszist, Bale-t a Nap birodalma óta becsülöm, és az nem tegnap készült, faja.

  27. “Sztem nem olyan hülye h elcsessze a karrierjét egy rossz filmválasztással.”

    Valahol azt olvastam, hogy elsősorban pénz miatt vállalta el a szerepet, ugyanis sokkal többet kap ezért, mint bármelyik Batmanért…

    “Amúgy megnéztem a trailert itt, aztán HD-ban is és észrevettem, hogy még az oldalon levő trailer kezdésénél Columbia logó van, addig a HD változatban már Warner Bros. van.”

    Ez nekem is feltűnt. Egy tippem van: az egyik trailer az amerikai, a másik a nemzetközi verzió.

  28. Gyerekek ez ütni fog!! Mindenki szidta McG-t, de én valahogy éreztem, hogy fel tud nőni a feladathoz. TESSÉK :D
    Kirázott a hideg, ahogy néztem a trailert!!!
    Tapsikoltam örömömben amikor megláttam a hírt!!! IGEN IGEN :D

  29. Hát ez tényleg ott van. Bár azért ügyesen úgy vágták össze, hogy ne lehessen sokat látni. Ami nagyon pozitív, hogy nincs telegyakva CGI-jal (gondolom, a végső meg tele lesz).

    Most néztem Cameron-tól a Mélység titkát, amiben a legtöbb jelenet analóg és szerintem semmilyen CGI nem tudja überelni. Na, valami ilyen feelingje van ennek a trailernek.

  30. Arról már volt szó, hogy a trailerekhez semmi köze a rendezőnek sőt, talán még a stúdiónak sem a legtöbb esetben, hiszen direkt erre szakosodott cégek vágják össze. Manapság, amikor direkt a netesek, a blogoló geekek számára nyomják a videó és képanyagot a stúdiók, akkor ennyiből én még nem mondanék semmit, hogy ez mekkora lesz… Ez egy kurvajó trailer.

    Bár nekem a gears of war2 “rendez-vous” trailer jobban bejött. :)

  31. mostanában tele van Christian Bale-el a mozi, minden 3. filmben lassan ő szerepel. Nem bánom, egyik kedven színészem, csak elég érdekes…

  32. Nem kell ide Arni. Kiöregedett a szerepből.
    Ki látott már öreg, ráncos terminátort?! :)
    A 3. csalódás volt, na de most McG és Bale bizonyíthat.
    Úgy tudom h lesz 5. és 6. rész is.Persze ehhez még jól is kell szerepelni a pénztáraknál.

    Az előzetes faxa

    (holnap meg Watchmen trailer!!!!)

  33. Ez nekem abszolút semmitmondó volt és sajnos semmilyen hatást nem váltott ki belőlem. Az “apokaliptikus” feeling se jött át… Trailer perszre, de… nekem vmi szokásos modern hülyeségnek tűnik, egy újabb felesleges bőrlenyúzásnak. És idegesít, hogy újabban mindenhol ez a b… van.
    Bocs.
    “Úgy tudom h lesz 5. és 6. rész is.”
    Ja, minden évben egy újabb rész, mint a Sawnál, mi? Jézusom…

  34. Szerintem is eleg semmitmondo. A 3. resz utan en ettol mar nem varok semmi jot. Eroltetett az egesz mar es rokabor sokadszor:(
    Btw az 1-2. resz a kedvencem es a mai napig megnezem ha a TV-ben adjak, nem lehet megunni!

  35. Na végre. El lehet felejteni a régi Terminator “univerzumot” Swarczival. Tökéletes lesz, hogy nem erőltetik bele, így nem az lesz a középpontban, hogy bazd ott a Swarczi. Be kell látni, hogy a karakterében már nincs semmi.

    Ugyanez igaz Ripleyre…remélem az Alien 5 majd nélküle jön.

  36. jó jó, de hol a Terminátor? Mert ebbe az előzetesbe nem sok van… Pedig pont az lenne a léányeg nem?
    Amugymeg WTF, az a robot a végén, előugrik a csatornából, na nemár hogy nemveszi észre… Kicsit érdekes… no de ez csak egy kis teaser… hátha a film jólesz

  37. Még annyit, hogy a 3al sem volt semmi baj, nagyon látványos volt és a végén meg merték húzni, hogy csakazért is lemészárolták az egész földet…

    “nincs végzet csak ha magad is bevégzed”

  38. Felejtsük már el ezt a “még több bört lenyúzni” dumát. Az első három rész a jelenben játszódott, akkor most miért baj az, hogy a jövőt is megcsinálják? Ez a három rész teljesen más lesz mint az eddigiek, nincs itt szó semilyen nyúzásról SZERINTEM!

