Bale?

Páran most tuti előre bólintanak (mint a Ledger drogot túladagolt dologra), pedig még semmi rábizonyítás nincs, csak két tanúvallomás, de Christian Bale-t letartóztatták (és most már szabadlábon van óvadék ellenében, ha jól látom), mert a nővére és az édesanyja azt állította, hogy bántalmazta őket. Nemár.

Kicsit meg van átkozva ez a Dark Knight film, mert ugye Ledger, most ez, és szeptemberben még egy kaszkadőrt is elvesztettek a forgatáson.

update: tonydamato alapján: a család rohanta le, ha már kivételesen Angliában volt Bale a Batman bemutató miatt, ebből alakult ki a “helyzet”, ami majd meglátjuk szeptemberben hova alakul.

human
írta
2008. 07. 22. 20:30
megjelenés
64
hozzászolás


64 hozzászólás a “Bale?” bejegyzéshez

 1. Bale?nane…nem ismerem(de kár),de nehezen tudom elhinni,hogy bántalmazta a saját anyját,és a nővérét.Max azt tudom elképzelni,hogy a nyomás ami mostanság rajta lehet az vulgáris szavakban tört ki nála,és kicsit felkaphatta vizet valamin.De kitudja…Oj Simpson ügyvédjét neki! ^^

 2. nem tom ez egy kicsit húzzuk le a “gazdag családtagot”nak néz ki és pont az anyát meg a nővérét ezt kicsit nehéz elképzelni

 3. human: Mondjuk ez igaz, de volt már rá példa, hogy egy főszereplőt azért cseréltek le, mert amit tett rossz fényt vetett a filmre.

  Reméljük, nem így lesz…

 4. na jó de azért a Terminátor 4 közönsége szerintem nem az a korosztály akiknek anyuci nem engedi megnézni a filmet, mert rosszat hallott a színészről.

 5. De amerikai ORTT, meg az amerikai családvédők, meg az amerikai családi erőszak ellenes szövetségek stb. tuti ellen kampányba kezdenének. (ne így legyen, sőt a hír legyen kacsa!)

 6. Mit jelent az, hogy bántalmazta? közösült vele, vagy mi? egy kis perpatvar nem árthat senkinek, és legalább beszélnek róla is, nem csak Ledgerről.

 7. Ezek most
  – vagy gerillakampányt akarnak még pluszba a filmnek (vagyis ezt gondolta anyuci: jóvan kisfiam szerzünk még nézőket csak legyünk a tv -be),
  – vagy saját maguknak önpromót,
  – vagy tényleg igaz, ami szerintem nem épp reális.

 8. Wiki:
  Assault is often defined to include not only violence, but any physical contact with another person without their consent. In common law jurisdictions, including England and Wales and the United States, battery is the crime that represents the unlawful physical contact, though this distinction does not exist in all jurisdictions. Exceptions exist to cover unsolicited physical contact which amount to normal social behavior known as de minimis harm.

  In most jurisdictions, the intention to cause grievous bodily harm (or its equivalent) may amount to the mental requirement to prefer a charge of murder in circumstances where the harm inflicted upon the victim proves fatal.

 9. Letartóztatták a kampány kedvéért, nyilván. Belefutott valamibe, hát, megesik. Az USA nagyon hisztérikus, álprűd, túlszabályzott. Tudjátok: szexuális zaklatás…panda.

 10. “Az USA nagyon hisztérikus, álprűd, túlszabályzott.”

  Jaj nem írtam bele h mindez Angliában történt, nem az USÁban.

 11. Jó, remek, püff neki, most olvasom, hogy Scotland Yard. De jó, hogy így figyeltek, apám.

 12. Majdnem leestem a székről mikor olvastam a hírt! És nem is tudom elhinni, sőt! Most írogatnak össsze-vissza mindent erről a szerencsétlen esetről, és így terjed a pletyka! De majd meglátjuk, ha a szóvivő, vagy maga Christian kiad egy közleményt, és tisztázzák a dolgot (legalábbis nagyon remélem, hogy így lesz)

  Don’t give up, Batman!!

