12 hozzászólás a “Watchmen durvulás” bejegyzéshez

 1. Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy lehet a Watchment visszadni a vásznon, jó persze látványilag nem gond, de azért Moore cuccai rettenetesen tömények és ez meg már megint akcióorientáltnaknézkimár meg már.

 2. Jó volt a trailer, olyan 300-as, de nekem ezek a maszkok és ruhák nevetségesek. Olyan Meleg Büszkeség Napjának néz ki.

 3. Ezek szerint nem Downey. A trailert többször is megállítottam hogy ő e a lángszórós figura, akkor azt mondtam igen.

 4. először én is azt hittem Downey az, de aztán kiderült, hogy Jeffrey Dean Morgan, ő volt pl a Weeds-ben (aka. Nancy ül a fűben)

 5. Az előttem szólóknak mondom. IMDB!

  A Watchmenen meg látszik a sok pénz, csak úgy valóban kicsit ratyinak tűnnek ezek a karakterek.:S Inkább még egy Spawn-t kellett volna csinálniuk Witchblade-el. :P Az kicsit komolyabban néz ki.

 6. monnyuk a négy képből az első az, ami jó, a többi nem igazán komolyan vehető… ez a faszi meg télleg olyan, mint Downey jr. :)

 7. Emberek, ez egy szatíra. Persze, hogy bénán néznek ki, erről szól a sztori. Hogy attól nem lesz valaki szuperhős, hogy belebújik egy nevetséges kosztümbe.

  Amúgy Spawn, meg Witchblade? Sikerült kiválasztani a legigénytelenebb feldolgozásokat? El se hiszem, hogy McFarlane-nek köze volt a filmhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.