  39. Ez az gizmo! Végre valaki látja a lényeget!!!! Egyetértek Veled tökéletesen.

  40. beszartunk, munkahelyen néztük meg páran kb 10X…ez nagyon durva és kurvára össze van vágva
    de félünk hogy szar lesz …Bale bácsi sose rossz szereplő ….meg Arnold se szerepel már…(valamien szinten jó meg nem is)
    na gyerekek…..NINCS VÉGZET CSAK ,HOGY HA BEVÉGZED -terminator -üdvözlés …..

  41. Attól még terminátor-(bőrlenyúzás), mindegy, hol játszódik.
    Amúgy meg ez a “Jövő”? Oké, hát biztos vmi olyamsi akar lenni, de amúgy ez a trélerben bemutatott valami köszönőviszonyban sincs a régi T-s filmekben mutatott apokaliptikus, kissé cyberpunkos dologgal… legalábbis így első körben nekem nem úgy tűnik. Már csak ezért is elég nagy csalódás szvsz.

  42. Ütős kis teser.

    A zene hangulatos, meg apokaliptikus a Mexikó. :) Sajnos nem itthon forgatták végülis, elöször ugye úgy volt aztán mivel kevés itt a sivatag Új Mexikót választották. :(

    Swarzi nem lesz már benne de állítólag az 5. részben meg igen (mert abban küldik el a robotot vissza múltba). Meg lesz 6. is mert ez egy új trilógia lesz vagy mi fene a jövőben.

  43. Ütős kis teaser fellélegezhetünk egyelőre.

    A zene hangulatos, meg apokaliptikus a Mexikó. :) Sajnos nem itthon forgatták végülis, elöször ugye úgy volt aztán mivel kevés itt a sivatag Új Mexikót választották. :(

    Swarzi nem lesz már benne de állítólag az 5. részben meg igen (mert abban küldik el a robotot vissza múltba). Meg lesz 6. is mert ez egy új trilógia lesz vagy mi fene a jövőben.

  44. latszik a megoldasokon hogy a film még korai keszültsegi allapotban van, de tenyleg istenkiraly trailer. bale meg nálam nagykedvenc, szal tuti nézős story lesz.

  45. ha hasonlít az előző részekre bőr lehúzás, ha nem akkor meg “ez már nem a régi terminátor” kiérti ezt amugy a legjobban várós film 2009 ig ;)

  46. Kedves Conan! A régi jövőkép 2029-ben játszódik ez meg még csak 2018-ban!!!!! Nem rohangálnak még hiperfejlett kiborgok ha akad is csak egy-kettő ez az ellenállás megszervezéséről szól és a skynet erőgyűjtéséről! Itt épphogy az atomtámadás után vagyunk!!! Meg nappal is több jelenet lesz a régiben csak éjszaka mozogtak itt még valszeg nincs annyi begyűjtő még nappal is mozoghatnak úgy ahogy!

  47. “Valahol azt olvastam, hogy elsősorban pénz miatt vállalta el a szerepet, ugyanis sokkal többet kap ezért, mint bármelyik Batmanért…”

    Én meg azt hogy pont a frencsájz felélesztése keltette fel a figyelmét

  48. “jó jó, de hol a Terminátor?”

    Mindegyik robot terminátor, és ebben a teaserben van nem 1 belőlük.

    “mostanában tele van Christian Bale-el a mozi, minden 3. filmben lassan ő szerepel.”

    Ezt most így komolyan leírtad? az évben eddig egy filmben sem szerepelt és már több mint 100 filmet bemutattak, köztük iron mant, indy-t, meg ilyen apróságokat. Bale most fog szerepelni a Dark Knightban, meg jövőre a Terminátorban… hú, minden harmadik filmben ő van.

  49. “a Mélység titkát, amiben a legtöbb jelenet analóg”

    analóg lenne? pl. amikor az a vízcsáp nyomul a tenger alján lévő bázison, azt vizes zsacskókkak meg damilokkal csinálták, vagy hogy? :)

  50. aztakurva:!!! nem találok szavakat..azt hittem messze van még az előzetesek meg az ilyen dolgok. szertném megjegyezni h a sorozat és ez a teasar eleje ugyanugy kezdődik:) azzal h kocsival mennek az uton … engem megvettek nayon Terminator hangulatba hozott:)

  51. “de amúgy ez a trélerben bemutatott valami köszönőviszonyban sincs a régi T-s filmekben mutatott apokaliptikus, kissé cyberpunkos dologgal… ”

    aham, ezt abból az 1,3 másodpercnyi képből szűrted le? :)

    komolyan, van minimális infó arról, hogy mi lesz a sztori, néhány infó arról a blogról, lehet tudni, hogy kik szerepelnek nagyjából a filmben, de még azt sem tudni pontosan, hogy ki mit jétszik, ember vagy cyborg lesz, szóval elég információszegény a film környezete.

    meg van egy kb perces teaser, és ez alapján van aki rókabőrről (ami egyébként medvebőr!) beszél, van aki meg egekig magasztalja a készülő filmet… kicsit higgadtabban már fiúk-lányok. :) mindenki örülni fog a nézők közül, ha jó lesz, de kicsit korai még ünnepelni, vagy temetni a filmet.

    amit látni érdemes, hogy a régihez, főleg a harmadik részhez nagyjából köze nem lesz, a terminátor univerzum egy másik idősíkjában játszódik, ettől lehet szar, lehet jó, de a harmadik résszel kapcsolatos kritikák szóljanak annak a filmnek, ne egy inkább tervekben lévő filmnek, ha szabad ilyet kérni. :)

  52. kirázott a hideg
    egyszerűen nem tudom kivárni
    XD vááááááááááááááááááá!!!