 13. már kiadtak egy tagadót, ahogy a linkel hírtben van
  ” Christian Bale on Tuesday denied allegations of assault made by his mother and sister”

 14. Tisztázás?

  Bale Denies Assault Allegations

  22 July 2008 12:17 PM, PDT | From wenn.com | See recent WENN news

  Latest: Batman star Christian Bale has denied assaulting his mother and sister after he was released from police custody on Tuesday.

  Bale, 34, is alleged to have attacked his mother Jenny, 61, and sister Sharon, 40, at London’s Dorchester Hotel on Sunday night.

  In a statement issued shortly after Bale’s release, a spokesperson for the star says: “Christian Bale attended a London police station today, on a voluntary basis, in order to assist with an allegation that had been made against him to the police by his mother and sister.

  “Mr. Bale, who denies the allegation, co-operated throughout, gave his account in full of the events in question and has left the station without any charge being made against him by the police. At this time, there will be no further comment by Mr. Bale.”

  The actor’s arrest came just hours after he attended the European premiere of his new Batman movie The Dark Knight in London’s Leicester Square on Monday, alongside stars Maggie Gyllenhaal and Sir Michael Caine.

  According to reports, authorities did not attempt to arrest the star until after the high-profile event because they were certain Bale would not flee the country to resist arrest, adding that the lack of severity in the case did not warrant an immediate response.

  The actor has reportedly been ordered by police to make a court appearance in September.

  ja és 24,5 millió az 1. hétfőjén ez is tudtommal rekord nem?

  Már 224 milliónál tart WW-ben.

 15. Szerintem TDK sikert ünneplendő kicsit felöntött a garatra, családtagok beszóltak h. nem kéne, erre ő kikérte magának, dirty words, pushing, etc.

 16. Én is Pizsamával értek egyet, lehet kicsit elszállt a számoktól, aztán vissza akarták húzni a földre ő meg nem hagyta. Egyébként a nagy filmeket kisérik olyan dolgok mint a TDK-t…(szerintem két cím mindenkinek kapásból beugrik)

 17. Talán csak most kezdte el feldolgozni az egykori Patrick Bateman szerepet. :)
  Így megy ez.

 18. jó, hát ez a család sem teljesen komplett. a 17 éves Christian anno önként az apját és Amerikát választotta, a mama és a tesók meg otthon játszottak cirkuszosdit (de tényleg, az anyja bohóc volt, vazze, ilyen nincs!!!), CB azóta kb. egyszer ment vissza Walesbe… szerintem nem a legjobb a viszonya az anyjával. nem már mindig a sztár legyen a rohadék :-)

 19. akkor valszeg jott a family, h szeretunk chris, nyomassa lovet, chris meg kiakadt, h ennyi ev utan ez, kiabalt, mama meg gondolt, nemi penzhez, meg hirnevhez jut, kb ez szerintem a keplet…

 20. Jah, és a magánéletében minden színész azt csinál, amit csak akar (oké, azért vannak határok), de én inkább a vásznon nyújtott teljesítmény alapján ítélem meg őket…

 21. From JustJared:

  His mom and sister are alcoholics and drug addicts, they showed up at his hotel uninvited and highly intoxicated. they were calling him big shot and that he needs to take care of his own. His mom was yelling that he would be nothing without her and he owed her. His sister was begging for money and when he was pushing her toward the door his mother came from behind and started hitting him on his head and kicking him. He managed to push them both out the door and his mom fell, they called the police and wanted him arrested. I believe that Chirstian is the victim here not his mom or sister

  My father works security at the hotel, and he said it was a mess. His mom and sister wanted the front desk worker to let them into his room to wait for him. When they were told no they started cussing and yelling. they sat in front of his door for an hour until he finally arrived.

 22. Ez egy b*romság! Még ha jól meg is csukta a családot, biztos megvolt az oka… na jó csak vicceltem, de biztos nem csinálna iet! Nem olyannak “ismerjük”.

