Yes Man! teaser

Minap néztük a posztert, erre hozzánk is vágtak egy teaser trailert az új Jim Carrey filmről. (a reklámért szorri, a yahoo ilyen fasz h 30 kicseszett másodpercet elé tesz valami elfogadható 10 másodperces helyett.)

human
írta
2008. 07. 23. 00:19
megjelenés
33
hozzászolás


33 hozzászólás a “Yes Man! teaser” bejegyzéshez

 1. igen:) hehe én tuti nem mennék bele h egy évig mindenre igent mondanék..még a végén esküvön kötök ki:D de nézős film lesz ez..igen:D

 2. Néha még el is hiszem hogy jó lehetne ez a film, de amikor elkezd idióta fejeket vágni Carrey akkor inkább felvágnám az ereimet.

 3. Na csak nem egy olyan film, ahol a főhős sokáig nemet mondott az élet izgalmaira, de most megváltozik és igent mond mindenre, de a történet végére rájön, hogy egyik szélsőség sem jó, inkább az arany középút és boldogan él új szerelmével míg meg nem halnak?
  Tőlem jöhet! :) Amúgyis rég láttam már elfogadható filmet Mr Carrey-től, ráadásul Zooey-val fog boldogan élni míg meg nem. Szóval jöhetnek a klisék jó poénokkal!

  Amúgy kicsit így olyan, mint a Chaos theory csak az inkább volt dráma, mint agyament vígjáték.

 4. nem mondom hogy rossz, félre ne értsen senki, de nekem eléggé úgy tűnik mintha kb a hantaboy második része lenne (na nem rendes második rész, csak “vegyünk elő egy régebbi filmet mert nincs túl sok ötletünk de carry nek kéne egy új film amiben mutathatja régi arcát” második rész) – persze lehet tévedek :) azért várós :D

 5. Attól még, hogy az alapötlet nem teljesen eredeti, jó lesz ez :D Télleg Chaos Theory-s egy kicsit a trailer alapján, de az is egész jó film volt. Egyébként nálam nem volt reklám :S

 6. DE jóóó de jóóó de jóó!
  Már a leírás és poster alapján is tetszett a történet, de ez így már marha jó!
  Kíváncsi lennék én kibírnám-é…tuti nem.

 7. nem tudok elszakadni a hantaboy 2 gondolattól, de mivel azt is szerettem (és szerintem az egyik legjobb filmje) meg ez is tetszik, nézős lesz.
  de nem moziban majd egy borongós vasárnap délután dvd-n

 8. szerintem ezt a szerepet Steve Carellre írták. Nekem Carrey mimikájáról ő ugrott be. Kicsit több Jim Carrey-t kéne belevinni a filmbe.

 9. Jaj, ne istenkém.Szerepel benne a bugyuta arcmimikát produkáló csaj a The Happeningből!Fujj.Nem köll. :morcos:

 10. Ha jol megnézitek mikor a végén kiköpia rágót a nagydarab pali már ott van mögötte :D

 11. sztem ez jobb lesz mint a hantaboj… mer az nem volt jó! ez sokkal viccesebbnek néz ki, meg hát az a redbullos rész az kész van:)

 12. de jó is lenne ha visszajönne, de az észventúrának nehéz lesz a nyomába érni, mert hát Jim Carrey legeslegjobb filmje még mindig az!

 13. Yes! Ez fasza lesz… És mennyire imádom a happeninges csajt! Jól láttam ugye?!

 14. Jó látni, hogy Carrey még mindig meg tudja mosolyogtatni az embert ennyi év után is!:) Yessss!

 15. A film amúgy valós események alapján készült könyv adaptációja. :) Danny Wallace (brit humorista) fél éven keresztül mondott mindenre igent.

  Ja, és az előzetesben lévő bungee jumping ugrást nem kaszkadőr, hanem Carrey csinálta.

 16. yeah! Jim Carrey a kedvenc szineszem, ez nagyon faszanak tunik, amugy valaszolva egy par hsz-re, jim carreyt pont az emeli ki a tobbi vigjatek-szinesztol, h van benne mimika, es ez is tette egyedive, akit ez zavar, ez van…

 17. Elnézve a teasert egyáltalán nem hantaboy remake, igazat mondani meg mindent kipróbálni az életben nekem nem úgy tűnik, mintha ugyanaz lenne.

 18. Azt hittem Jim Carrey-t a színészi tehettsége emelte ki a többi közül.
  Amikor meglátom az X+1000-edik filmben is ugyanazt a vigyorát, akkor inkább már csak az jut eszembe hogy de pofánvágnám. :)
  Ezt a Briteknek kellett volna megcsinálni, de legalább egy jó kis Brit szinésszel. Mondjuk Hugh Laurieval.

 19. nekem bejön nagyon a trailer
  de remélem nem ez is egy olyan film ahol az összes poént ellőtték az előzetesben a film meg lapos lesz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.