  53. Mondhat bárki bármit! Lehet szeretni, de lehet utálni is. Szabadon választott! De akkor is fantasztikus filmnek ígérkezik ez alapján az egy perc alapján! Szerintem nagyszerűen összevágták ahhoz, hogy kellően felborzolják vele a kedélyeket!

    És attól, hogy a rendezőnek még nem volt olyan fényes előélete filmezés terén, még alkothat nagyot, pont ez alapján fog majd kiderülni valójában mit tud! Pénz, technika, színészek, minden adva van, a többi már csak rajta múlik! (na meg persze a jó forgatókönyvön is, én annak drukkolok a legjobban, hogy azt ne szúrják el!)

    Christian Bale pedig napjainkban a lehető legrátermettebb John Connor szerepére!

  54. “mostanában tele van Christian Bale-el a mozi, minden 3. filmben lassan ő szerepel.”

    inkább ezerszer ő, mint némelyik felkapott sztárocska. bár az igaz, hogy majd “elhasználódik” az arca, olyan lesz, mint jean reno, ha meglátom a képernyőn, felfordul a gyomrom, nem tudom, miért kötelező minden francia filmben szerepelnie?

    szvsz bale neve nyújt némi garanciát arra, hogy nem fostalicskát kapunk majd az arcunkba.

  55. Legkomolyabb! Bale most minden filmet elvisz a hátán! Olyan mint Tom Cruise a 90-es évek közepén. Amibe benne van az siker lesz! Bár én Bale-t jobban kedvelem mint Cruise-t, de Cruise is jó színész attól függetlenül hogy a szektájával nem értek egyett.
    Úgy látom azért megint van pár Tamáskodó aki már előre Ace Ventura 3-akat emleget színvonal terén, de hát róluk igazából ennyit is. :) Tény hogy nem sokat mutat a teaser, de sztem jó lesz és majd később úgyis mindent megtudunk a Trailerből stb…

  56. Szóval rólam ennyit, tekintve, hogy én emlegettem Ace Ventura 3-t, furcsa mert arról a filmről még egy teaser sincs, de 4 kép alapján, már mindenki szidta, hogy mekkora szar lesz, teszem hozzá jogosan. Azt hiszem a hasonlításnak alapja is van, hiszen egy adott színész nevével fémjelzett több részt is megérő filmnek új részét forgatják le, az adott színész nélkül, és ez ettől még akár jó is lehetne, de nincs rá példa a filmtörténelemben, hogy egy ilyen rókabőr lehúzás jó lett volna. Persze a film lehetne szar akkor is, ha Arni játszaná, mint ahogy a harmadik rész is az lett, de pont ezért nem kéne erőltetni ezt a témát. Biztos az én hibám de ebből a teaserből nekem nem jött le semmi, ami bizakodásra adna okot. Bale jó színész nem tagadom, a Batman: Begins-t imádtam, és a The Dark Knight itthoni premierjét már alig várom. De attól, hogy ő jót alakít, a film még lehet szar, egy jó színész se tud mit kezdeni egy szar forgatókönyvvel, és a sztorit ugyanazok írják akik a 3-t (John D. Brancato és Michael Ferris ). Szóval az én véleményem, hogy ez bizony csak egy rókabőrlehúzás lesz, és egy látványos de unalmas mozit fogunk kapni. De majd ti is meglátjátok. :)

  57. logikus, ha az ace ventura 3, amiből 4 képet láttál, az szerinted szar, akkor ebből logikusan következik, hogy a 10 hónap múlva moziba kerülő T4 is szar lesz, hisz abból már láttál 3 képet, meg egy 1 perces teasert… és te már azt is tudod, hogy látványos, de szar lesz. azt mondjuk nem tudom, hogy miből, de hiszünk neked… télleg ennyit rólad, sikerült túlszárnyalnod a korábbi hozzászólásod.

  58. Ha letöltitek a yahoo-ról a akármelyik változatot és quick time-al megnézitek…hát jó képeket lehet látni:D
    pl látni lehet az első terminátort!:D…durva a robot!:D..
    Csak meg kell nézni…:$

  59. Az biztos, hogy jó lesz a film hiszen Terminátor.
    Amúgy érdemes letölteni valamelyik ( pl.: 720p ) változatot és megnézni és kikockázni, mert sok érdekes dolgot láthatunk.
    Pl.: egy régebbi bejegyzésben bemutatott kép, amin egy motel van vagy benzinkút mind1 is na az felrobban vagy akár van az a rész amikor mászik fel egy ember. Na ott pl.: ott egy robot. :D

  60. Emberek ti mit néztetek? Mert egy tucatnyi snitt egy monológgal marhára nem mutatott semmit ami miatt a durva jelzőt kiérdemelné. Ez magában smafu.