 23. Amúgy csodálom, hogy Bale-nél még ne alakult ki valami skizofrénia, vagy ahhoz hasonló finomság, nyalánkság.
  Kiszott kemény szerepeket bevállat,pl American Psycho, de a Gépész se semmi.Azért ezek valmilyen szinten nyomot hagynak az ember elméjében, vagy jó a pszichiátere.
  Kiborult a bili.

 24. Most olvasom, hogy anyuci a 2003-ban elhunyt apuka végakaratával sem volt kibékülve.

 25. Szerény véleményem szerint, ha JustJared sztorijának fele is igaz, akkor teljesen érthető módon hajigálta ki a rokonságot a szobájából.
  Másrészt egyet értek Pizsamával. Annak alapján kéne megítélni a színészeket, amit a vásznon látunk tőlük. Engem speciel Bale A gépészben egyszerűen lenyűgözött, ennél fogva azt gondolom, hogy remek színész, és itt a sztori vége.

  U.i.: Persze, a magánéletben mutatott tevékenység mellőzését nem úgy értem, hogy ettől még üvöltve rohangálhat a drága mama után vígan lövöldözve a tömött hotel folyosóján. Az talán kissé elhomályosítaná a színészi kvalitásait :))))

 26. Most nem azért, de ilyeneket irogatni, hogy biztos nem tett semmit, meg jó srác ez meg stb. Remek szinész pont. Attól még nagyon kevesen tudják milyen a családi háttere. A szinészek szoktak hibázni pl.: Downey Jr.-alig drogozott és ivott a srác, Mel Gibson-nem is szidta ugye full részegen a zsidókat, Nick Nolte-hát csak az előállítási fotójára kell nézni… A szinészek is emberek, és közelebb vannak a tűzhöz mint az átlag mozifelhasználó. Bale elég szenvedélyes és fanatikus szinésznek/embernek látszik, el tudnám képzelni, hogy kiosztott már pár pofont életében, de ettől még az egyik kedvenc szinészem marad.

 27. lehet csak szerepfelolvasás közben beleélte magát a filmbe, megesik az ilyen, mindenesetre a blikkbe már “félholtra verte a családját Batman” címen fut….

  remélem kamu az egész

 28. Mivan ha a Batman készítői lepaktáltak a Sátánnal. Azért, h a film sikeres legyen. Cserébe pedig Bale-t és Ledgert adták.:D

 29. én tökre nem kötnék bele még ha az anyja se lennék, láttam ám én az amcsi pszihóban :P

 30. Részemről maradok az ártatlanság vélelménél, majd meglátjuk, mi derül ki a nyomozás során.

  Ha megalapozottak a vádak, akkor annak nem fogok örülni, de ez nem von le semmit abból, hogy jó színész.
  Ha meg csak egy lejárató kampányról van szó, akkor baromira örülhet annak, hogy miután húsz évig sikerült elkerülnie a bulvárt, most darabokra cincálják az életét.

 31. Jó tehát remélem mindenki figyeli a lényeget: anyja (nő) + nővére (nő). NŐK = EVILLLL ;)

 32. Én pedig magasról teszek rá, mit csinál a magánéletében :) Amilyen film élményeket eddig adott ez a pasas (gondolok itt pl boldog nosztalgiával az örök kedvenc, a Gépészre) felőlem akár lehet az elcseszett Albert Fish reinkarnációja is, hogy felfalja az egész rokonságot, csak engedjék kamera elé :)

 33. én is így vok vele… sose érdekelt a szinészek meg a különböző sztárok magánélete. ha amit mutatnak az jó, akkor már elégedett vok.:)
  és igen a gépész az fincsi:P

 34. na most nem azé de én kinézem belőle…sőt bárki tehet ilyet mind1 h szinész vagy nem, meg hát nem tudjuk mi válthatta ki..de simáneltudom képzelni Bale gyerekről

 35. A tényeket figyelembe véve az egész már most bűzlik és csak lejáratásnak tűnik az egész próbálkozás.
  Ezt támasztja alá hogy az anyja és a nővére drogosok.
  + hogy évek óta nem is látta őket.
  Nem hiszem hogy hazamegy azért hogy megverje a családtagjait, akiket egyébként is utál látni. Sztem max az történhetet hogy odamentek ahol lakott és elkezdtek hacacárézni és nekiestek, aztán lehet hogy elsült egy pofon amit aztán felfújtak hogy Balenek szar legyen. Sajnálnám ha emiatt tönkremenne a karrierje, mert sztem ő a legjobbak között is az egyik legjobb. Talán mondhatnám hogy ő az új De Niro.

