10 hozzászólás a “Transformers: Revenge logó” bejegyzéshez

  1. Az első rész jó volt, biztos megnézem ezt is majd, de annyira nem várós, hogy egy évet végigizguljak.

  2. Igen, igen! Készül, az az kis idő meg elröppen. A felvázolt lehetőség a 2. részt illetően simán elképzelhető, és az 1. rész happy end-jétől eltérően ütős is lenne.

  3. Olvastam hogy Bay azt nyilatkozta, nem bírja az olyan folytatásokat, amelyek mindig a 3. részt készítik elő, lásd a Mátrixnál, továbbá azt is mondta, hogy itt nem lesz ilyen, úgy állnak a dologhoz, mintha ez lenne az utolsó Transformers-film. Tehát, valószínű nem lesz cliffhanger a végén, de…Persze az is lehet hogy ez is ilyen kamu-információ. De ezt kétlem…

  4. Én csak a címből találgattam, de mivel bay mondta, hogy kamuzni fog végig, félrevezetni a sajtót, így akár az a nyilatkozata is kamu lehetett.

  5. a comicban az első apró autobot-győzelem után az álcák szétkapják őket. szó szerint apró darabokra és csak racsni marad (a film szerint inkább bumblebee), aki sammel próbál segítséget hívni.

    elnézést a spoilerért. ez csak egy lehetőség.

  6. próbáltam magyarosítani a címet, de elég furcsa lett! valaki segítene? pls!!! de várom tuti jó lesz! ha a nagy Michael csinálja!!!

  7. A legyőzöttek bosszúja
    vagy
    Az elbukottak bosszúja

    ilyesmi. De ne három felkiáltójelezz mert akkor simán törölve leszel legközelebb.

  8. Csak nálam jelenik meg a böngészőben a fejlécnél, h “TransFOMERS” vagy másnál is? Lehet elírták.

  9. A lényeg hogy benne lesz a nagymellű maca, lesznek nagy robotok és sok akció! Úgyh. a film tuti kasszasiker, ha kinyuvvad Optimus és a bandája, ha nem. :) Mondjuk az eredetihez képest elég szépen felspilázták Megatront. Mindig is sokat röhögtem hogy milyen egy lúzer kis dobozokból tákolt izé volt anno. Optimus meg egy király Kamion! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.