    Ettől függetlenül várom, mert Termi, és C.Bale. Kétlem hogy szar lenne. A leggyengébb láncszem amúgy a rendező papiron, de bízom benne hogy nem engedik elgagyizni.

    donw to earth please!

  61. “a Batman: Begins-t imádtam, és a The Dark Knight itthoni premierjét már alig várom.”

    Aha, és nem volt 4 batman film a begins előtt. És itt még cska a helyszín sem fog stimmelni az előzökhhőz. Komolyan, én sem tartom sokra McG-t meg akármi, de ennyire negatívan hozzáállni ehhez vazz

  62. remélem jó lesz, de kicsit kételkedem mert nem “terminátoros betűket” használtak a teaserben :( észrevettétek (;))

  63. Én tiszteletben tartom mindenkinek a véleményét de akkor sem értek egyet ezzel a bőrlehúzás dologgal még mindig. MIért fáj az az embereknek, hogy lesz T4? Attól, hogy ez nem fog tetszeni nekik még az első két rész ugyanolyan jó marad, azt nem rontja el az új. Max nem kell megnéznie! Szerintem egyébként adódott az előző részekből, hogy lesznek további részek (Ha például alapból hat részt terveztek volna a filmnek, akkor senki se hőbölögne, hogy “bőrlehúzás, bőrlehúzás”) hiszen még van mit megcsinálni a sztoriból nem úgy mint pl a Fűrésznél. Na ott tényleg már egyfajta húzásról van szó (bár én annak is örülök, hogy folytatják).

  64. remélem szarrá veri az előző borzalmat (T3)…
    …csillagos ötös a trailer…

  65. Az kicsit furcsa, hogy rengetegen szidják McG-t, hogy pfuj meg szar rendező, azért mert volt 2 Charlie Angyalai..DE abból sztem többet nem lehetett kihozni, a rendezéssel ott semmi baj nem volt..a forgatókönyv volt olyan amilyen… most 1 komoly témáról van szó oda fogja magát tenni, legalábbis remélem:) Én bízom benne..

  66. nekem semmi extrát nem nyujtott ez a perc
    nem tudom ettől hogy lehet elélvezni:)))

  67. A teaser alapján nem lehet megmondani, hogy mennyire lesz jó film, az viszont biztos, hogy a pénztáraknál szépen lesz bevétel. A rajongókat ezzel a fél perccel megvették (sztem), Bale pedig egyelőre szenzációsan választ szerepeket.
    A róka- vagy disznóbőrről még annyit, hogy eredetileg Cameron a jövőben akarta forgatni a filmet csak nem volt elég pénz és ezért választotta az időutazós megoldást.

  68. Bale az egyetlen olyan színész, akinek a pályáját már 15 éve figyelemmel kísérem (tekintve, hogy negyed századnál tartok, ez nem kis szó :-)), és persze örömtüzeket gyújtok, hogy hosszas küzdelem után végre elérte, hogy az egyik legtehetségesebbként tartják számon. Remélem, a Terminátorral is belenyúl a tutiba, és a film a Batmanhez hasonló pályafutást ír majd le.

    Szégyen-gyalázat, de még nem láttam az első két Terminátor-filmet, valahogy mindig kimaradtak. (Bezzeg a hármas kétszer is megvolt a tévében.) Nademostmáraztántényleg megnézem őket.

  69. Én csak leírtam a véleményem, először röviden tömören, mert azért van itt a hozzászólás-rendszer hogy leírhassam Brekicc leszólt, ezért kifejtettem kicsit bővebben miért gondolom ezt, de persze erre is csak az a megoldás, hogy dimitrij-nek sikerül egy-egy apró szóba belekötnie, és így megint hülyé-nek álíltani be engem. De semmi gond, nem veszem fel, csak mondjuk, attól hogy valakinek más véleménye van, még akkor is ha az nem nyugszik szilárd bizonyítékokon, csak mondjuk megérzésen, azért nem kéne leoltani. Glarion voltam :)

    human: Igaz, hogy volt 4 Batman film, de ott kicsit talán más a helyzet, hiszen a 4 filmben 3 különböző színész játszotta Batman-t ha jól tudom, szóval szerintem nem lehet ráhúzni azt amit a Terminátorra írtam fentebb.

