Pillangó remake 90 millióért

Na nem a film újrája, hanem a könyv feldolgozásának a joga jutott hozzájuk. Mondjuk már volt belőle film Steve McQueen és Dustin Hoffman főszereplésével, de biztos most jobban a könyv lényegét ragadják majd meg, vagy valami ilyesmi. Ja és mielőtt valaki az amcsikat támadja le emiatt, egy Spanyol stúdió szerezte meg a jogokat, nem pedig valami Hollywoodi remake láz eredménye a deal.

human
írta
2008. 07. 19. 02:54
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Pillangó remake 90 millióért” bejegyzéshez

 1. Teljesen korrekt volt a film, az egyik kedvencem, kíváncsian várom a feldolgozást :)

 2. Én olvastam a könyvet és a filmet is láttam, sztem az eredeti igen jól tükrözi a regényt. Azért erre is kíváncsi lennék, főleg mert nem holivudiak csinálják.

 3. Óh bazz.. ebből milyen sorozatot lehetne csinálni! Imádtam a regényt.

  A régi film lehet, hogy jó volt, csak éppen a könyv 2/3-ánál lett vége emlékeim szerint. Valahol Venezuelánál abbahagyták nem?

 4. Bruti: egyetértek a sorozatos felvetéssel:)
  A regény nekem is egyik kedvencem, de nekem a film nagyon nem jött be. Máshogy történteka dolgok, mint a könyvben és ez engem zavart.
  REmélem ez jobb lesz.

 5. A könyvhöz képest óriási csalódás a film, McQueen negyvenen felül volt a készítésekor, és egyetértek, sorozatot kellett volna belőle készíteni, sokkal autentikusabb lett volna.

  Apropó spanyol stúdió, Charriere, az író, Spanyolországban telepedett le a könyvének franciaországi “robbanása” után és írta meg ott a folytatást.

  Bruti, igen, a filmben a vége az, hogy az Ördög-szigetről megszökik. A könyv vége ennél jóval tovább tehető, venezuelai büntetőtáborból engedik ki úgy 46 körül…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.