Sziasztok, Pistike vagyok a FOX angol diviziójának a csókosa

A Photoshoppal 3 hete találkoztam először, de a faternak a csatlósai azt mondták, hogy nyugodtan csináljam meg én az angol posztert a filmhez, mert megbíznak az ízlésemben. A fontot is átküldték a promóképek mellett. Előszőr csak beraktam Muldert meg Scully-t, ráírtam, hogy X-Akták, de azt mondták, hogy valahogy üres a kép, nem-e tudnék még kezdeni vele valamit. Sokat törtem a fejem, hogy mi legyen, nyomogattam a programot balra-jobbra, míg végül ráakadtam erre a szuper Lens-Flare filterre. Betettem a képre és mondom ezaz! Hát így született ez az X-Akták poszter.

Pistike sajnos nem tudta, hogy a Lens-Flare már 10 éve nem divatos, tette hozzá az amúgy fődesigner másnap a menzán, amikor annak a marketinges csajnak magyarázott, akinek a bugyijába akar kerülni.

human
írta
2008. 07. 17. 22:01
megjelenés
35
hozzászolás


35 hozzászólás a “Sziasztok, Pistike vagyok a FOX angol diviziójának a csókosa” bejegyzéshez

  1. Szerintem meg aztat akarta kifejözni, hogy mennyire csodálatosan fantasztikusan gyönyörű :DD Szarul 90es évek :)

    Az lenne a legjobb human, ha szólnál Joker komádnak és ő két bőregér gyilkolás közben fogná piros alkoholos-filcét és kijavítaná :D Aztán találjuk meg az 5 apró eltérést :)

  2. Leröhögtem a seggem, ez most jó volt, Human. :) Azért tényleg, hol van ez a poszter a mostanság oly magasra tett mércétől? Még a gumibabára radírozott színészek is ultragagyik. Úgy néznek ki, mint egy faszább digitális animációs rövidfilm főhősei, bár ezt már megszokhattuk a perfekcionista Hollywoodtól.

  3. sztem ugy autentikus az egesz, ahogy van. maga az x-aktak 2 koncept is egy idoszokeveny a kilencvenes evekbol (maig nem ertem minek feltamasztani), es ezt a poszter huen visszaadja. ha direkt csinaltak, akkor zseni, magam se tudtam volna ennel gagyibbra. :)

  4. Én meg azt mondom, nem rossz. Egyszerű, de megfogja az X-Aktás “dik, ott a fehér fény” dolgot.

  5. Scully lefogyott?

    Amugy asszem tenyleg keresek egy grafikus allast. Photosopban en jobb vagyok es ilyet en is tudok.

  6. ez majdnem olyan rossz poszter, mint a kettővel ezelőtti volt, amin kocka alakú volt a fejük. tényleg hihetetlen milyen embereket engednek photoshop közelbe…

  7. Szerintem azt bámulják, hogy: “Nézd ott azt a csávót most b*ssza el a poszterünket!” :)

  8. Én nem bántani akarom azt aki csinálta posztert! mert szerintem jó és mindne elsmerésem hoyg ennyit vesződött vele! és lehet régimódia stílus, de nem azzal van baj! valahoyg a fehér háttér erős fény nem megy a X-aktákhoz! de lehet Én tévedek? bocsi

  9. nem a kivitelezéssel van a fő gond, hanem a koncepcióval, pontosabban annak hiányával… fos. :)

  10. szerintem meg pont passzol a filmhez. a x-akták úgyis kb. 12-14 éves korig köthet le pár embert, olyan érdekfeszítő és színvonalas a cucc, de erről nem itt úgyse szabad írni.
    amúgy meg tényleg szar, ilyen bevezetőket meg utoljára a kreténben láttam anno, human (ennek hála, először sikerült rákattintanom egy x-aktás cikkedre):D

  11. sztem vmi ufo féleség hiányzik róla:) kben meg a retro kezd mindhol divatba jönni, mért ne jöhetne lassan a posterek terén is

  12. nekem tetszik:) retros..tényleg van benne egy 90-es évek és a fehér mostanában nálam meg divat is, de Schully tényleg betegsen néz ki itt:O

  13. Nem is tudom.Egészen belerágtam magam az x-aktákba,ezért teljesen műanyag hatású ez a pappírlap.Olyan,mintha divatcikk lenne az ‘X-files’,ez a gyerek meg valahonnan Bivajröcsögéről próbálna kitörni ezzel a semmitmondó faszsággal!Grafikus vagyok,nekem ne próbáljon nyálatverni egy protekciós gumigolyó.Ennyire eltérni az eredeti Chris Carter creációtól!Szánalmas.
    Golyózáport ezekre a jellemtelen, “nemtom mi az az x-akta” gyengefelfogású lúzerekre.
    ui.BROKEN DREAMST HALLGASS lUMITÓL,TE BALFÉK “POSZTERCSINÁLÓ”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  14. Pistike!
    A photosoppot nemcsak varangyoknak találták ki! Inkább mennyé mosogatni egy ótvar mcdonaldsba,apukádnak meg üzenem:-Színvonal ezekszerint odakint is alulról veri a mínusz 200-at!