  70. Én nem értek egyet senkivel aki azt mondja hogy a Terminátor ‘trillogia’ valaha is gyengélkedett. Még nem nagyon született olyan sokfilmes mozisorozat, ahol ennyire tudtad volna mi fog történni, és mégis beülsz megnézni…
    Azt se mondja senki hogy valaha titok volt hogy az első rész után hogy felnőtt korában is megpróbálják majd megölni a gyereket, vagy hogy titok volt a második rész után, hogy látni fogjuk hogyan robban ki a háború, vagy a 3. rész után hogy látni fogjuk a háború első időit, és még sorolhatnánk.
    A legszebb az egészben hogy mindezt tudtátok a legelső rész alatt is, és mégis beültök a moziba, és még az 5. részre is beültök, ahol majd a háború lezárását fogják kitárgyalni (mert ugye azt is lehet tudni már előre)
    –> mér lett volna a 3. rész bukás, vagy gyenge? Pontosan azt mutatta be amit kellett neki, és pontosan abban a formában.

    Egyébbként a nagyon jó lett a teaser.

  71. “Igaz, hogy volt 4 Batman film, de ott kicsit talán más a helyzet, hiszen a 4 filmben 3 különböző színész játszotta Batman-t ha jól tudom”

    Aha, és John Connort most Bale fogja 3.-nak játszani. Volt a kissrác meg a harmadik filmben az a másik. Vagy a harmaidk részben nem volt Sarah Connor. Hogy a pár feltűnő terminátorok között is volt nem Swarci, elég csak a második vagy a harmadik rész ellenségeire gondolni. Nem tudom minek véded magad ahelyett he belátnád h marhára nem volt igazad.

  72. De én nem arról beszélek, hogy feltűntek-e más szereplők, hanem a főszereplő személyéről. Batman-t pedig eljátszotta főszereplőkén-t Michael Keaton kétszer, Val Kilmer egyszer, és George Clooney egyszer. Tehát Bale mégis csak 4-nek játssza, és másodszor. Nem tudom, mit kéne belátnom, hogy miben nem volt igazam?

  73. Béla!
    a 3.ban tényleg az történt aminek kellett (majdnem)
    csak nem ilyen pocsék formában
    lenyúlt dolgok, semmi új, kivéve a technika és a végkifejlett
    (hogy én is vitatkozzak)

  74. en bizom bale-ben, szerintem felvazoltak roviden neki a sztorit, es az is szerepet jatszhatott, amugy birom, h nagyon tudatosan epiti a karierjet, es kijelentette, h soha nem fog romantikus komediaban jatszani, mert szerinte szarok :)
    nekem bejott, az utolso bercektol jol megijedtem,mert hangosan neztem :D

  75. Glarion: és Bale most Arniet váltja? Nem, Connort, akit előtte 2 színész is játszott már.

  76. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ iszonyatosan várom, imádom a Terminatort, ha lett volna eszük a 3. rész első 1,5 óráját kibasszák a kukába és az uccsó fél órához illesztik hozzá ezt a részt és úgy adják ki a trilógia befejező részének( sztem kicsit homályosan fogalmaztam:)). Én már a 3 résznél is valami jövőben csatázós szaggatós überbrutál filmet vártam. Ez most tuti ütős lesz, Balet meg egyszerűen az utóbbi 10 év egyik legnagyobb tehetségének tartom (sztem nem csak én), biztos h iszonyatosan jó alakítást fog nyújtani, Cameronnak meg sztem ez az egyik életműve, nem hagyja hogy el legyen baszva. mert valljuk be azért a 3. rész sem volt annyira szar, csupán cseppet többet várt mindenki…

  77. feltéve ha jó lesz a 4. rész
    lehetnének a régi részekkel ellentétben nem jövőképek hanem
    múltban játszodó álmokról, persze connor emlékéből
    és visszatérhetne a híres sarah connor fénykép
    na meg egy technika folytán arnold a 6.részben mint a legfőbb merénylő
    (hát…lenne még ötlet, csak senkit sem érdekel:Dbocsi)

  78. Aribeth ha nem láttad az első két részt akkor sűrgősen húzzál el egy videotékába (v töltsd le hol élek én videotéka pfhhhhh) az első rész pazar a 2. meg egyszerűen a valaha készült legbrutálabb akciófilm

  79. kár, hogy James Cameron befejezte a 2. után
    véleményem szerint ez a 4. rész túlságosan is tele lesz tömve effektekkel, piffpuffokkal és kimaradnak majd azok a részek belőle ami miatt az egész terminátoros.. gondoljunk csak bele.. a harmadik részben mondhatni több akció van, mint a másodikban és mégis melyik a klasszisokkal jobb film?

    ui.:szerintem a sorozatnál jobbat nem fognak összehozni:) jó, hogy az végül a 2 folytatása lett

  80. “véleményem szerint ez a 4. rész túlságosan is tele lesz tömve effektekkel, piffpuffokkal és kimaradnak majd azok a részek belőle ami miatt az egész terminátoros..”

    és ezért szerződtettnek le ilyen színészeket, mint C.Bale, Helena Bonham Carter, Josh Brolin? kevéssé valószinű… szerintem joggal lehet a batman begins-hez hasonlítani, hasonló újraértelmezést akarnak szerintem elkövetni, mint ott. inkább csak az a kérdés, hogy sikerül-e nekik?.

