Saw 5 teaser

His love is everlasting. Ezt írják a trailerben, mintha túl komolyan vennék ezt a Saw sorozatot mostanra. A poszter már megvolt, jöhet a teaser videó.

human
írta
2008. 07. 25. 12:20
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Saw 5 teaser” bejegyzéshez

  1. Hasonló “csapdát” láttunk már…de csaknem csalódunk asokadik részben, viszont érdekes a trailer a zene totál nem odaillő.

  2. Hát nem tudom… Nekem az a bajom, hogy sokadik rész, és még lesz is valószínű, csak már kezd vmi “olcsó” kábeltv-s sorozat szintjére süllyedni szerintem.

  3. Sajna én a fűrészben mindíg csak az agyatlan szeletelést tudtam meglátni. :( Valószínűleg megnézem, de nem fűzök hozzá nagy reményeket.

  4. Szerintem nem okoz majd csalódást én azt mondom SAW4EVER.
    Nagyon várom már és amikor megtudom megszerzem és megnézem,minőségtől és nyelvtől függetlenűl XDD

    ??? Live or Die ???

  5. sucker vagyok. egyelőre sajnos minden a 4 bejött, kíváncsi vagyok mikor kezdhetem el venni a dvd-ket (ha nem jön be valamelyik, mert akkor nem várok díszdobozra)

  6. Nekem is tetszett az eddigi összes rész, ezt is meg fogom nézni.
    Ezt a teasert viszont nem tudom mire vélni. :| Valahogy nem áll össze.

  7. Nehogy már kinyírják Scott Pattersont, csak kijut XD, vagy mégsem! nekem, bejött a 4, sztem jobb mint a3!

  8. hát ez a teaser kurvajó altató zenne, aztán jön a lényeg, nekem is bejött eddig minden a 4. rész, várom ezt is.

  9. Szerintem ez a sorozat egy gyönyörű mélyrepülést mutatott be eddig
    első: zseniális
    második: elmegy
    harmadik: rossz
    negyedik: még rosszabb
    ötödik: …majd meglátjuk

    azért egy próbát megér, hátha jó lesz.

  10. Nekem is az 1. rész tetszett, az egyedi volt, a többi is csavaros, de azok inkább már bőrlenyúzások. És annyira nem is meglepő bennük semmi, mert az első rész vége óta vágja mindenki , hogy minden rész végén van egy baszott nagy csavar. Az első az tényleg beszarás volt. Game Over…

  11. nos én igazándiból a fűrészben mindig is a története tetszett igazán,ezt a saw 4 maradandóan hozta engem nagyon sokkolt a vége,remélem az ötödik rész is vmi frappáns történetet hoz magával:)

  12. Csatlakoznom kell Balee-hoz, az első rész volt a korszakalkotó természetesen, azzal, hogy a brutalitás egy bestiális fokát vállalták fel randomra, és bejött nekik, a többi részben a franchise-t nyomatták tovább, és bejött nekik, valszeg most is be fog.

  13. azért ez az előzetes korántsem annyira ötletes vagy gyomorbavágó, mint a korábbi előzetesek bármelyike.

  14. nekem 1. meg 3. tetszett a legjobban, 2 szoszo 4 szörnyű, azért én is megnézem kb valsze g:)

  15. Szerintem nagyon vagány ez a lassú zene az elején. tiszta beteg lehetett aki odarakta:D melankólikus dallamok majd jön a jól megszokott saw soundtrack.
    Én nem csak a határtalan öldöklést látom a filmekben próbálom megérteni mit miért tesz. Ha belegondoltok akár még egy ilyen pszihopata állat ember is lehet mint jigsaw. Én az amstetteni rém után már bármit el tudok képzelni. Amúgy teljesen épeszű vagyok mielőtt még azt hinné valaki hogy nem:D
    Én minden esetre már várom és kiváncsi vagyok

  16. Hát, ez szerintem már nagyon szánalmas. Az első 2 részt szerettem nagyon, nagyon jók voltak. Meglepő befejezés mindkettőnél, Tobin Bell fantasztikus, brutális halálnemek. Aztán jött a másik 2, annál már hülyét kaptam. Durvák voltak, az tény, de az volt a gondom velük hogy szinte csak a gyilkosságokra helyezték a hangsúlyt, így elvesztették az egész dolognak a súlyát. Nuku sztori, színtiszta gyilok, ez így rohadtul nem jó. Öncélúan brutális, hatásvadász de roppant fárasztó. Ez az 5. pedig…Hát, még az előzetes sem csigázott fel…

