Rhona Mitra alászáll az Underworldbe

Érthetőbben? Jött pár kép az Underworld 3-ból (hivatalos cím: Underworld: Rise of the Lycans), amiben Rhona Mitra váltja Kate “out of this world” Beckinsalet. A rendező is válozott közben, míg Wiseman bölcsen átigazolt a Gears of War filmhez, egy kis Die Hard 4 kiugrással, addig a helyére jövő Patrick Tatopoulosnak ez lehet a nagy kiugrása. És akkor most Rhona.

Underworld 3 - Rhona Mitra lovon

40 hozzászólás a “Rhona Mitra alászáll az Underworldbe” bejegyzéshez

 1. Hát ott a második képen elég csúnyácska, pedig alapvetően tudjuk hogy nem az :D

 2. szerintem Ő a legidálisabb szereplő hamár Kate nem vállalta:( Én szurkolok neki

 3. Alapvetően nagyon jó nő ez a Rhona, de ezeken a Photoshopos képeken elég szarul fest.
  Amúgy, meg a helyében nem mennék bele ilyen fos filmszéria 3. részébe…

 4. Érdekes elképzeléseik lehetnek odaát a stúdiónál, hogy belevágnak egy olyan film folytatásába, amit már alapból csak a csaj miatt néztünk, a csaj nélkül. :0

 5. Ez elvileg előzményfilm, ha jól tudom ezért nincs benne Kate, de lehet tévedek :)

 6. Ne, ne, ne, ne, ne és ne! Tuti ez a legrosszabb ötlet azóta, hogy Greedo lőtt először!

 7. Arról van szó, hogy a sztori jóval az előző kettő előtt fog játszódni, ezért Kate karaktere (Selene) nem is szerepel benne. (Tehát nem azért jött Rhona Mitra, mert Kate nem vállalta)

 8. Először is “Tuti ez a legrosszabb ötlet azóta, hogy Greedo lőtt először!” LOL!Köszi ettől picit jobb lett a napom.Másrészt meg a csaj egyáltalán nem csúnya hanem farkmeresztő!A képek vannak elcs*szve!Most pedig ha meg bocsájtjátok megyek és kimosom a szám…

 9. “Alapvetően nagyon jó nő ez a Rhona, de ezeken a Photoshopos képeken elég szarul fest. ”

  Ezek nem photoshoppos képek, hanem csak sminkelés. MIvel a filmből van kivégva így erre magadtól si következtethettél volna ;)

 10. hát akkor vödör helyett sminket a fejére :)

  amúgy a második képen olyan a szája, mint egy svéd masszőrnőnek, az elsőn meg totál beckinsale

  no de nem az első film, amiben láthatjuk rhonat, azért régebben beowulfban se volt ronda, most doomsdayben sem, so ebben is biztos jó lesz, hukerz, hogy néz ki alapból

 11. “Arról van szó, hogy a sztori jóval az előző kettő előtt fog játszódni, ezért Kate karaktere (Selene) nem is szerepel benne. (Tehát nem azért jött Rhona Mitra, mert Kate nem vállalta)”

  Vagy azért írtak előzményt, mert Kate nem vállalta a 3. részt

 12. Van egy feje hozzá. Mintha Kate-et bikaszteroidokon nevelték volna, aztán utcai bunyókban formálták volna a vonásait. Nem biztos, hogy rossz lesz ez.

 13. hát rhona azért a nip/tuck (kés/alatt) című sorozatban nagyon ott volt. tehát NEM KELL PANASZKODNI. ;]

 14. Nem azt mondom, hogy rossz nő, de már elkapattak minket Kate-el (és ő azért mégis csak jobb :) ).

 15. hát nem azért mondom, de az első rész olyan bárgyú lett, hogy az valami irdatlan. én sokszor megpróbáltam megnézni, de nem ment le, ezért kell folytatás??

 16. Már akart egyett sírni a szám a Photoshop újboli flammelés miatt, de szerencsére Human megelőzött.

  Sztem az Underworld alapból egy középszerű vámpíros film volt, a 2. rész meg nagyon meg se karcolta az első színvonalát. Ebből 3. részt csinálni kb. olyan erőltetett mint az Indiana Jones 4.
  Ráadásul tényleg ebből a cafkából úgy tűnik hogy az első 2 rész kliséire akarják építeni a filmet.
  Sosem értettem hogy miért nem az Ann Rice regényeket filmesítik inkább meg. Abból legalább mind2 film ami eddig készült(Interjú, Kárhozottak) jó lett.