  81. Eszméletlen jó előzetes…alig várom a filmet! Elég volt ennyi is, hogy felcsigázzon. Jónak ígérkezik!
    És, hogy Christian Bale – Hát már az Equilibriumban is oda voltam érte. És nem csak jól néz ki, de még jó színész is!!

  82. Dimitrij:

    BB-hez hasonló újraértelmzéshes kéne egy Nolan szintű rendező is s nem egy Charlie Angyalai gagyi Emcégéje…

  83. Jó sok dolgot összeírkáltatok itt.:)
    Várom én is a filmet, nagyon, mert a T2 3. kedvenc filmem már elég régen. A 3. rész egy kicsit csalódás volt, mert hiányzott egy normális sztori.
    Hogy a 4. résztől mit várok? Arnold nélkül is lehet jó Terminator filmet csinálni. Azonban, ha sztori az lesz ami kiszivárgott, akkor részemről nagyon mérges leszek, mert ezzel az egész történet lényegét dobják ki a kukába.
    Ha már mindenki a Batman Begins-hez hasonlítja, akkor remélem nem olyan lesz a film, mert nekem az nem jött be. Ne akarják újraértelmezni a Terminátort!

  84. Cthulhu: szerintem meg nem a rendező a legmeghatározóbb, hanem egyike a meghatározó figuráknak, sok múlik a rendezőn, a forgatőkönyvírókon, a produceren… egyébként McG valóban nem volt egy nagy durranás, eddig, ez tény.

  85. Indexen olvastam meg imdb-n is így van fenn hogy Roland Kickinger játsza majd a T-800-ast!!! Tehát Ő lép elvileg Arnie örökébe!! Akkor Brolin kit fog játszani??? Mert Ő meg ugy van fenn imdb-n hogy Terminátor!!!:))) Na akkor több modell is feltűnik majd?

  86. Asszem Arnie az első részben T 600-as típussal ment. Bár az IMDB-n meg T-101-est írnak. Szóval érdekes dolgok ezek. De én is emlékszem T 800-asra. Sztem mondjuk a Terminátor sztorinak a Robert Patrick alakította T-1000-es vert a seggére kicsit, mert egy ilyen missön impásziböl Terminátort alkottak belőlle, ami folyékony fém és szinte elpusztíthatatlan, tehát semmi gyenge pontja sincs. Ez már elszállt volt kicsit és emiatt zsákutcába is futottak a többi részben ill. a sorozatban a gonoszok kitalálásával.
    SZVSZ.

  87. Tisztázzuk a dolgokat

    T-800: Sima terminátor, amin nincs külső borítás avagy élőszövet. Csak maga a csupasz fémváz. Ennyi!

    T-101: Ez nem maga a gép neve, hogy úgymondjam. Hanem az élőszövet kinézetének típusa. T-101 = Swarzenegger külsejű T-800-as. Nem tom érthető e!?

    (A T-800asoknak van egy fejlesztett típusa a T-850. Egyesek szerint swarci már T-850 volt a T3-ba, de nem tom mi alapján mondják ezt.)

    T-600 pedig egy régebbi típus. ez is csak sima fémvázas. Nos elöször ezekre tettek valamilyen borítást, de nagyon kezdetlegesek voltak. Élőszövet helyett, csak bőrszínű gumiborította “testüket”.

    —-Szóval itt van leírva, hogy melyik filmbe, milyen típusú Terminátort alakított swarci—-

    Terminator – T-800 with T-101 skin
    Terminator 2 – T-800 with T-101 skin
    Terminator 3 – T-800 or T-850 with T-101 skin

    Amúgy meg T-1000esnél jobb terminátor —>>> Egy fan által kitalált T-2214 (ha jól emlékszem ez volt a típus száma)
    Fény energia vagy mi a búbánatból épül fel. :) És vágott szemű japán kinézete volt. :P

  88. kihagytad a 3 ból a csaj terminátort ami még egy továbbfejlesztett típus volt a T-1000-hez képest, már nemtom pontosan mi volt a típusneve

  89. Terminatrix vagyis T-X!:)
    De a kijött kép a filmből is nagyon ütős, bár ezt inkább oda írom!

  90. nemrég néztem a T1-et, és abban Kyle Reese mikor magyarázza Sarah-nak a dolgot, akkor úgy mondja, hogy először gumi volt a terminátorokon, hogy be tudjanak osonni az emberek közé, majd jöttek az előszövetes beszivárgó egységek, akik véreznek, izzadnak, büdösek, ezeket nehéz kiszúrni… csak kutyákkal tudták észlelni őket, de akkor már általában késő volt. :) a T-X meg azért volt extra, mert képes volt más gépeket irányítani, az egyik nagy üldözéses jelentben mindjárt 4-5 másik autót, elég vicces volt. :P

  91. Jó kis kedvcsináló volt az előzetes. Az, hogy mi is sül ki végül belőle, majd meglátjuk. Remélem nem szúrják el, és méltó lesz az első kettőhöz. A 3at csak azért nem írom, mert abból az alapsztoriból nem sikerült a maximumot kihozni. Jó lenne, ha itt sikerülne.