  15. Gyerekek azt ugye tudjátok hogy nem a valóság másolj a fotosopot tökéletese, hanem a fotóbolt imitálja a valóságot. Fotós ember simán elmesélné nektek hogy akik ebből élnek (értsd fotózásból) egyszerűen fényképeznek ilyet egy fotóra, megkockáztatom, aki ért hozzá (és gondolom a poszterek alapanyagit nem hülyékkel gyártatják) simán kifényképez egy iylet úgy hogy “a fülye fotoshop-osnak” már csak a feliratokat kell rátenni ;)
    Mivel itt a koncepció és a poszter lényege a “fény” (ilyen kis eccszerűen, semmi flanc) (max ezt fel lehet róni) (ahogy ZiP ezt nagyon ügyesen meglátta)ezért nem hiszem hogy szar lenne ez.
    Gondolom a piáros odament a fotóshoz hogy “te figyejjé!! iylen kis túlfényezett becsillanásosat lécci!”, a fotós meg ennyit csinált: KLIKK

  16. Béla: ennyire gépit te nem csinálsz fotóscuccal, hiába akartál beszólni

    a két fej között van egy éles fény (ami Mulderre hat jobban), a balról jövő erős fény ami becsillan az nem világítja meg eléggé scullyt és még a kéz mögött is mintha lenne valami középen. Mire összeálítja ezt stúdióba a két színésszel addig 5* megcsinálja a photoshoppos, és akkor még a tervezett lens flare is jó helyen lesz

    Azért látom okoskodni kellett, és feltételezni, hogy nem tudjuk, hogy a lens flare (LENS) lencsékkel is elúállítható.

  17. A fejeket nézd már,lécci. A fény egy effect,ami v.mivel feldobja a képet.Amilyen porcelánarcok a szereplők,annyi erővel Kiszel Tündit is betehette volna az ‘alkotó’.Az egész plakett egy slang hollywoody produkciót nyomat,mely kb. d-kategoria. Szerintem nemcsak a sorozatnak,hanem a filmnek is nagyobb a mondanivalója,mint egy fing a szélviharban. Vagy túlzok…? Szerintem némelyikőtök életében nem látott díjnyertes moziplakátot. Ennyit a színvonalról és a hozzáértésről.

  18. Ja, szerintem a szereplők másodlagosak,a sztori a fő-fő.Valami misztikus képet kellett volna nemcsak háttérnek.
    Sokkal nagyobb lényege van a helyszíneknek és az eseményeknek,nem kéne ennyire szétnyálazni azt a két szerencsétlent.

  19. en nem photoshopos vagyok, hanem paintes :D (magyarul:egyszer jo volna megtanulni kezelni a photoshopot,de ahoz fel is kene rakni :D) es unalmamban szoktam csinalni paintben fantaziafilmeim plakatjat, de becsulet en effektek nelkul jobb posztert tudtam volna osszehozni…

  20. Szerintem jó lett a poszter legalább retrós is mint az X-akták.
    Egyébként meg a film utolsó 20 percében – amikor Istennel találkoznak – pont ilyen fehér háttér előtt fognak szaladgálni a hősök.

  21. Minimalista, meg a régi időkre hajaz. Gondolom…
    Az x aktáknak meg már nem kell rajongókat gyűjtenie, nem mai anyag.

  22. Más is észrevette hogy az admin a számára nemteccő (és nem káromkodásos) kommenteket csak ugy kitörli? :D:D
    ehhh, szánalmas ám ez….
    Azért human fiam mert te csak photoshoppal tudsz ilyet csinálni, tehát egyszinten vagy az általad kifigurázott “Pistikével” még nem biztos hogy ilyen egyoldalúan kellene hozzáállnod olyan dolgokhoz amihez halvány lila f!ngod sincsen (csak hogy továbbra se káromkodjak) ;)

  23. azt észrevetted, hogy direkt felhívás van arra, hoyg a személyeskedés törölve lesz. Ott a figyelmeztetés a mehet gomb fölött.

    Segítsek?

    Ha szerinted fotós cuccal (te hogy írnád az egész felszerelést röviden?) gyorsabban megcsinálod akkor írd le esetleg és az nem személyeskedés.

    Ellenben az az, hogy human te segghülye vagy ehhez meg hasonlóak az igen. Ha személyt támadsz, jelen esetben engem, az személyeskedés. Ha tényket sorolsz az nem.

    Köszönöm a részvételt és a törlendő kommenteket, hiszen emailben nem tudjuk lerendezni esetleg, mivel egy nyomi emailcím felvállalása már nem megy a nagy okoskodás közben számodra.

  24. Szóval csak 10,2 millkó?!
    …hardcore x-files rajongóknak jó buli,de nem csak nekünk szánták…
    azért nem vagyok csalódott,hiszen mi ott voltunk

  25. Most néztem meg a filmet.Tetszett.Jó volt a hangeffekt,a látvány,és tetszett a főszereplők magán-eseményszála is.A story gyenge lett,de igazán nem az volt a fő.
    Rövidnek tűnik a film,a 100 percével,de megnyugodtam.Azt láttam,amit szerettem volna,így képzeltem én is egy kicsit.
    Jó volt,ha dvd-n megjelenik,biztos megszerzem.
    Köszönöm,ténleg jól esett ez a másfél óra….

  26. Nopara,mivan?
    Lehet h én néztem csukott szemmel a filmet v el voltam foglalva a nachos-rágcsálással,d én semmilyen Istent meg fehér hátteret nem láttam…van benne mondjuk kis diszkássön a dologról,de ennyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.