The Perfect Game trailer

Igaz történet alapján. Hopp, páran most már biztosan nem kattintanak a play gombra. Amúgy gyerekbaseball az 50-es években, a többi meg kiderül a trailerből.

9 hozzászólás a “The Perfect Game trailer” bejegyzéshez

  1. Jónak tűnik, meg hangulatosra sikeredett a trailer, de valószínűleg csak véletlenül fogom látni valamelyik kereskedelmi csatornán évek múlva.

  2. Nem szeresük a baseball-t…lehet azért mert nem értem de akkor is k*va unalmas egy sport az tuti. Bár ezt mondtam a American Footballra is ma meg már le se lehet reszelni a képernyőről ha megy a téfóban. :)

    A film maga lehet egy kis aranyos vígjáték. Olyan The Game Plan – Gyerekjáték szintű moviera számítok.

    ui:
    a film alatt ha jól hallom Gloria Estafan – Reach című nótája szól,ami a 1996-os atlantai olimpia hivatalos dala volt.

  3. Ez bizony tényleg az a “véletlenül fogom látni valamelyik kereskedelmi csatornán évek múlva” film. Hányszor tudják ellőni azt a patront, hogy ‘szerencsétlen gyerekek felemelkednek a semmiből'(ráadásul baseball-al)?

  4. Nos, biztos aranyos és hangulatos film lesz…és csak én nem fogom megnézni, mert tökre nem érdekel :))

  5. Mar majdnem ravettek, hogy megnezzem, de aztan elkezdett szolni a gagyi celine dion vagy mi zene…

  6. Egyébként az a fő baj, hogy ez a valamelyik sportból kitűnő főszereplő (jelen esetben egy egész csapat,lányegetlen) aki szegény és emberszámba se veszik a nagy gonosz profik, de aztán majd jól megmutatja, valami tragikus aláfestő zenével,ami majdnem sírásra késztet…. csont nagyon le van rágva. Az elődök tökéltesen jó tartalék,egy estés “valamit néznem kell,majd belealszok” filmet képviselnek, és tényleg kimerítik az amúgy nem túl nagy téma csöppent sem végtelen lehetőségeit. De hát mint láttuk jött mégegy,nembaj van még hely a polcon,fogunk még untakozni alapon majd ha le lesz értékelve valamikor a tescoba biztos megvesszük….
    Igaz, nem folyhat mindig a vér,és nem menthetjük meg a világot John Rambó bőrébe bújva, de ez akkoris egy kicsit, “elfogyott a pénz csináljunk gyorsan valamit filmet,majd meggazdagszunk kiadásnak tűnik”.
    És kitudja…legyünk naívok, és reméljük háha óriási meglepetéseket fog okozni:) És persze stabilan kell hinni h Elvis él, és a mikulás se kitalát személy csupán:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.