  92. Sziasztok. Egyszerüen nem értem a dolgott. A Terminátor 1 arrol szolt, hogy a jövöböl (ahol ugye már gyözött volna az emberiség, tehát “ott”, megsemmisült a skynet), visszaküldtek a multba egy halálosztot, hogy megölje föellenségének az anyját, ezzátal abban az “idösikban”, ö gyözhessen. De megsemmisült ugye ezzátal itt végetért a dolog. T2-ben, jött a T-1000-s, amitt szintén a jövöböl(ahonnan a t1-t) küldték. Szintén “elpusztult”. Akkor ebben az idösikban is vesztettek a gépek. Akkor, hogyan lehet t3, t4 még??? Aztán lehet én nem értem. Segitsetek!

  93. 33. Trib, ekkor: 2008. 07. 17. 0:09
    Kedves Trib!
    Ez egy bingo 10/10 -es beszólás volt! Betegre röhögtem magam! Ász vagy! Christian Bale pedig lassan valóban elnyeli a világ elfeledett/elrontott B kategóriás filmjeit és erős A kategóriát csinál belőlük! SW folytatás? Lucas nem mondta egyértelműen, hogy nem, csak könyörgöm JarJar Binks féléket neeee és hozzák vissza a The Empire Strikes Back hangulatát és lehetőleg Skywalker gyereke a Millenium Falconnal szágoldozzon, meg gegeszgesse útközben, akkor nagyon rendben lesz!

  94. Vigh Győző:

    igazából az egész ilyen kígyó a farkába harap dolog, hiszen ha skynet nem küldi az első terminatort, sarah nem durvul be és john sosem tanult volna mindenféle katonai és hasonló dolgot, szóval valszeg fingja nem lett volna, mit kezdjen a jövőben a bombák után :) szóval saját magának teremti meg skynet az ellenfelet

    amúgy meg a t2-ben megsemmisült a chip, a t-1000-es, arnie, de t3-ban elmondta arnie, hogy folytatták dyson munkáját, szóval ezért lehetett 3. rész

  95. ja, igen, arról nem is beszélve, hogy ha skynet nem küldi vissza arniet, valszeg reese se megy vissza, és így john meg sem születik :)

  96. Bár a T2-ben azt üzente JC, hogy nincs végzet, kiderült, hogy nagyon is van, és valóban nem született volna meg JC, ha nem küldi vissza a saját apját, nem tudják megakadályozni az itélet napját, de legalább felkészülhetnek rá, és a végén JC ott lesz amikor a SKYNET leáll.
    A T3 egy vicc volt, szemen köpte a teljes terminátor univerzumot, tele logikai buktatókkal, talán a T4 elhozza a várva várt hangulatot.

  97. Nem ez volt a baj a T3-al. Ennyierővel már a T1-2 is szemen köpte magát.

    Terminátor 1 alapkoncepciója: A gépek olyan fejlettségi szintet érnek el, hogy öntudatra ébrednek és úgy döntenek, hogy lemészárolják az emberiséget. John Connor győzelemre vezeti az embereket és ekkor találja ki a skynet, hogy vissza küld egy terminátort az időben, hogy megváltoztassa a jövőt.
    Hát mint tudjuk, ez nem sikerül és a terminátorból meg marad egy törött chip, aminek következménye, hogy a skynet jóval hamarabb fejlődik ki és kel öntudatra.
    Ebből pedig következik, hogy megváltozott a jövő, előrébb került az ítélet nap 1997 aug 29.-ére.

    Akkor menjünk tovább ezen az új idősíkon szépen sorjában. Újra eljutunk 2029be. A terminátorok tudják, hogy a chip egy párhuzamos idősíkból visszaküldött terminátor chipje. Szóval ugyanúgy visszaküldenek egy terminátort 1984be és még egyet 1995-be. (Terminátor 2)
    1984be most már kyle reese pontosan meg tudja mondani sarah connornak, hogy 1997 aug 29.-én lesz az ítéletnap.

    1995ben Sarah és john Connor + a védelmező T-101 azt hiszik, hogy azzal, hogy elpusztítják a skynetet eltörlik az ítéletnapját, de nem!!! Csak vissza teszik az eredeti napjára 2004. július 25.-ére.

    Ugyebár 2029be John Connor szinte már majdnem leverte a gépeket, de mint a film címe utal rá, a gépek fellázadtak. A probléma itt van, hogy minek küldenek vissza 2032ből egy terminátort 2004be? két válasz lehetséges erre:
    1. Ha 2004ben megölik John Connor katonáit és magát John Connort, akkor a gépek nem kerültek volna 2029be, szakadék szélére és jóval erősebbek lehetnének 2032ben.
    2. 2032re John Connor ismét majdnem legyőzi őket.