  17. Hú, nekem a fűrész folytatások életem legnagyobb csalódásai így filmek terén.. Ezt hosszasan tudnám elemezni, de biztos senkit nem érdekel. :)

    Az első rész viszont ott van a kedvencek között. Nekem nem is igazán a naturalitása, hanem a filozófiája fogott meg. Az a klausztrofób hangulat párosítva azzal, hogy tulajdonképpen semmit nem tudunk a gyilkos személyéről az indítékáról meg semmiről.. És a végére azt hozzák ki, hogy szinte már szimpatizálok a gyilkossal.. Na persze nem a módszereivel :)

    Arról nem is beszélve, hogy teljesen a hatása alá kerültem. Komolyan elgondolkoztam azon, hogy talán én sem értékelem eléggé az életemet. A második rész már annyira nem jött be, de a végén volt egy jelenet, ami miatt szerintem már érdemes volt megcsinálni a filmet. Egy kis visszautalás az előző részre, ami nálam nagyobbat ütött, mint a csavar a végén, amit egyébként az első rész után már sejtettem..

    A harmadik részt meg bár ne láttam volna.. Amellett hogy kinyírta az első rész “mondanivalóját”, visszamenőleg is rombolta az élményt. Ez még így is hosszú lett, bocsi :)

  18. Jó lez ez! Én is fan vagyok, mind a 4 rész bejött! Sőt, azt kell mondjam, hogy szinte nem találkoztam még olyan filmmel, aminek a folytatásának a folytatásának a folytatása fent tudta volna tartani az érdeklődésemet, és még jobban tessen, mint az original verzio.
    Izé…. Ez nem Luke a Szívek szállodájából…????

  19. Szerintem a kockába a cső a gatyájából jön és a saját fingját szivatják el vele míg be nem mattul… Az előzetesbe meg nem ilyen melegbáros zenét raktam volna…

  20. Szentem az első rész király, a második is király, a harmadik kicsit hígabb de elmegy a negyedik viszont megérthetetlen a vége, vannak benne jó “csapdák”, de nekem nem tetszett annyira,és naon sokat kellett várni a magyar szinkronra!az 5 szerintem nem lesz jó kb semmiköze sem lesz csak fojtatja Jigsaw találmányait.Ezt abbol következtetem hogy elég közel jelenik meg a IV. részhez!

  21. hogyhogy elég közel? az összes film között csak egy év van….2004-től minden év halloweenjára jön egy…amúgy nem megérthetetlen a 4. Egyidőben játszódik a 3. résszel…

  22. Na én egyik részt se szerettem, de mivel a bnőm SAW mániás ezért kénytelen voltam végigszenvedni az összeset.

    Nekem értelmetlen gyilkolás az egész főleg a 2. rész után és annak is egy naaaaagyon gusztustalan formája.

    Örülnék haz 5. lenne az utolsó :D Persze ennek csak csendben szorítok otthon ;)

  23. Az első tényleg korszakalkotó, a második tényleg jó, a harmadik tényleg rémes…

    De nem ok nélkül. A harmadik részben párhuzamba állítják Jigsaw és Amanda csapdáit. A tanító jellegű kínzás az értelmetlen kivégzéssel szemben.
    Ez viszont nem ok arra, hogy egy olyan gyenge és kevéssé élvezhető filmet adjanak ki, mint a harmadik rész.

  24. Számomra érdekes volt az összes eddigi rész. És igazából rákattantam a történetre így az első rész után nem tudtam leállni :) Talán kicsit elkapkodják azzal, hogy minden évben kiadnak egy részt? Mindíg ez a “Halloween” az időpont.
    Remélem jó lesz ez a rész is és többet megtudunk jigsaw-ról.
    A kaszabolásért nemvagyok oda, de azért tényleg ötletes néha!

  25. nemtudom mitfikázzátok(ticcelet a kivételnek :D ), attól még h folytatás meg ötödik rész attól még lehet kurvajóóó! :DD (sztem az is lesz!!!!) az első 4 az ütött nagyon és sztem minden részben tudtak újat kitalálni, frankók megcsinálni az egészet, jól összevanrakva……nemsok filmet tudnék említeni ami megélt ennyi folytatást és nem b@szták el!de ez köztük van!ehehehe :P szóval akinek nemteccik vmi az miabüdösfaszértjönide és szól be! :D nézzél mást akkor!ez kibaszottfasza film!bááááááá :D:D:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.