 36. “biztos nem csinálna iet! Nem olyannak “ismerjük”.”

  tudod, a filmekben játszott karakterek nem tükrözik a színész személyiségét.

 37. Faszom… Én is ideges lennék ha ilyen szerepekkel és játékkal a hátam mögött még csak oscar jelölést sem kapok :)

  Egyébként sok cikk volt róla, hogy mennyire gázos Bale családja, szóval nem lepődnék meg ha erre a botrányra hajtottak volna. Gondolom majd befutnak valami laphoz és eladják a sztorit jópénzért…

  Bale meg magyarázkodhat.

 38. “tudod, a filmekben játszott karakterek nem tükrözik a színész személyiségét.”

  Nem erről beszéltem… :D BAle nem = BAtman… :) Tudom én is :P :D
  CSak amiket olvasni róla, h szép családban él stb stb…
  Ez most elég váratlan lenne.

 39. Hú gyerekek…ma azt álmodtam,hogy én vagyok a Joker és,hogy megkéseltem valakit,asszem az agyamra ment a filmbuzi ^o^

 40. Acheron, ez nem elég jó kifogás ha véletlenül feljelent az álmod áldozata…

 41. Gondolom jött az anyuka nővérke tartották a markukat hát pofánbaszta őket. van ez így… leszarom.. attól még kurvajó színész

 42. Pedig (eddig) tök nagy nyugalomban élhetett szegény.
  Most majd jöhetnek a bulvár hírek és minden héten kapunk róla vmi baromi fontos pletyit.
  Amúgy nagyon kimerült lehet, most olvastam h a T4 forgatásán kicsit kiakadt az operatőrre.

 43. Sosem árt egykét tasli a családban :D Amúgy meg gondolom se anyu, se a tesó nem dolgozik, hanem Chrissy tehetségét szipolyozzák. Valamit valamiért.

 44. Hallod én ezt nem tudom elhinni komolyan nagyon kiakasztott ez a hír. Népszava meg Blikk is ír rola az előbbi tapintatosabb ott leírják h a The Sun ízt írta h a rendőrség szerint se úgy tortént a dolog ahogy a családtagok állítják. Szegény Chris ezidáig egy rossz szot nem lehetett olvasni rola sehol erre az első ilyen híre az h elverte az anyját meg a nővérét. Kicsit nagy ugrás ez az eddigi semmihez képest nem? Ráadásul a TDK bemutatoja után. Nem tetszik ez nekem szerintem le akartak gombolni rola egy kis pénzt amiért megértem h ideges lett és talán ki is tessékelte őket a szobájábol de kétlem h igazánbol jol meg is verte őket. Ezt nem tom elképzelni a bálványomrol baszki egyszerűen nem megy

 45. A “kedves” anyuka és tesó évek óta nem találkoztak Bale-lel.
  Miért pont most, mikor minden rekordot megdöntött a Batman? És ők mentek oda ahol Bale volt, és nem fordítva.
  Nem tudni mi történt pontosan, de az biztos, hogy nem CB rontott be hozzájuk.
  Szegény, eddig nem nagyon írtak róla, nem hiszem, hogy örül neki, hogy így ismeri meg a legtöbb ember…

 46. Kulcsszó a “hír”-ben: The Sun newspaper said

  Innentől kezdve nálam hitelét vesztette az egész, az az “újság” még tüzet gyűjtani sem jó. :)

 47. Csak tényleg az a baj h eddig sikerült elkerülnie a sz@r bulvárt és erre most ez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.