    Hol itt a hiba?

  98. Mondom hogy T3 hüjeség, nemcsak, hogy nemvettek egy könyvet se alapul, kitaláltak egy teljesen más storyboardot, amiben elcsúszott az ítéletnapja, pedig semminek nem szabadott volna változnia, mint ahogy nemis változott, csak a szar T3ban.
    Az elsőben visszaküldött terminátor kudarcot vall, mintahogy a 2-ban is, a 3-ban visszaküldött tx vagymifene majdnem teljesíti a teljes küldetését, elpusztítja JC tábornokait, akkor már tényleg megváltozna a jövő.
    És valójában nem a gépek lázadnak hanem csak egy mesterséges inteligencia a Skynet, ami később is teljes irányítása alatt tart mindent, de ő sem tudja hogy a saját terminátorjának a chipjéből fejlesztették ki.

    A 2032-t nemtom honnan veszed, kérek egy forrást, énmég nemtok semmit 2029 utánrol, amikor is ha minden igaz egy mesterkoddal kilövik a skynet rendszerét.

  99. én se tudom mi olyan nagy ebben az előzeteseben, de ha ennyien mondjátok, akkor lehet. A t3 meg tényleg übergyenge volt.

  100. Nekem tetszett a Terminator 3 is.
    Szerintem jó volt, de mindenkinek más a véleménye!
    De úgy lett volna nagyon jó ha abba is Bale játszotta volna John Connor-t, így egy kicsit furcsa hogy teljesen máshogy néz ki Connor! :)

  101. Srácok a T3 nak semmi logikai buktatója nincs. Nem szar a film, de van egy kurva nagy hibája: az 1. két részből egy az egyben másol le jeleneteket, nincs benne újszerű. Viszont az utolsó 10 perc számomra felejthetetlen volt, méltó az elődökhöz. De én T3 nak egy olyan témájú filmet vártam volna, mint a most készülő 4. rész: epikus csaták a jövőben ezrével támadó terminatorok stb. És ezzel le is zártam volna az egészet.

  102. “az 1. két részből egy az egyben másol le jeleneteket”
    —>tehát sz*r volt :)

  103. Én azt mondom, hogy mindenképp érdemes lesz megnézni. Jó, talán mindenki ezt szajkírozza, amióta megjelent az első hír a film forgatásáról. De azt se felejtsük el, hogy a story 1984-ből indult és most érkezik el a csúcspontra. Ha szabad így fogalmaznom. A vége is nyitott, hiszen amíg a filmet be nem mutatják, addig lehet találgatni: Vajon az emberek nyerik meg a végső csatát?
    Morfordírozás helyett inkább a cselekményvezetést venném górcső alá. Kár, hogy a eredeti idősémát már nem követik a film készítői. A vizuális hatások biztos, hogy mindenki eszét szanaszét tépik majd, de mi lesz az eredeti “hőssel”? Arnold, akárhogy is nézzük szerves részét képezi a trilógiának. És mivel ez a történet már nem trilógia, vajon hová tűnik majd a negyedik részben? Remélem, hogy a filmstúdió, ha máshogy nem is, de létrehoz majd egy digitalizált 3D modelt a fickóból és harcba küldi. Őt nem lenne szabad kihagyni, még akkor sem ha már kormányzó lett belőle. A sorozat így lehet teljes.
    Az első trailer nem rossz, de lehetne kicsit jobb is. Biztos vagyok benne, hogy a mozibemutatóig jobb is lesz…
    A batman sztárja sem volt rossz választás. Jó színész, de eddig nem túl sok filmben láttam.

    Kíváncsian várom, hogy a T4 nekem milyen élményt nyújt majd a moziban. Én biztosan meg fogom nézni!

  104. Az előző két hozzászóláshoz: a Terminátor egy cselekményt visz tovább, így aztán ne csodálkozzatok azon, ha néhol bevágást láttok a korábbi filmekből. A rendező (James Cameron-rendezői változat, Jonathan Mostow-T3) utalásokat tett a cselekményre, a múlt eseményeire, hogy semmi sem maradjon véka alatt. Minden felmerülé kérdésre ott a válasz. Így aztán a T4 még mindig tartogathat váratlan, meglepő rodulatokat. Hiszen nem tudni, hogy kik nyerik meg a végső csatát: ez a kérdés nyitott. A korábbi három rész sem fejtegeti, nem mond semmi olyan ami utalna az emberiség győzedelmére. Csak annyit, hogy John Connornak meg kell menekülnie a jövőben visszaküldött robotok elől és azt, hogy ő vezeti majd az emberiséget a végső ütközetben, vagy háborúban.
    A forgatókönyvet senki sem ismeri.

  105. ahogy mondod, valahova le is irtam, h az jó lenne ha látnánk viszont régi jeleneteket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.