 17. Patrick Tatopoulos nem a godzillaban szereplo karakter testvere, de nagyon jo meglatas mivel onnan kapta a nevet! Ez az urge volt az uj Godzilla tervezoje, mivel, hogy o maga specialis effekt guru, es produkcios tervezo. Az uj Godzilla tervei annyira tetszettek Emmerich-nek, hogy ugy dontott munkatarsanak, es baratjanak a nevet adja foszereplojenek. Hogy hogy kerul o a rendezoi szekbe? Ugy hogy mindket Undreworld filmnek o volt felelos a creature-jeiert, illetve a masodik resz produkcios design-ja is az o munkaja. A Die Hard 4-ban ismet egyutt dolgozott Weismannal, onnan mar egyenes volt az ut. En varom, hogy mit hoz ki belole, birom Tatopoulost, eredeti arc.

 18. Látom, senki sem említette még előttem, hogy lesz 4. rész is, amiben Kate visszajön. Am én csak a vérfarkasok miatt fogom megnézni Lucian Singe Raze ^^

 19. Tényleg lesz 4. rész ?
  2. nak elég érdekesen lett vége … simán lehetnek csinálni egy szinvonalas folytatást Kate-el :)

 20. Naon király lesz.Elvileg görög zitának szerepelni-e kellene benne mivel ez az előzményekről szol és ő benne van a vámpír tanácsba.Kate azért nem szerepel benne mivel ekkor még kis lány volt.Ha benne lesz az mikor készítik williem börtönét akkor lehet feltünik,de mint kis lány :).A rendező szerint ez a rész sokkal jobb mint az elöző kettö,már alig várom!

 21. Biztos, hogy Rhona Kate-t váltja? Nem Sonját fogja játszani, Lucian szerelmét? Negyedik részről is hallani, szóval az is lesz én úgy gondolom. Mindenesetre várom a filmet, mert az első részben Lucian volt a kedvencem.

 22. “Amúgy, meg a helyében nem mennék bele ilyen fos filmszéria 3. részébe…”
  Az a helyzet, hogy nagyon sok jó színész belemegy szar filmekbe. Pl.: Christian Slater (Alone in the Dark, Uwe Boll rulez XD), Halle Berry (Macskanő), és ismét Uwe filmje, a Seed, amiben sok ismert és nem rossz színész tűnik fel. Véleményem szerint itt már nem sokminden számít három dolgot kivéve: pénz, pénz, és persze a pénz…

 23. Ezzzt nem hiszem el…. Szerintem a világ két legjobb filmje volt az első 2 rész, de a harmadikra így már nem is vagyok (annyi) kívncsi, h nem Kate van benne!!!! :S Lehet, h ez egy előzmény film, de azért még valahogy belecsempézhették volna…

 24. Nem tudom miért nyavajognak sokan Rhona miatt, ha rámentek a google-ba és megnézitek milyen is valójában, szerintem akkor lefog esni az állatok, mert szép nő nagyon, talán még szebb is mint Kate. Amellett igen jó színésznő. Szerintem a Doomsday-ba is alakított. Kíváncsi leszek erre a filmjére is. Kate meg úgy is visszatér.

 25. “Az a helyzet, hogy nagyon sok jó színész belemegy szar filmekbeVéleményem szerint itt már nem sokminden számít három dolgot kivéve: pénz, pénz, és persze a pénz”

  Jól mondja Sziszkó, itt csak a pénz számít. Sok jó színész játszott már olyan gáz filmekben, hogy az elképesztő. Sokszor azonban nem is csak a színészek tehetnek róla. Behúzzák őket a csőbe a producerek. Beállítják a hatalmas sikernek a filmet aztán jön a bukta.

  “De a harmadikra így már nem is vagyok (annyira) kívncsi, h nem Kate van benne!!”
  Aki pedig így vélekedik ne menjen megnézni… ennyi.

 26. Jó filmnek ígérkezik, kár hogy itt is feltűnnek a 2. részben is látott műanyagpáncélok, kicsit olyan mintha a Gyűrű ura levetett kelléktárába leheltek volna új életet – az extra tripla töltetes shutgun-os láncos számszeríjakról nem is beszélve.
  Azért remélem, hogy a 4.-ben, ha lesz, visszahozzák Kate-et és Speedmant is.

 27. Szerintem állati jó film.Bár mondjuk azt tényleg sajnálom,hogy Kate nem játszik benne,de ahogy olvasom valószínű a 4.rész ,így meg nem aggódom annyira ha Selen vissza jön:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.