9 hozzászólás a “Startrek frissítés” bejegyzéshez

  1. A magyar premierdátum is kint van, ami elvileg ugyanaz mint kint. De ha késne x hetet is már nagy előrelépés, hiszen a nemezis nem volt mozikba!:(

  2. “Természetesen a Sylarest választottam ide.”

    és milyen jól tetted. :)

    jó ez a tréler, kicsit az első eredeti egész estés filmre hajaz… az is úgy kezdődött, hogy éppen elkészült a u.s.s. enterprise, nem?

  3. akartad mondani “Természetesen a Spock-osat választottam ide” :)

    Egy rendes trailert azért már ellőhetnének igazán….

  4. Már várom ezt a filmet, bízok benne hogy jó lesz! Már csak a szereposztás miatt is!

  5. hát, a szreposztás szerintem kicsit lutris, ne mbiztos, hogy az új arcokat kajálni fogják a népek. mondjuk Zachary Quinto meg Eric bana elég ismertek, meg Winona kisasszony is, de Kirk-öt játszó gyerekre legfeljebb a Neveletlen hercegnőből ismerős… utáltam, mint a szart. :)

  6. zéró Star Trek ismerettel én örülök az új arcoknak. kár, hogy nem tökismeretlenek, de jobb, mintha a régieket hozták volna vissza. gondolom új lappal akarnak indulni, kicsit kiszellőztetni a sagát.

  7. tényleg nem rosszak az új arcok, jó hogy az elejére nyúlnak vissza az aktuális trend szerint ez jót tesz az ilyen ősfilmsorozatoknak…kivéve persze amelyiknek nem…én egy ideje nem néztem Star Trek filmet mondjuk, meg egyelőre ez se annyira várólistás, mindenestre kíváncsian várjuk az újabb trailert! Hajrá Spock!

  8. Mondjuk, nem mondom…Hiányozni fog Bill Shatner a filmből, meg a többiek…Na meg az a kiáltás! “KHAAAAAAAAAAAAAN!!!!” Ó, azok azért remek filmek voltak!

  9. na latjatok, a minap irtam, h azert a marketingeseknek feladatuk kell legyen a nemrajongokat is meggyozni, es itt ezzek a poszterek igenis nagyon jora sikerultek, nagyon erdekesek, ilyet kihozni abbol, amit en mindidaig gagyinak tartottam…nem semmi, bar igaz, jj…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.